- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
İnşallah canım benim değerim800lerdeydi pzts görünmedi Çarşamba 1500oldu bakmadı bile görünmez diye pazartesi gel dediamin inşallah bakalım rabbim nasip ederse sağlıklı bi şekilde
hm en az 1000lerde olması gerekiyormus galiba üst ultrasondan görünmesi için. benm de bir gün de 476 dan 659 a çıktı inşallah iyi ilerlerde kalırİnşallah canım benim değerim800lerdeydi pzts görünmedi Çarşamba 1500oldu bakmadı bile görünmez diye pazartesi gel dedi
Bugün kanama oldu benim hcg5277olmuş rahmin tertemiz dedi ebe pazartesi ultrasonla bakacaklarhm en az 1000lerde olması gerekiyormus galiba üst ultrasondan görünmesi için. benm de bir gün de 476 dan 659 a çıktı inşallah iyi ilerlerde kalır
Canım benim 5 gün geçikti sağlık ocağına gittim tahlil yaptırdım negatif çıktı ama bugüñ 10 gün oldu hala adet olmadımmerhaba arkadaşlar. ben adetimin geciktiği 6. gün sağlık ocağında kan verdim fakat doktor negatif dedi çıkmadı. adetim gelmemeye devam edip yavaş yavaş belirti olunca 1 hafta sonra yani 12. gün tekrar kan verdim acilde. pozitif çıktı sonuç 159.8 miş. fakat ben neden bu kadar geç çıktığını anlayamadım ve kafam karıştı ister istemez korkuyorum bişey mi var diye yarın doktora gidicem. benim gibi yaşayan bilgisi olan varmı ?
Tekrar yaptır bnce.sende bnm de ilk çıkmadı ama suan pek de normal gitmiyorCanım benim 5 gün geçikti sağlık ocağına gittim tahlil yaptırdım negatif çıktı ama bugüñ 10 gün oldu hala adet olmadım
Tertemiz derken ne demek istedi ki acabaBugün kanama oldu benim hcg5277olmuş rahmin tertemiz dedi ebe pazartesi ultrasonla bakacaklar
Hiçbir fikrim yokTertemiz derken ne demek istedi ki acaba
Canım öncelikle gecmiş olsun,şimdiye kadar hic test yaptınmı??Merhabalar kızlar ben bi kac kez daha yazmıstım buraya belki hatrlarsınız.1 bucuk seneşdr bebiş istiyoruz ama malesefgecen sene ekimde kimyasal gebelk oldu.bu sene mayıs hazıran temmuzda klomen kullandm yine olmadı simdi durumum şöyle; yarın adet olmam lazım ki inşallah olmam!!! 2 gündür kasıklarımda agrı ve ara sıra mide bulantısı var . Bu aksamda yaklasık 3 saat once oturdugum yerde basım döndü birden ve midembulanmaya basladı ve ara ara hala bulanıyo fikirlerinize ihtiyacım var
Sagol canm. 3 gün önce yaptım evde vardı dayanamayıp yaptım ama varla yok arası bi ikinci cizgi cıktı cok net degilCanım öncelikle gecmiş olsun,şimdiye kadar hic test yaptınmı??
Silik cizgi ciktiysa olabilir cnm adetten once yaptigin icin silik cizgidirr.Sagol canm. 3 gün önce yaptım evde vardı dayanamayıp yaptım ama varla yok arası bi ikinci cizgi cıktı cok net degil
Ayy inşallah yaaa canm. Allahım bana ve iSteyen herkese nasip etsinSilik cizgi ciktiysa olabilir cnm adetten once yaptigin icin silik cizgidirr.
merhabalar:) ben de 6 haftalık hamileyim.karnımın alt kısmı ve belim ağrıyor,adet sancısı gibi bir ağrı,sebebi de kese oluşumuymuş.yani orda bebişimiz oluşuyor.perşembe günü ilk ultrasonum var.gönlünü ferah tut.Benimde 1 sorum olacak 5 haftalik hamilemiyim daha doktora gidemedim gerci kan testi yaptirdik. Şimdi soru bu sol kasiğin ağrıyor ağrı belime de vuruyor. Ama kasik ağrım korkutuyor.ve hiç bir belirti yok sadece çok acıkiyorim bunlarda normal mi ? Benim soruma da bi el atın. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?