Yumurtlamadan 1 hafta 10 gün sonra kanda belli oluyor canım ama kimyasal gebelik olma ihtimalini de göz önünde bulundur gecikmeyi bekle bence acele etme,cok zor biliyorum ama sabret birazcıkTamam saol bazilri dioda hafta dolunca kan ver belli olur diye değer yukselmisse diye
Vücudun kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir, hamile de olabilirsin.Merhaba ben yeniyim daha ama sürekli sizleri takip ediyorum yani her hangi bir sikintim olursa hemn bu sayfadan fikirlerinizle ilerliyorum benim gecen ay adetim 5 gun oldu normalde 7 8 gun surer ve 21 22 gun arayla adet olurum yani 3 aftada bir fln ve gecen ay esimle cocuk yapmaya karar verdik dikat etim yumurtlama gunlerime fln simdi gosumun ucunde sizlamalar adet olacakmis gibi sancilar sirtimda da ara ara giren sancilar mide bulantilarim tam aksam yaticam zaman hafif hafif oluyor ama test yaotim negatif cikti sizce bu adet belirtileri midir ama adet olurken bir gecen ay ve bu ay gouslerim agriyor
hayırlı olsun canım kan sonucunuda paylaş bizimleMerhaba kızlar bugün sabah ac karnina birdaha test yaptim hafof bir pembelesme oldu ikinci cizgide hemen eski teste kosup baktim oda belirginlesmis yani pozitif hisslerim dogruymus simdi kan testi yaptirmaya gidiyorum rabbim tum kadinlara anne olmayi nasip etsin
Normalde 17 gün gecikmeye hamilelik varsa testte cıkardı ama geç yumurtlamıs olabilirsin bence daha fazla bekleme bi kan testi yaptır eger negatif cıkarsa bir doktora görün inşallah hamilesindir canımIyi akşamlar hanımlar benim adetim 17 gün geçti bu akşam eşim in ısrarı ile test yaptım negatif çıktı. Dün de yemek yedikten sonra is yerimde migdem bulandı i stifra ettim. Bugün de yumurta baya koktu. Bazen de günün bazı zamanlarında adet olacakmış gibi agrimoluyor belimde kasigimda bacagima vuran. Kan testi yapmaya çekiniyorum umutlanmak da istemiyorum bu şekilde olup hamile oldugunu öğrenen var mi
Amin insalalh bebeğinizi hayırlısi ile kucağınıza aln insalalh bu arada hamilelik belirtisi adet belirtisi ile aynı mı acabaMerhaba kızlar bugün sabah ac karnina birdaha test yaptim hafof bir pembelesme oldu ikinci cizgide hemen eski teste kosup baktim oda belirginlesmis yani pozitif hisslerim dogruymus simdi kan testi yaptirmaya gidiyorum rabbim tum kadinlara anne olmayi nasip etsin
Adet döneminden 1 hafta ya da 10 gün geçmesini bekle. Bende sadece göğüs ucu sızlaması ve kasık şişmesi vardı, adet döneminden farklı bir sızı oluyor, bel ağrım sonradan başladı. Benim adet gecikmesi ile beraber 16. Günde hamileliğim ortaya çıktı :)günümdü. Ancak 14-15-17 ekimde ilişkim oldu. Son adetim 27 eylül. 35 günde bir adet görüyorum. Göğüslerimde bi hassasiyet yok henüz. Ancak 3 gündür kaşık bölgemde iğne batması gibi bi durum var sık sık oluyor can acıtmıyor. Ayrı yeten koku alma duyum oldukça yüksek. Dün annemler balkonda domates yerken kokusu arka odaya kadar geldi koştum dayanamadım yedim. 4 aydır deniyoruz hamile kalamadım henüz. Lütfen bilgilerinizi benimle paylaşıp bana yardımcı olur musunuz.Adet günü geçmeden yani bugün test yaptırdım bhcg 0.3 çıktı. Erken mi yoksa ümitlenmiyeyim mi bilemedim. Bir sonraki adet dönemim 1 kasım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?