Bunlarda pozitif çıkmışAynı saatte yaptım ısteyim suan ellerim titriyor
Sen doktora bakma Rabbim ol derse olur benim halamın kızına menopoza giriyorsun mümkün degil çocuğu olmaz demişler 7ay adet görmedi menopoza girdim galiba diyip doktora gitti 3aylık hamile oldugunu ögrendi doktor degil Rabbim bilir kuzumIyiyiki varsınız bu hikayeyle eğer hamileysem bu bir mucize tüp bebek olur dedi dr ötesi yok dedi kaç aydır hüzün ağlama neler yasadik
Aynen oyle canınızı hiç sıkmayın rabbim büyük sen herşeyi ondan isticeksin gerisi hikayeSen doktora bakma Rabbim ol derse olur benim halamın kızına menopoza giriyorsun mümkün degil çocuğu olmaz demişler 7ay adet görmedi menopoza girdim galiba diyip doktora gitti 3aylık hamile oldugunu ögrendi doktor degil Rabbim bilir kuzum
Bence daha söyleme git biran once test yaptır durumun musaitse ozel hastaneye git 1 bucuk saat icinde sonuc cikiyor canimEşime soylesemmi napsam bilemedim
Söyleme kan ver emin ol sürpriz yap be pat diye söyledim amaEşime soylesemmi napsam bilemedim
Akşam acile git o zamanIzin alamıyorum için kıpır kipir
Eger maddi durumun musaitse is cikisi ozel hastaneye git en fazla 30 liraya test yapiyolar canimAkşam acile git o zaman
cok tuhafım ızlar korkularım cok gecen yıl iç sezaryan dıkısıme yapıstı bebek aldılar ölüyordumAkşam acile git o zaman
Emin olmak için kan ver canım hakkında hayırlısı olsun inş bu kez yüzünü güldürsün Rabbimmorfolojı 0 dı bırsey yoktur ıns
amın cnm ınsEmin olmak için kan ver canım hakkında hayırlısı olsun inş bu kez yüzünü güldürsün Rabbim
cok tuhafım ızlar korkularım cok gecen yıl iç sezaryan dıkısıme yapıstı bebek aldılar ölüyordum
Sagol cnm ıns rabbim nasip eder ikinizede meleklerimizicok gecmis olsun canim ne kadar kotu bir durum. Rabbim kimsenin basina vermesin. Insallah bu sefer hamilesindir saglikla sihatla insallah.
Kizlar bende dun ilk ovulasyon testi yaptim birsey cikmadi. Zaten adetimde yaklasti. Benim adetim haftaya gelmesi lazim acaba hamilelik testi yapsam cikar mi yoksa mu fazla erken ne dersiniz ?
Hayır canm aynı gebelik testi gbi lh hormon testleri var eczanelerde aynı mantıkla yapıyorsun yumurtlama günü lh hormonu en üst seviyeye cıkar ve bu sekilde yumurtlama gününü öğrenirsin.bence sen bugunleri degerlendirYumurtlama testinden kastin nedir hamilelik testi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?