ay masallah verimli hatunsun besbelli :) hadi allah isinizi rast getirsin.
hesaplara gore benimde gecti yumurtlama tarihim ama yumurtlama tarihim civarlarinda hic akintim olmadi normalde her zaman olurdu acaba bende mi gec yumurtlicam bilemedim. Bende mi ovulasyon testi alsam bilemedim simdi
:) tesekkur ederim berekettir insallah. Bence yumurtlama testi mutlaka mutlaka al canim. Havalar birden sogudugu icin mi nedir anlamdım duydugum herkeste yumurtalama gunum degisti sikayeti vardi bu ay. Benim bir gun bile sasmazdi neredeyse 10 gun sasti. Sende bi test sipariş et bak bakalim durum ne
tamam canim bende hemen siparis veriyorum. Peki hergun test mi yapmak lazim adet olana kadar ? yani belki gecti benim gunum bilemiyorum o yuzden. Ona gore test siparis veriyim 10 veya 30 tane mi siparis versem
sagol canim sen adetin biter bitmez basliyorsun o zaman dogru mu anliyorum. Benim adetim 28 gun falan heralde 7-10 gun zaten adetim suruyor. Hemen biter bitmez calismaya baslamak lazim o zaman. Benim ovulasyon hesabim iyice karistiS sarikirmizim bak canim buna gore yap mesela benim 26 gun 9. Da basla diyor ama ben tedbir olsun diye 8 de başlıyorum Eki Görüntüle 2056608
sagol canim sen adetin biter bitmez basliyorsun o zaman dogru mu anliyorum. Benim adetim 28 gun falan heralde 7-10 gun zaten adetim suruyor. Hemen biter bitmez calismaya baslamak lazim o zaman. Benim ovulasyon hesabim iyice karisti
tamam canim az once 36 lik test siparis verdim adetime 1 hafta falan kaldi ama yinede test yapimmi sence ne dersin. Sanki yumurtlama olmadi bu ay. Suan zaten karnim kasiklarim cok agriyor sanki adet olcakmisim gibi ama bilemiyorum. hamilelik testi icinde cok erken
Testin gelince bi tane yap bakalim canim cook silik cikarsa hic harcama yumurtlama olmus demektir
tamam canim tesekkur ederim.Rabbim istiyen herkeze en kisa surede insallah bir bebis verir
adet gecikmesi baş dönmesi mide bulanması gibi belirtiler ilk hamilelik belirtileridirErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Kızlar kimsenin umudunu kaybetmesini istemem ama bu ay o kadar büyük bir hayalkırıklıgı yasadımki sizinde yasamanızı istmediğim için paylaşmak istedim. İnternette yazan bütün belirtileri yasadım göğüs agrısı kasık batması bel agrısı sarı akıntı aklınıza ne gelirse hatta silik ikinci cizgiyi bile gördüm 3 tane testte ama kan sonucum negatif cıktı.ve bugun adetim basladı.o yüzden bundan sonra asla kendimi dinlememeye karar verdim cunku bu streste engel oluyor.bunu yasamaktan sıkıldım artık.biz kadınlar hormonlarımızla psikolojik olarak herseyi yapabiliyoruz.tabii bu belirtileri gercekten yasayıp hamile oldugunu öğrenende cook insan var ama adet günü öncesi hicbişe kesin olmuyomus malesef..
İnşallah hepimiz en kısa sürede hamile kalır,bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız dualarım sizinle..
Sizce benim sorunum.nediradet gecikmesi baş dönmesi mide bulanması gibi belirtiler ilk hamilelik belirtileridir
Tesekkür ederim beni düsünüp yazdıgın icin,aslında karamsarlaşmak degil de hayl kırıklıgı diyelim.ilk kez bu ay hic yasamadıgım kasık agrıları yasadım o yuzden cok beklentiye girdim hatta kan sonucuna inanamadım bi süre yanlıs oldugunu bile düsündüm.ama malesef dün adette oldum..olmayacak diye bi stresim yok hersey Allahtan O ne zaman ol derse olur diyorum ama malesef kendimi dinlemekten alıkoyamıyorum bu da beni strese sokuyor..senin adına da cok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin..hamilelerin duası kabul olur benim icinde dua et olurmu..Amin dualarım sizinle ama neden bu kadar karamsarlaştın
Sarı akıntı enfeksiyon ya da iltihaptır hamilelik belirtisi değil ki... Saydıklarının hepsi vardı ama adet zamanındaki batma ve göğüs ucu sızısından daha farklı boyutta oluyor daha değişik. Vücudunu tanıyorsan zaten sinyal veriyor. Benim adetim gecikti tam 10. Güne girdim. Ultrasonda birşey yok, kan 1,20 beta hcg. Adet söktürücü veriyor kullan 4 gün 10 gün bekle diyor ilacı kullanıp bitiriyorum, 2. Gün sızı batmalar geçmeyince test alıyorum silik çizgi ile pozitif çıkıyor hemen geri gidiyorum doktordan tahlil talep ediyorum. 9 gün sonra değer 31,15'e yükselmiş düşün ben vücudumu tanıdığım için emindim ama doktor Da tahlil görüntü üzerinden. Kişi vücudunu gerçekten iyi tanıyorsa ve bu gebelik durumunu strese dönüştürmediyse doğru çıkıyor, umudunuzu kaybetmeyin
Adetine 15 gün varsa muhtemelen yumurtlama dönemindesin akıntıda onu gösteriyor.Merhaba kızlar eşimle korunmadan birlikte olduk 3 gündür belimde agri var ve sol kasigimda batma ve agri var ve bugunde su gibi akinti geliyor sizce neden olabilir adetime 15 gun var acil cevapp
7 gün geçip adetin gelmese o Zaman test yap erken zaman diliminde görünmeyebiliyor bebek isteyenler sonra hüsrana uğruyor, üzüntü stres ile de sonra kimyasal gebelik ile düşüyor, soğan suyu ile kistleri temizleyip Bebek asprinine başlayın yumurtlama dönemi öncesi ve sonrasında da hergün 1 tane kullanın tutunmayı sağlıyorBenimde adet olmama 2 gün var fakat dün çok açık pembe akıntı geldi okadar bugün yok normalde koyu gelir 2 gün çoğalırdı bu adettmi yoksa başka birseymi test yapmadım 15 gün önce yoktu testte umud etmektense yoruldum artık her ay husran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?