- 11 Eylül 2014
- 94
- 109
- 103
ben 6 haftalık hamileyim ve daha 2. haftasında göğüslermde ağrı acı ve belimde ağrı başladı.hamilelik belirtisi de olabilir adet de.en iyisi sabretmek ve adet iyice gecikince test yaptırmak canmmerhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
Ayy hadi inş bizde haftaya gidecez herkes gibi bizde güzel haberler alırız inş teşekkür ederim bu aradamerhabalar:) ben de 6 haftalık hamileyim.karnımın alt kısmı ve belim ağrıyor,adet sancısı gibi bir ağrı,sebebi de kese oluşumuymuş.yani orda bebişimiz oluşuyor.perşembe günü ilk ultrasonum var.gönlünü ferah tut.
Bnm bugun adet günüm canm ama 2 Gündür midem bulanıyo dün kahverengi akıntım oldu bi daha olmadı kesildi anlamadım bndeKızlar adet öncesi bulantı olur mu hamilelik belirtisi olarak
Benimde adet günüm durumumuz aynı demekkiBnm bugun adet günüm canm ama 2 Gündür midem bulanıyo dün kahverengi akıntım oldu bi daha olmadı kesildi anlamadım bnde
Demekki :) hadi bakalım hayırlı haberlerBenimde adet günüm durumumuz aynı demekki
Kızlar adet öncesi bulantı olur mu hamilelik belirtisi olarak
İnşallah canım başka belirtin var mıDemekki :) hadi bakalım hayırlı haberler
Aynen benimde böyle ayakta uzun süre kalamıyorum midem bulandıkça da canım ekşili bişeyler istiyorBenim başım dönüyordu hafif de mide bulanti adet öncesinde hatta tansiyonum yükseldiğini düşündüm çok sık yükselir tansiyonum
Hafif hafif kasıklarıma agrı giriyo ama igne batması gibi.bide gazım oluyoİnşallah canım başka belirtin var mı
Benim canım pek bişi istemiyo kasiklarim da ağrı oluyo o da normalmiş zaten bide oturup kalkerken birden agri girerdi kasiklarima addetten once. Ins Hakkında hayırlısı olsunAynen benimde böyle ayakta uzun süre kalamıyorum midem bulandıkça da canım ekşili bişeyler istiyor
Inş cnmBenim öyle çok kasıklarım da ağrı yok ya gece yatarken iğne batması gibi oluyor sadece belirtiler çoğu zaman psikolojik oluyor o yüzden beklemek en iyisi inşallah hamileyizdir
cnm benımde 6 gun var cumartesı test yaptım tek çizgi ama belirtilerim vardı ılemedımKızlar günaydın,benim bugun bata4 gün kaldı son iki gecedir hic olmayan sey wc ye kalkıyorum,kasık ve kalca agrılarım cok fena,test yapıcam bugun ama korkuyorum psikolojikmidir bunlar diye:/
Canım adete yakın tekrar bak bencecnm benımde 6 gun var cumartesı test yaptım tek çizgi ama belirtilerim vardı ılemedım
öyle yapıcamCanım adete yakın tekrar bak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?