10. Gün adet gecikmemde negatifti adet söktürücü vermişti doktorum adetim düzenli olmasına rağmen :)Adet döneminden 1 hafta ya da 10 gün geçmesini bekle. Bende sadece göğüs ucu sızlaması ve kasık şişmesi vardı, adet döneminden farklı bir sızı oluyor, bel ağrım sonradan başladı. Benim adet gecikmesi ile beraber 16. Günde hamileliğim ortaya çıktı :)
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Peki sende çok stres ve takıntı yaptın mı hamile kalmayıAdet döneminden 1 hafta ya da 10 gün geçmesini bekle. Bende sadece göğüs ucu sızlaması ve kasık şişmesi vardı, adet döneminden farklı bir sızı oluyor, bel ağrım sonradan başladı. Benim adet gecikmesi ile beraber 16. Günde hamileliğim ortaya çıktı :)
Canım çok düşük çıkmış ya yeni döllenme ya da hamile değilsin normalde her gün 2 ye katılıyor ya yarın yine baktır ya da bekle ki ben bekleyemiyorum Allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindirArkadaslar meraba lütfen yardımci olun yeni evliyim ve korunmuyoruz yumurtlama dönemimde 2 gun deneme yaptik. 3 gun sonrasi kasiklarimda agri oldu ve akintim basladi kismen beyaz ve kahverengiydigoguslerimdede sislik var . Ve surekli islaklik hissediyorum Kadin doguma gittim acile hamilelikten suphelenmedigi icin alttan baktilar ve ultrasonla baktilar. Doktor rahim duvarinda kalinlasma var hamile olabilirsin dedi ve kan testi istedi korunmadigim icin gecen aydan suphelenerek. Ama beta hcg 1.87 cikti hamile degilsin ama adet donemini bekleyelim dikkat et dedi. Ve daha 1 hafta var adet donemimde kasik agrim gecmedi. Ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Sizce hamile olabilir miyim ?
Canim adet donemime 2 hafta varken yapildi ama test oyuzden anlayamadim 1 haftayi zor gecirdimCanım çok düşük çıkmış ya yeni döllenme ya da hamile değilsin normalde her gün 2 ye katılıyor ya yarın yine baktır ya da bekle ki ben bekleyemiyorum Allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir
O zaman sen de benim yaptığımı yap git hemen kan testi yaptır ben de şimdi geldim heyecanla bekliyorum inşallah kavuşuruz bebiklerimizeCanim adet donemime 2 hafta varken yapildi ama test oyuzden anlayamadim 1 haftayi zor gecirdim
Insallah canimmm adet donemin gecti mi nezaman alacaksin sonucu insallah vardir bebisss haber ver banadaO zaman sen de benim yaptığımı yap git hemen kan testi yaptır ben de şimdi geldim heyecanla bekliyorum inşallah kavuşuruz bebiklerimize
Yok canım daha çarşamba adet olmam lazım ama testim idrarda çok silik olunca lekelenmem gelince bi yapayım aklımda kalmasın dedim 1 saate çıkar hayırlısı artıkInsallah canimmm adet donemin gecti mi nezaman alacaksin sonucu insallah vardir bebisss haber ver banada
Ay silik ciktiysa olabilir haber verrr heyecanlandim bende 4 kasim adet gunum cikarmi ki idrar da bende deYok canım daha çarşamba adet olmam lazım ama testim idrarda çok silik olunca lekelenmem gelince bi yapayım aklımda kalmasın dedim 1 saate çıkar hayırlısı artık
Canım 14.7 çıktı. Tutunur düşmezse hamişim inşallah aksilik olmaz da artarAy silik ciktiysa olabilir haber verrr heyecanlandim bende 4 kasim adet gunum cikarmi ki idrar da bende de
Cok sevindim insallah canimmm bu arada idrar testini ne zman yapmistnCanım 14.7 çıktı. Tutunur düşmezse hamişim inşallah aksilik olmaz da artar
Dün ve bugün yaptım duramadımCok sevindim insallah canimmm bu arada idrar testini ne zman yapmistn
Adet donemin gecmis miydi bnim daha var 4-5gun aslinda bnde yapsam mi ya cikar mi ki belkiDün ve bugün yaptım duramadım
Şu an düşük yapıyorum sabretseydim bu kadar üzülmezdim adet sanardım geçer giderdi ama duramadım. Beklerdim şimdiki aklım olsaAdet donemin gecmis miydi bnim daha var 4-5gun aslinda bnde yapsam mi ya cikar mi ki belki
Canim cookk uzuldum gecmis olsun ne dicegimi bilemedim suan ama napalim kader Allah en kisa zamanda tekrar nasip eder insallahŞu an düşük yapıyorum sabretseydim bu kadar üzülmezdim adet sanardım geçer giderdi ama duramadım. Beklerdim şimdiki aklım olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?