Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hm en az 1000lerde olması gerekiyormus galiba üst ultrasondan görünmesi için. benm de bir gün de 476 dan 659 a çıktı inşallah iyi ilerlerde kalır
Bugün kanama oldu benim hcg5277olmuş rahmin tertemiz dedi ebe pazartesi ultrasonla bakacaklar

Canım benim 5 gün geçikti sağlık ocağına gittim tahlil yaptırdım negatif çıktı ama bugüñ 10 gün oldu hala adet olmadım

Kizlar ben pkoluyum. Aderim uc gun gecikti kanda baktirdim. Hcg 3.24 cikti. Sizce ne olabilir

Kızlar adet geçikmemin 5.gunu kan verdim sağlık ocağına sonuç negatif çıktı ama bugüñ 12.gün hala yok gelmedi ama kasıklarım belim çok ağrıyor sizce var mıdır gebelik

Bugun asilamamin 13.gunu idrar testim pozitif cikti ama adetime 4 gun var acaba normalmidir cikmasi boyle olan varmi

Merhabalar kızlar ben bi kac kez daha yazmıstım buraya belki hatrlarsınız.1 bucuk seneşdr bebiş istiyoruz ama malesef gecen sene ekimde kimyasal gebelk oldu.bu sene mayıs hazıran temmuzda klomen kullandm yine olmadı simdi durumum şöyle; yarın adet olmam lazım ki inşallah olmam!!! 2 gündür kasıklarımda agrı ve ara sıra mide bulantısı var . Bu aksamda yaklasık 3 saat once oturdugum yerde basım döndü birden ve midembulanmaya basladı ve ara ara hala bulanıyo fikirlerinize ihtiyacım var

Canım öncelikle gecmiş olsun,şimdiye kadar hic test yaptınmı??

Merhaba, hanımlar benimde bir sorum var izninizle. Regl olmam gereken günün üstünden 30 gün geçti. (Son regl olduğum tarih 14 ağustos. ) adetimin geciktiği ilk hafta çubuk test yaptım ama sonuç negatifti. Daha Sonra halen adet olmayınca gecikmenin 24. Gününde doktora gittim ve alttan ultrasonla baktı. Bişey göremedi. Ama kan testi yapmadı anlamadım. Gerçi çok işinin ehli bir doktor izlenimi vermemişti bana ama yine De sorgulamadım o an. 5 gün önce belime ; kuyruk sokumu ve sol kalçama doğru yayılan dehşet bir ağrı saplandı hareket edemedim. Ayağa dahi kalkamadım o derece şiddetli bir ağrı Rapor aldım 3 gün dinlendim ağrı bir nebze hafifledi geçiyor ama sonra birden yeniden başlıyor. Karnımda şişlik ve ara ara sancı sürekli değil ama. Ayrıca akıntım çok fazla.Sizce hamile olma olasılığım var mı? Olsaydı ultrason da görünür müydü? Benzer durumu yaşayanınız var mı.

Son düzenleme:
Benimde 1 sorum olacak 5 haftalik hamilemiyim daha doktora gidemedim gerci kan testi yaptirdik. Şimdi soru bu sol kasiğin ağrıyor ağrı belime de vuruyor. Ama kasik ağrım korkutuyor.ve hiç bir belirti yok sadece çok acıkiyorim bunlarda normal mi ? Benim soruma da bi el atın. ☺

ben aşılama yaptım.2 hafta beklemem gerekiyordu sonucunu öğrenebilmek için.ama belirtiler oluşmaya başlamıştı.en önemlisi göğüslerde hassasiyet ve ağrı bir de bel ağrısı.

merhabalar:) ben de 6 haftalık hamileyim.karnımın alt kısmı ve belim ağrıyor,adet sancısı gibi bir ağrı,sebebi de kese oluşumuymuş.yani orda bebişimiz oluşuyor.perşembe günü ilk ultrasonum var.gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…