Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ben 6 haftalık hamileyim ve daha 2. haftasında göğüslermde ağrı acı ve belimde ağrı başladı.hamilelik belirtisi de olabilir adet de.en iyisi sabretmek ve adet iyice gecikince test yaptırmak canm

Ayy hadi inş bizde haftaya gidecez herkes gibi bizde güzel haberler alırız inş teşekkür ederim bu arada

Kizlar benim de karnimda dolgunluk hissi var yururken falan 2 gun once de adet sancisi gaz sancisi gibi sancim oldu sag ve sol kasigimda batma oluyor .yumurtlama zamanini iyi degerlendirdik suan 9 gun var reglme bana da dua edin benzer belirti yasayan var mi

Benim başım dönüyordu hafif de mide bulanti adet öncesinde hatta tansiyonum yükseldiğini düşündüm çok sık yükselir tansiyonum
Aynen benimde böyle ayakta uzun süre kalamıyorum midem bulandıkça da canım ekşili bişeyler istiyor

Aynen benimde böyle ayakta uzun süre kalamıyorum midem bulandıkça da canım ekşili bişeyler istiyor
Benim canım pek bişi istemiyo kasiklarim da ağrı oluyo o da normalmiş zaten bide oturup kalkerken birden agri girerdi kasiklarima addetten once. Ins Hakkında hayırlısı olsun

Benim öyle çok kasıklarım da ağrı yok ya gece yatarken iğne batması gibi oluyor sadece belirtiler çoğu zaman psikolojik oluyor o yüzden beklemek en iyisi inşallah hamileyizdir

Kızlar günaydın,benim bugun bata4 gün kaldı son iki gecedir hic olmayan sey wc ye kalkıyorum,kasık ve kalca agrılarım cok fena,test yapıcam bugun ama korkuyorum psikolojikmidir bunlar diye:/

Kızlar günaydın,benim bugun bata4 gün kaldı son iki gecedir hic olmayan sey wc ye kalkıyorum,kasık ve kalca agrılarım cok fena,test yapıcam bugun ama korkuyorum psikolojikmidir bunlar diye:/
cnm benımde 6 gun var cumartesı test yaptım tek çizgi ama belirtilerim vardı ılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…