Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Rabbim isteyen herkesi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah, her namazın sonunda söylerim...

Sen kendini dinle yine ama strese sokarak şartlanarak değil. Soğan kürü uygula 15 gün. Sonra Bebek asprinine başla günde 1 kere, taa öteki yumurtlama dönemine kadar. Döllenmiş yumurtanın tutunmasına yardımcı oluyor

esimde sorun var

Sizce hamile olabilir miyim sabahlari cok belim ve kasıklarım agriyor yoksa yumurtlamadan dolayimi boyledir
Yumurtlama adet tarihimden 14 gün önce olur canım,yumurtlama belirtileride var sende ama erken yumurtladıysan olabilir tabi oda bu kadarerken belirti vermez ama sen istersen yumurtlama testi al bi bak

Sogan kürüne adet bitince mi baslıcam canm

Yumurtlama adet tarihimden 14 gün önce olur canım,yumurtlama belirtileride var sende ama erken yumurtladıysan olabilir tabi oda bu kadarerken belirti vermez ama sen istersen yumurtlama testi al bi bak
Canim adet takvimime baktim yumurtlama gunu yaziyo ay bilmiyorum ya sabah belimde agriyla uyandim yine akinti da devam ediyo

Yumurtlama testinden kastin nedir hamilelik testi mi

Merhaba canim aynısı ablamda da oldu silik çıktı sonra doktora gitti ultrasonda gozukmedi bisey ama aradan 1 hafta gecince net cikti kaninda zaten gozukuyordu tebrik ederim hamilesin
ya kızlar okadar husrana ugrayınca ınanasım gelmıyor ıkı tane yaptım bır bakın yuklıycem

Aynı saatte yaptım ısteyim suan ellerim titriyor

Eklentiler

• Screenshot_20171020-143900.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…