Doktora git canım kist filan olabilir benimde hep gecikiyor kistim var onun için ilaç kullandım bende hala olmadım bekliyorumBenim adetim 2 gün gecikti smdi test yaptum negatif cıktı ama 2 gün önce kahverengi akıntım oldu bi daha devamı gelmedi
Adet oldum şimdi maalesef canmDoktora git canım kist filan olabilir benimde hep gecikiyor kistim var onun için ilaç kullandım bende hala olmadım bekliyorum
Üzülme canım benimde olacak gibi sancılarm var sürekli gidipbakıyorum geldi mi diye eli kulağındaAdet oldum şimdi maalesef canm
2 senedir her ay aynı seyleri yaşıyorum bıktım artık yıldım yoruldum üzülmekten...olcaksa olsun. Kendime zarar veriyorum bu şekilde üzülerek ve bu yüzden olmuyo belkideÜzülme canım benimde olacak gibi sancılarm var sürekli gidipbakıyorum geldi mi diye eli kulağında
Üzülme canım bende 14 aylık evliyim bende bekliyorum işte olmuyor benimde kistim varmış bu ay onun için ilaç kullandım diğer ay doktor klomen vericek bakalım hayırlısı Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak o yüzden üzülme sen dua et tedavilerin varsa devam et yani elden gelen bir şey yok2 senedir her ay aynı seyleri yaşıyorum bıktım artık yıldım yoruldum üzülmekten...olcaksa olsun. Kendime zarar veriyorum bu şekilde üzülerek ve bu yüzden olmuyo belkide
Son 3 ay klomen kullandm hiçbir sorun yok cok sükür ama olmuyo malesef bu ay gidicez aşılama yaptrcaz bakalmÜzülme canım bende 14 aylık evliyim bende bekliyorum işte olmuyor benimde kistim varmış bu ay onun için ilaç kullandım diğer ay doktor klomen vericek bakalım hayırlısı Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak o yüzden üzülme sen dua et tedavilerin varsa devam et yani elden gelen bir şey yok
SORUN KIMDE CNM2 senedir her ay aynı seyleri yaşıyorum bıktım artık yıldım yoruldum üzülmekten...olcaksa olsun. Kendime zarar veriyorum bu şekilde üzülerek ve bu yüzden olmuyo belkide
at cnmIdrar testi atsam yorumlar misiniz?
at cnm
canım parlak cok göremıyorumEki Görüntüle 2056180
Gec yumurtladım cuma gunu. Cok gec oldu. Adetim de yarin. Dun aksam yaptığım testlerde beyaz cizgi cikti sonra kayboldu. Bi kac yere attım kimse yorumlamadı o yuzden once sorayim dedimEki Görüntüle 2056178 Eki Görüntüle 2056179
canım parlak cok göremıyorum
Hayırlısı canımSon 3 ay klomen kullandm hiçbir sorun yok cok sükür ama olmuyo malesef bu ay gidicez aşılama yaptrcaz bakalm
adettın gectımı cnm gectıyse kan tsttı yaptırSadece isikta gozukuyordu canim mecbur kaldim
adettın gectımı cnm gectıyse kan tsttı yaptır
Sorun yok ikimzdede cok şükür bütün testler temiz cıktı.SORUN KIMDE CNM
Benim islerim cok karisik. Ben normalde adetimin 9. Gunu filan yumurtalarim bu ay akinti olmadi diye 15. Gun filan ovualsyon yaptim cift cizgi cikti kopEki Görüntüle 2056270 koyu sonra ertesi gun gene ayni onun ertesi gene ayni gunlerce sürdü. En son cuma gunu siliklesti. Adetim de yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?