Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnan sadece bu anı bekliyorum aylardır allahım banada yaşatsın çok istedim annemi gülümsete bilmeyi ama şimdi ufak bir leke geldi hastaneye gidiyorum bana dua edin lütfen hamileysemde değilsemde sıkıntı var gibi hissediyorum çünkü

Allah yardımcın olsun canim.rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.inş hamilrsindir.

Ne yaptın canim nasil oldun.tahlil yaptırmaya mı gittin.ya ins sende hamilesindir.bana yoldaş olursun.konusuruz burdan sürekli.

Ne yaptın canim nasil oldun.tahlil yaptırmaya mı gittin.ya ins sende hamilesindir.bana yoldaş olursun.konusuruz burdan sürekli.

Canım şimdi geldim ne yazıkki hamile değilim kist oluşmuş bir hafta dır tüm ağrılarımın sebebi buymuş rahimde oluşturduğu baskıymış çok üzgünüm

Canım şimdi geldim ne yazıkki hamile değilim kist oluşmuş bir hafta dır tüm ağrılarımın sebebi buymuş rahimde oluşturduğu baskıymış çok üzgünüm
Hiç üzme kendini canım.tedavini ol kistin bi gitsin sana nasıl hamile kaldığımı anlatacam.inş en kısa zamanda hamile kalırsın.Rabbim en kısa zamanda sana anne olmayı nasip etsin.amin

Kızlar benimde adetim 4 ekim ama benim 1 haftadır karnım ve kasıklarım çok ağrıyor öksürürken bile sancı oluyor
başım 1 haftadır ara ara ağrıyor bacaklarım 2 3 gün çok ağrıdı ve uykudan vazgeçemiyorum bugünde saat başı tuvalate gitmeye başladım duan edin kızlar erken gebelik testi almak istemiyorum ama bakalım dayanabilcem mi siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar adetim 3 gün geçti dün hamile olduğumu öğrendim bugün mide bulantısı var acaba psikolojik mi belirti mi başladı yoksa üşüttümmü acaba

Hiç üzme kendini canım.tedavini ol kistin bi gitsin sana nasıl hamile kaldığımı anlatacam.inş en kısa zamanda hamile kalırsın.Rabbim en kısa zamanda sana anne olmayı nasip etsin.amin
Sağol canım kısmet değilmiş sen özel bir şey mi yaptın ?

Sağol canım kısmet değilmiş sen özel bir şey mi yaptın ?
Ben bu ay çok farklı beslendim.normalde hep abur cubur kola cips ekmek çikolata çok yerdim.bu ay hiçbirini yemedim.ayrıca adetimin ilk gününden başlamak üzere eşimle birlikte 3 kilo cevizli sucuk yedik.hergün yiyorduk.bence bunun etkisi var.hergün şeftali muz üzüm yedik.bence bunlar hem benim yumrtlamamı sağladı hem de esimin spermlerini arttırdi.hergün kepek ekmegi ve cesit çeşit yemekler yedik.yani bu ay çok sağlıklı beslendik oldu.ben buna bağlıyorum hamile kalmamı.ha bide yumurtladığım gün kasığımda ağrı oldu.o gün ve adete kadar hergün çalıstık.ben hep sırtı hiç kıpırdamadan 1 2 saat sirt üstü uzandım

Kızlar adetim 3 gün geçti dün hamile olduğumu öğrendim bugün mide bulantısı var acaba psikolojik mi belirti mi başladı yoksa üşüttümmü acaba
Tebrik edrrim canım hayırli olsun.Rabbim hayirlisiyla kucaģına almayı nasip etsin.bende bu ay hamile kaldım ama bende mide bulantisi yok.belki de mideni üsüttün.bu arada beta hcg kaç çıktı.

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım... Benim için çok önemli olan bir sorum var. Biraz önce idrar testi (hamilelik testi) yaptım. İlk saniyede 2 çizgi de kırmızıydı fakat 1 dakika filan sonra T çizgisi kayboldu. Bu ne demek bilen var mı? lütfen...

merhaba arkadaşlar. ben adetimin geciktiği 6. gün sağlık ocağında kan verdim fakat doktor negatif dedi çıkmadı. adetim gelmemeye devam edip yavaş yavaş belirti olunca 1 hafta sonra yani 12. gün tekrar kan verdim acilde. pozitif çıktı sonuç 159.8 miş. fakat ben neden bu kadar geç çıktığını anlayamadım ve kafam karıştı ister istemez korkuyorum bişey mi var diye yarın doktora gidicem. benim gibi yaşayan bilgisi olan varmı ?

Canım geç döllenme olmuştur o zaman geç çıkıyo demekki bu ay yumurtan geç çatlamış

belkide ama bugün 4 gün geçmesiyle kan testinde 478 çıktı.doktor düşük riskinden şüphelendi dış gebelik değilmiş ama değerlerim düşük çıktı malesef
Dış gebelik olmadığını nerden anladı doktorun canım kese göründümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…