Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Tamam saol bazilri dioda hafta dolunca kan ver belli olur diye değer yukselmisse diye

Tamam saol bazilri dioda hafta dolunca kan ver belli olur diye değer yukselmisse diye
Yumurtlamadan 1 hafta 10 gün sonra kanda belli oluyor canım ama kimyasal gebelik olma ihtimalini de göz önünde bulundur gecikmeyi bekle bence acele etme,cok zor biliyorum ama sabret birazcık

Merhaba ben yeniyim daha ama sürekli sizleri takip ediyorum yani her hangi bir sikintim olursa hemn bu sayfadan fikirlerinizle ilerliyorum benim gecen ay adetim 5 gun oldu normalde 7 8 gun surer ve 21 22 gun arayla adet olurum yani 3 aftada bir fln ve gecen ay esimle cocuk yapmaya karar verdik dikat etim yumurtlama gunlerime fln simdi gosumun ucunde sizlamalar adet olacakmis gibi sancilar sirtimda da ara ara giren sancilar mide bulantilarim tam aksam yaticam zaman hafif hafif oluyor ama test yaotim negatif cikti sizce bu adet belirtileri midir ama adet olurken bir gecen ay ve bu ay gouslerim agriyor

Vücudun kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir, hamile de olabilirsin.

Ben bu ay hamileyken yaşadığım belirtilerin aynısını hatta daha fazlasını geçen ay yaşamıştım. Vücut kendini güncelliyor anne olmak için uygun pozisyona sokuyor süt kanalları damarları açılıyor ne bileyim rahim duvarı kalınlaşıyor vs ... Bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah

Geçen ay hamile değildim bu arada. Bu ay yeni daha doktor adet söktürücü vermiş bitirmişken hamile kaldığımı öğrendim

Slm hanımlar
İstanbul avrupa yakasında
Küçükçekmeceye yakın halkalıda bakırköy de.
Acıbadem veya medipol hastanelerinde
Sebepsiz infertilite için önerebileceğiniz alanında iyi bir doktor var mı acaba?
Başka hastanede olur küçükçekmeceye yakın olan.
Iyi günler

Merhaba kızlar bugün sabah ac karnina birdaha test yaptim hafof bir pembelesme oldu ikinci cizgide hemen eski teste kosup baktim oda belirginlesmis yani pozitif hisslerim dogruymus simdi kan testi yaptirmaya gidiyorum rabbim tum kadinlara anne olmayi nasip etsin

hayırlı olsun canım kan sonucunuda paylaş bizimle

kızlar benim üç gün önce satın 11. gününde uzayan akıntım geldi o gün korunmadık 28 günde bir adet oluyorum yumurta takibi yapmadık ama 14. gün yumurtlasam bile olma ihtimali var diye düşünüyorum. hiç bi belirti de yok bugün 14. gündü akıntıda yoktu. iki haftaya belli olur varsa da yoksa da ...

Kızlar benim adetime 6 gün var ama 9 gün oluo iliski olali yarın kan versem cikarmi gebelik

Iyi akşamlar hanımlar benim adetim 17 gün geçti bu akşam eşim in ısrarı ile test yaptım negatif çıktı. Dün de yemek yedikten sonra is yerimde migdem bulandı i stifra ettim. Bugün de yumurta baya koktu. Bazen de günün bazı zamanlarında adet olacakmış gibi agrimoluyor belimde kasigimda bacagima vuran. Kan testi yapmaya çekiniyorum umutlanmak da istemiyorum bu şekilde olup hamile oldugunu öğrenen var mi

Normalde 17 gün gecikmeye hamilelik varsa testte cıkardı ama geç yumurtlamıs olabilirsin bence daha fazla bekleme bi kan testi yaptır eger negatif cıkarsa bir doktora görün inşallah hamilesindir canım

Kızlar merhaba ben sessiz takipçi olarak ilk sorumu sormak istiyorum. Ben pko hastasıyım adetlerim zaten çok düzenli değil ama bu ay çok akıntım oldu ve pudra pembe gbi çok açık bi kan geldi daha da gelmedi bişey dün sabah ta uyandığımda bel ağrısı ile uyandım kollarında halsizlik falan bunlar da bi belirtimdir. Allah isteyen ve değerini bilecek olanların kucagını boş bırakmasın.cevap verirseniz sevinirim

Kzlar bnm bata 5 gun var dn 17.30 da is yerinde ymk yedm ve yemeqi ilk gornce tiksnmistm ama qnede yedm snrada yemedm gece 4 te yediqim her seyi ckardm miqde bulantsndan uyuyamdm ve buqnde migdem bulanyo ve buqn cok fena belim kasiklarim ve bacagim agryor sanki popomn ustune dusmusum gibi ama bilemedm smdi nden acaba ilk defa gece kustum bn

günümdü. Ancak 14-15-17 ekimde ilişkim oldu. Son adetim 27 eylül. 35 günde bir adet görüyorum. Göğüslerimde bi hassasiyet yok henüz. Ancak 3 gündür kaşık bölgemde iğne batması gibi bi durum var sık sık oluyor can acıtmıyor. Ayrı yeten koku alma duyum oldukça yüksek. Dün annemler balkonda domates yerken kokusu arka odaya kadar geldi koştum dayanamadım yedim. 4 aydır deniyoruz hamile kalamadım henüz. Lütfen bilgilerinizi benimle paylaşıp bana yardımcı olur musunuz.Adet günü geçmeden yani bugün test yaptırdım bhcg 0.3 çıktı. Erken mi yoksa ümitlenmiyeyim mi bilemedim. Bir sonraki adet dönemim 1 kasım.

merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum. 18 ekim ovulasyon günümdü. Ancak 14-15-17 ekimde ilişkim oldu. Son adetim 27 eylül. 35 günde bir adet görüyorum. Göğüslerimde bi hassasiyet yok henüz. Ancak 3 gündür kaşık bölgemde iğne batması gibi bi durum var sık sık oluyor can acıtmıyor. Ayrı yeten koku alma duyum oldukça yüksek. Dün annemler balkonda domates yerken kokusu arka odaya kadar geldi koştum dayanamadım yedim. 4 aydır deniyoruz hamile kalamadım henüz. Lütfen bilgilerinizi benimle paylaşıp bana yardımcı olur musunuz.Adet günü geçmeden yani bugün test yaptırdım bhcg 0.3 çıktı. Erken mi yoksa ümitlenmiyeyim mi bilemedim. Bir sonraki adet dönemim 1 kasım.

Merhabalar asilamadan sonra kasık ağrım göbeğin alt tarafında gerilme bel ağrım az bi ayakta kalınca sırtım kopacak gibi oluyor adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum asilamadan 1 hafta sonra ozellikle. Şimdi 2 hafta doldu acaba hamilemiyim bu belirtiler normal mi

Amin insalalh bebeğinizi hayırlısi ile kucağınıza aln insalalh bu arada hamilelik belirtisi adet belirtisi ile aynı mı acaba

Adet döneminden 1 hafta ya da 10 gün geçmesini bekle. Bende sadece göğüs ucu sızlaması ve kasık şişmesi vardı, adet döneminden farklı bir sızı oluyor, bel ağrım sonradan başladı. Benim adet gecikmesi ile beraber 16. Günde hamileliğim ortaya çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…