Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Iyiyiki varsınız bu hikayeyle eğer hamileysem bu bir mucize tüp bebek olur dedi dr ötesi yok dedi kaç aydır hüzün ağlama neler yasadik
Sen doktora bakma Rabbim ol derse olur benim halamın kızına menopoza giriyorsun mümkün degil çocuğu olmaz demişler 7ay adet görmedi menopoza girdim galiba diyip doktora gitti 3aylık hamile oldugunu ögrendi doktor degil Rabbim bilir kuzum

Aynen oyle canınızı hiç sıkmayın rabbim büyük sen herşeyi ondan isticeksin gerisi hikaye

gıderım tabıkı her ay gıdıyoruz suphelenıp sonuc husrandı korkuyorum adam cok uzuluyor herseferınde

cok tuhafım ızlar korkularım cok gecen yıl iç sezaryan dıkısıme yapıstı bebek aldılar ölüyordum

cok gecmis olsun canim ne kadar kotu bir durum. Rabbim kimsenin basina vermesin. Insallah bu sefer hamilesindir saglikla sihatla insallah.

Kizlar bende dun ilk ovulasyon testi yaptim birsey cikmadi. Zaten adetimde yaklasti. Benim adetim haftaya gelmesi lazim acaba hamilelik testi yapsam cikar mi yoksa mu fazla erken ne dersiniz ?

Sagol cnm ıns rabbim nasip eder ikinizede meleklerimizi

Yumurtlama testinden kastin nedir hamilelik testi mi
Hayır canm aynı gebelik testi gbi lh hormon testleri var eczanelerde aynı mantıkla yapıyorsun yumurtlama günü lh hormonu en üst seviyeye cıkar ve bu sekilde yumurtlama gününü öğrenirsin.bence sen bugunleri degerlendir

Merhaba arkadaşlar ben ekim 2 sinde adet oldum 9 unda bitti 17 sinde iliskye girdim esimle korunma filan olmadi salı gunu tam hafta olacak ama daha adetime 10 gün var hamile olabilrmiyim nezamn
test yaptirmalym

10 gün önce hassas testtle yaptım negatif cıktı adet 1 gün kala 5tl lik testle pozitif cıktı dünde kan verdim pozitif yani bekle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…