Rabbim isteyen herkesi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah, her namazın sonunda söylerim...Tesekkür ederim beni düsünüp yazdıgın icin,aslında karamsarlaşmak degil de hayl kırıklıgı diyelim.ilk kez bu ay hic yasamadıgım kasık agrıları yasadım o yuzden cok beklentiye girdim hatta kan sonucuna inanamadım bi süre yanlıs oldugunu bile düsündüm.ama malesef dün adette oldum..olmayacak diye bi stresim yok hersey Allahtan O ne zaman ol derse olur diyorum ama malesef kendimi dinlemekten alıkoyamıyorum bu da beni strese sokuyor..senin adına da cok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin..hamilelerin duası kabul olur benim icinde dua et olurmu..
Sizce hamile olabilir miyim sabahlari cok belim ve kasıklarım agriyor yoksa yumurtlamadan dolayimi boyledirAdetine 15 gün varsa muhtemelen yumurtlama dönemindesin akıntıda onu gösteriyor.
esimde sorun var7 gün geçip adetin gelmese o Zaman test yap erken zaman diliminde görünmeyebiliyor bebek isteyenler sonra hüsrana uğruyor, üzüntü stres ile de sonra kimyasal gebelik ile düşüyor, soğan suyu ile kistleri temizleyip Bebek asprinine başlayın yumurtlama dönemi öncesi ve sonrasında da hergün 1 tane kullanın tutunmayı sağlıyor
Yumurtlama adet tarihimden 14 gün önce olur canım,yumurtlama belirtileride var sende ama erken yumurtladıysan olabilir tabi oda bu kadarerken belirti vermez ama sen istersen yumurtlama testi al bi bakSizce hamile olabilir miyim sabahlari cok belim ve kasıklarım agriyor yoksa yumurtlamadan dolayimi boyledir
Sogan kürüne adet bitince mi baslıcam canmRabbim isteyen herkesi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah, her namazın sonunda söylerim...
Sen kendini dinle yine ama strese sokarak şartlanarak değil. Soğan kürü uygula 15 gün. Sonra Bebek asprinine başla günde 1 kere, taa öteki yumurtlama dönemine kadar. Döllenmiş yumurtanın tutunmasına yardımcı oluyor
Canim adet takvimime baktim yumurtlama gunu yaziyo ay bilmiyorum ya sabah belimde agriyla uyandim yine akinti da devam ediyoYumurtlama adet tarihimden 14 gün önce olur canım,yumurtlama belirtileride var sende ama erken yumurtladıysan olabilir tabi oda bu kadarerken belirti vermez ama sen istersen yumurtlama testi al bi bak
Yumurtlama testinden kastin nedir hamilelik testi miYumurtlama adet tarihimden 14 gün önce olur canım,yumurtlama belirtileride var sende ama erken yumurtladıysan olabilir tabi oda bu kadarerken belirti vermez ama sen istersen yumurtlama testi al bi bak
Boyut yüzünden olmuyor nasil yukliyim bilen varmiKızlar bu testi yorumlarmisiniz
Pozitif hayırlı olsunBoyut yüzünden olmuyor nasil yukliyim bilen varmi
InanamiyorumPozitif hayırlı olsun
İnan inan kaç gün geçti canım git kan ver enin olursun iyce arkadaşımda evde test yaptı aynen böyle çıktı kan verdi oda pozitif çıktı hakkında hayırlısı olsun inş canımInanamiyorum
Merhaba canim aynısı ablamda da oldu silik çıktı sonra doktora gitti ultrasonda gozukmedi bisey ama aradan 1 hafta gecince net cikti kaninda zaten gozukuyordu tebrik ederim hamilesinBoyut yüzünden olmuyor nasil yukliyim bilen varmi
takvıme gore adetım yarınİnan inan kaç gün geçti canım git kan ver enin olursun iyce arkadaşımda evde test yaptı aynen böyle çıktı kan verdi oda pozitif çıktı hakkında hayırlısı olsun inş canım
ya kızlar okadar husrana ugrayınca ınanasım gelmıyor ıkı tane yaptım bır bakın yuklıycemMerhaba canim aynısı ablamda da oldu silik çıktı sonra doktora gitti ultrasonda gozukmedi bisey ama aradan 1 hafta gecince net cikti kaninda zaten gozukuyordu tebrik ederim hamilesin
Arkadaşımda adete 3gün kala yaptı pozitif çıktı emin olmak istiyorsan git kan vertakvıme gore adetım yarın
Icini ferah tut hamilesin :)ya kızlar okadar husrana ugrayınca ınanasım gelmıyor ıkı tane yaptım bır bakın yuklıycem
Bende senin gibi aynı şoku dün yaşadım ögrendimIcini ferah tut hamilesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?