Adete 1 hafta vardı belirtiler başladı.bende 1 2 gün gecmesini bekledim.sonra gidip hataneye test yaptırdım.öğrenince de annemi aradım hamileyim dedim.annem kanser hastası.öğrenince gülümsedi.kızımın doğumuna gelecem dedi.haftaya da yanıma geliyor.nisandan beri annemin hastalığı ve yasanilan sorunlardan dolayı piskolojim iyice harap oldu.sevinclerim kısa sürüyor.sonra hemen ağlamaklı oluyorum.bebeğe de alıştım sanki heyecan yok.
Allah yardımcın olsun canim.rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.inş hamilrsindir.İnan sadece bu anı bekliyorum aylardır allahım banada yaşatsın çok istedim annemi gülümsete bilmeyi ama şimdi ufak bir leke geldi hastaneye gidiyorum bana dua edin lütfen hamileysemde değilsemde sıkıntı var gibi hissediyorum çünkü
Ne yaptın canim nasil oldun.tahlil yaptırmaya mı gittin.ya ins sende hamilesindir.bana yoldaş olursun.konusuruz burdan sürekli.İnan sadece bu anı bekliyorum aylardır allahım banada yaşatsın çok istedim annemi gülümsete bilmeyi ama şimdi ufak bir leke geldi hastaneye gidiyorum bana dua edin lütfen hamileysemde değilsemde sıkıntı var gibi hissediyorum çünkü
Ne yaptın canim nasil oldun.tahlil yaptırmaya mı gittin.ya ins sende hamilesindir.bana yoldaş olursun.konusuruz burdan sürekli.
Hiç üzme kendini canım.tedavini ol kistin bi gitsin sana nasıl hamile kaldığımı anlatacam.inş en kısa zamanda hamile kalırsın.Rabbim en kısa zamanda sana anne olmayı nasip etsin.aminCanım şimdi geldim ne yazıkki hamile değilim kist oluşmuş bir hafta dır tüm ağrılarımın sebebi buymuş rahimde oluşturduğu baskıymış çok üzgünüm
Sağol canım kısmet değilmiş sen özel bir şey mi yaptın ?Hiç üzme kendini canım.tedavini ol kistin bi gitsin sana nasıl hamile kaldığımı anlatacam.inş en kısa zamanda hamile kalırsın.Rabbim en kısa zamanda sana anne olmayı nasip etsin.amin
Ben bu ay çok farklı beslendim.normalde hep abur cubur kola cips ekmek çikolata çok yerdim.bu ay hiçbirini yemedim.ayrıca adetimin ilk gününden başlamak üzere eşimle birlikte 3 kilo cevizli sucuk yedik.hergün yiyorduk.bence bunun etkisi var.hergün şeftali muz üzüm yedik.bence bunlar hem benim yumrtlamamı sağladı hem de esimin spermlerini arttırdi.hergün kepek ekmegi ve cesit çeşit yemekler yedik.yani bu ay çok sağlıklı beslendik oldu.ben buna bağlıyorum hamile kalmamı.ha bide yumurtladığım gün kasığımda ağrı oldu.o gün ve adete kadar hergün çalıstık.ben hep sırtı hiç kıpırdamadan 1 2 saat sirt üstü uzandımSağol canım kısmet değilmiş sen özel bir şey mi yaptın ?
Tebrik edrrim canım hayırli olsun.Rabbim hayirlisiyla kucaģına almayı nasip etsin.bende bu ay hamile kaldım ama bende mide bulantisi yok.belki de mideni üsüttün.bu arada beta hcg kaç çıktı.Kızlar adetim 3 gün geçti dün hamile olduğumu öğrendim bugün mide bulantısı var acaba psikolojik mi belirti mi başladı yoksa üşüttümmü acaba
Sonuçları almadım daha canım 4te çıkacakTebrik edrrim canım hayırli olsun.Rabbim hayirlisiyla kucaģına almayı nasip etsin.bende bu ay hamile kaldım ama bende mide bulantisi yok.belki de mideni üsüttün.bu arada beta hcg kaç çıktı.
800lerde canımTebrik edrrim canım hayırli olsun.Rabbim hayirlisiyla kucaģına almayı nasip etsin.bende bu ay hamile kaldım ama bende mide bulantisi yok.belki de mideni üsüttün.bu arada beta hcg kaç çıktı.
Canım geç döllenme olmuştur o zaman geç çıkıyo demekki bu ay yumurtan geç çatlamışmerhaba arkadaşlar. ben adetimin geciktiği 6. gün sağlık ocağında kan verdim fakat doktor negatif dedi çıkmadı. adetim gelmemeye devam edip yavaş yavaş belirti olunca 1 hafta sonra yani 12. gün tekrar kan verdim acilde. pozitif çıktı sonuç 159.8 miş. fakat ben neden bu kadar geç çıktığını anlayamadım ve kafam karıştı ister istemez korkuyorum bişey mi var diye yarın doktora gidicem. benim gibi yaşayan bilgisi olan varmı ?
Canım geç döllenme olmuştur o zaman geç çıkıyo demekki bu ay yumurtan geç çatlamış
Dış gebelik olmadığını nerden anladı doktorun canım kese göründümübelkide ama bugün 4 gün geçmesiyle kan testinde 478 çıktı.doktor düşük riskinden şüphelendi dış gebelik değilmiş ama değerlerim düşük çıktı malesef
evet canm baya bi uğraştı ama zor da olsa 2.4 mm ultrasonda gördü. gelişmesine bakıcak kesenin. bu şekilde ilerleyen varmı acabaDış gebelik olmadığını nerden anladı doktorun canım kese göründümü
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinevet canm baya bi uğraştı ama zor da olsa 2.4 mm ultrasonda gördü. gelişmesine bakıcak kesenin. bu şekilde ilerleyen varmı acaba
amin inşallah bakalım rabbim nasip ederse sağlıklı bi şekildeHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?