Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim adetim 2 gün gecikti smdi test yaptum negatif cıktı ama 2 gün önce kahverengi akıntım oldu bi daha devamı gelmedi

Benim adetim 2 gün gecikti smdi test yaptum negatif cıktı ama 2 gün önce kahverengi akıntım oldu bi daha devamı gelmedi
Doktora git canım kist filan olabilir benimde hep gecikiyor kistim var onun için ilaç kullandım bende hala olmadım bekliyorum

Üzülme canım benimde olacak gibi sancılarm var sürekli gidipbakıyorum geldi mi diye eli kulağında
2 senedir her ay aynı seyleri yaşıyorum bıktım artık yıldım yoruldum üzülmekten...olcaksa olsun. Kendime zarar veriyorum bu şekilde üzülerek ve bu yüzden olmuyo belkide

2 senedir her ay aynı seyleri yaşıyorum bıktım artık yıldım yoruldum üzülmekten...olcaksa olsun. Kendime zarar veriyorum bu şekilde üzülerek ve bu yüzden olmuyo belkide
Üzülme canım bende 14 aylık evliyim bende bekliyorum işte olmuyor benimde kistim varmış bu ay onun için ilaç kullandım diğer ay doktor klomen vericek bakalım hayırlısı Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak o yüzden üzülme sen dua et tedavilerin varsa devam et yani elden gelen bir şey yok

Son 3 ay klomen kullandm hiçbir sorun yok cok sükür ama olmuyo malesef bu ay gidicez aşılama yaptrcaz bakalm

Kızlar sabah sulu kahverengi leke geldi şimdi devamı yok yerleşme kanaması olabilir mi hiç ağrım filan yok hafif bir ıslaklık şeklinde geldi

adettın gectımı cnm gectıyse kan tsttı yaptır

Benim islerim cok karisik. Ben normalde adetimin 9. Gunu filan yumurtalarim bu ay akinti olmadi diye 15. Gun filan ovualsyon yaptim cift cizgi cikti kop koyu sonra ertesi gun gene ayni onun ertesi gene ayni gunlerce sürdü. En son cuma gunu siliklesti. Adetim de yarin

ay masallah verimli hatunsun besbelli :) hadi allah isinizi rast getirsin.

hesaplara gore benimde gecti yumurtlama tarihim ama yumurtlama tarihim civarlarinda hic akintim olmadi normalde her zaman olurdu acaba bende mi gec yumurtlicam bilemedim. Bende mi ovulasyon testi alsam bilemedim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…