- 8 Ağustos 2017
- 64
- 100
- 8
- 37
Benim ilk gebeliğimde de hemen belirmişti çift çizgi ama adet günüm geçtikten sonra yapmıştım.adet günün geçti mi?için rahat etmiyorsa ucuz testlerden alıp tekrar yapabilirsin.Kizlar bi sorum olucak. Ben testi yapar yapmaz arti isareti hemen belirdi. Korkuyorum bi yanlislikmi vardir diye sevinemedim bile sonuca. Test clearblue. Hemen isaret belirmesi yanlis mi ne dusunuyosunuz?
cnm peki adet öncesi test yaptin mi bnm pek cok belirtim var ama sonuc negatif cikti 3 oncesi yaptim. peki bu gobekten kasiga dogru inen cizgi var mi sende ?Benim adetim gecti canim.
Evet 4 gün önce yapmıştım ve ilk idrarım değildi öğleden sonra yapmıştık tek çizgi çıktı o yüzden çok ciddiye almadım. Sag kasığımda hassasiyet var azcık doktor bu ay sagdan yumurtladıgımı soylemişti zaten.göğüslerim adete bi kaç gün kala şişti azcık agrıyor normalde daha önceden belirti verirdi.göbeğime baktım öyle uzunca kahverengimsi bi çizgi var ortada uzunca evet:)hamilemiyim ki yaa sigaradan tiksiniyorum iki nefes çekmeden söndürüyorum ve acayip et yemek istiyorum bu kadar et düşkünlüğüm yok normalde son 3 gündür hep et yemek istiyorum tatlı istemedi canım hiçcnm peki adet öncesi test yaptin mi bnm pek cok belirtim var ama sonuc negatif cikti 3 oncesi yaptim. peki bu gobekten kasiga dogru inen cizgi var mi sende ?
peki cnm bu ilk mi ikinci gebelik miEvet 4 gün önce yapmıştım ve ilk idrarım değildi öğleden sonra yapmıştık tek çizgi çıktı o yüzden çok ciddiye almadım. Sag kasığımda hassasiyet var azcık doktor bu ay sagdan yumurtladıgımı soylemişti zaten.göğüslerim adete bi kaç gün kala şişti azcık agrıyor normalde daha önceden belirti verirdi.göbeğime baktım öyle uzunca kahverengimsi bi çizgi var ortada uzunca evet:)hamilemiyim ki yaa sigaradan tiksiniyorum iki nefes çekmeden söndürüyorum ve acayip et yemek istiyorum bu kadar et düşkünlüğüm yok normalde son 3 gündür hep et yemek istiyorum tatlı istemedi canım hiç
aynen ben de ilkinde var miyfi hatirlamiyorun . su anda var tabii ki kahverengi degil ama iz seklinde bakinca belli. senin ilk hamileligin .i cnm bu zaman kadar var miydiYa ben de hep onu merak ediyorum o iz hemen beliriyor mu ki ya.. Biz de bebiş istiyoruz ve bu ay garip belirtilerim var ve o iz de var şuan hani hamiş olabilir miyim ki
Yani önceden vardı ama tüylerimin oluşturduğu bi izdi şimdi resmini çekince daha belli oluyo tüylerin altında hafif bi iz varaynen ben de ilkinde var miyfi hatirlamiyorun . su anda var tabii ki kahverengi degil ama iz seklinde bakinca belli. senin ilk hamileligin .i cnm bu zaman kadar var miydi
benim de oyle. peki adetine kac gun varYani önceden vardı ama tüylerimin oluşturduğu bi izdi şimdi resmini çekince daha belli oluyo tüylerin altında hafif bi iz varBen daha hamiş değilim ama bebiş isteyenlerdenim 9 ay oldu tık yok Bakalım bu ay ne olcek
Bugünü saymazsak 5 kaldı canımbenim de oyle. peki adetine kac gun var
bnm ilk hamilelgimde adetim 1 gun gecikmisti ve yerlesme agrilarini gerginligi hissetmistimBugünü saymazsak 5 kaldı canımBu arada sen ne zaman öğrendin hamiş olduğunu adetin geçince mi adetten önce mi Ve Akıntın Sancın falan belirtilerim nelerdi
Böyle vajinan kendi kendine kasılıyo gibi mi olmuştu.. Ben şuan dışardan geldim sancı bitirdi resmen şeyimin girişinin yan tarafları nasıl sancı atıyo midem de kötü karnım da öyle.. Ne oluyo anlam veremiyorum bazen ya hamilelik böyle kötü hissettirir miydi ki insana.. Midem o kadar ki kötü böyle mi oluyormuş diyorum bazen.. Hamiş değilim ama...bnm ilk hamilelgimde adetim 1 gun gecikmisti ve yerlesme agrilarini gerginligi hissetmistim
Canım 10 gün çok erken değil mi ya bnce bi muayene ol nolur nolmaz.. Bebişin varsa zarar görmesin durduk yereKızlar bilgisi olan var Mı??
Adetime 10 gün var ama bugün kanamam başladı açık renk ve pede bulaşmıyo sadece silince geliyo karın agrım da var kanama leke şeklinde değil
Noluyo bana yoksa klomen mi yaptı geçen ay kullanmıştım??
Aynen ilkkez başıma geliyor canımCanım 10 gün çok erken değil mi ya bnce bi muayene ol nolur nolmaz.. Bebişin varsa zarar görmesin durduk yere
Enfeksiyondan kanamayı duymadım ama ilişki sırasında falan tahriş olduysan ya da yara oluştuysa ondan da olmuş olabilir ama yine de ihmal etmemek lazım dr sonucu söyleyince haberdar et muhakkak.. İnşAllah hayırlı haberlerle dönersin de bebiş haberini bize verirsinAynen ilkkez başıma geliyor canım
Yarın doktora gidicem bakalım
Enfeksiyon da olabilir diyorlar :/
Tamam canım olumlu olumsuz yazarım sizeEnfeksiyondan kanamayı duymadım ama ilişki sırasında falan tahriş olduysan ya da yara oluştuysa ondan da olmuş olabilir ama yine de ihmal etmemek lazım dr sonucu söyleyince haberdar et muhakkak.. İnşAllah hayırlı haberlerle dönersin de bebiş haberini bize verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?