Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

10. Gün adet gecikmemde negatifti adet söktürücü vermişti doktorum adetim düzenli olmasına rağmen :)

arkadaşlar yumurta akı kıvamında az da kahverengi akıntım var bu bir belirtimi yoksa yerleşme kanaması mı ya..yaşayan var mı
aşılamanın 12. günü arkadaşlar

Canım benimde reglme 1 hafta var ama bugün 2 3 damla kan geldi pembe çok az az kan geliyor regl gibi değil bu damla damla kahverengi oldu rengi ve göğüslermde şiş dokununca ağrıyor bugün kan geldikten sonra çok ağrım oldu kasiklarmda geçti ama mide bulantı da oluyor sizce hamile olabilirmym ?

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Peki sende çok stres ve takıntı yaptın mı hamile kalmayı

Merhaba kızlar benim içim bi bunalıyor adet tarihin normalde 1 ine denk gelio dün tam 4 saat yürüdüm eve geldim akıntıyla pembe leke geldi bugün kahverengi geldi test yaptım ikinci çızgi silik sol kasıkta batma göğüslerinde ağrı baş dönmesi iştahsızlık sürekli Uykun geliyor ama uyuyamıyorum yarın yine idrar testi yapıcam hamiş olabilir miyim acaba mayısta bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi çok endişheliyim hamiş miyim bu leke neden geliyor

Arkadaslar meraba lütfen yardımci olun yeni evliyim ve korunmuyoruz yumurtlama dönemimde 2 gun deneme yaptik. 3 gun sonrasi kasiklarimda agri oldu ve akintim basladi kismen beyaz ve kahverengiydigoguslerimdede sislik var . Ve surekli islaklik hissediyorum Kadin doguma gittim acile hamilelikten suphelenmedigi icin alttan baktilar ve ultrasonla baktilar. Doktor rahim duvarinda kalinlasma var hamile olabilirsin dedi ve kan testi istedi korunmadigim icin gecen aydan suphelenerek. Ama beta hcg 1.87 cikti hamile degilsin ama adet donemini bekleyelim dikkat et dedi. Ve daha 1 hafta var adet donemimde kasik agrim gecmedi. Ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Sizce hamile olabilir miyim ?

Canım çok düşük çıkmış ya yeni döllenme ya da hamile değilsin normalde her gün 2 ye katılıyor ya yarın yine baktır ya da bekle ki ben bekleyemiyorum Allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir

Canim adet donemime 2 hafta varken yapildi ama test oyuzden anlayamadim 1 haftayi zor gecirdim

Canim adet donemime 2 hafta varken yapildi ama test oyuzden anlayamadim 1 haftayi zor gecirdim
O zaman sen de benim yaptığımı yap git hemen kan testi yaptır ben de şimdi geldim heyecanla bekliyorum inşallah kavuşuruz bebiklerimize

selam kızlaar. eşimle son regl günüm olan 16 ekimde korunmasız ilişkiye girdik. fakat boşalma olmadı. o günden beri sol yumurtalığımda bir ağrı hissediyorum. özellikle akşam yatarken. 27 ekim yumurtlama günümdü. dün sabah idrar kokumda değişiklik sezdim. ayrıca ilişkiden beri hafif ama çok rahatsız etmeyen bir mide bulantım var. gün içerisinde ara sıra yokluyor ama şiddetli değil. 3 gün önce de bel ağrım başladı. göğüslerimde hafif büyüme var ama hassasiyet hissetmiyorum. 17sinde eşimi iş için yurt dışına uğurladım. yani 16 ekimden beri ilişki olmadı. hem regl günün sonunda hem de boşalma olmadan, zevk suyuyla hamile kalmak mümkün müdür? ve sizce test yapsam ne zaman idrara geçmiş olur? böyle hamile kalanlar bi yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim.
not: bat 10 kasım

Insallah canimmm adet donemin gecti mi nezaman alacaksin sonucu insallah vardir bebisss haber ver banada
Yok canım daha çarşamba adet olmam lazım ama testim idrarda çok silik olunca lekelenmem gelince bi yapayım aklımda kalmasın dedim 1 saate çıkar hayırlısı artık

Yok canım daha çarşamba adet olmam lazım ama testim idrarda çok silik olunca lekelenmem gelince bi yapayım aklımda kalmasın dedim 1 saate çıkar hayırlısı artık
Ay silik ciktiysa olabilir haber verrr heyecanlandim bende 4 kasim adet gunum cikarmi ki idrar da bende de

Adet donemin gecmis miydi bnim daha var 4-5gun aslinda bnde yapsam mi ya cikar mi ki belki
Şu an düşük yapıyorum sabretseydim bu kadar üzülmezdim adet sanardım geçer giderdi ama duramadım. Beklerdim şimdiki aklım olsa

Şu an düşük yapıyorum sabretseydim bu kadar üzülmezdim adet sanardım geçer giderdi ama duramadım. Beklerdim şimdiki aklım olsa
Canim cookk uzuldum gecmis olsun ne dicegimi bilemedim suan ama napalim kader Allah en kisa zamanda tekrar nasip eder insallah

Arkadaslar merhaba, biz de 3 aydir bebek istiyoruz eşimle yalniz bu zamana kadar hic ovulasyon gunu takibi yapmadik. Bu ay plansiz şekilde denk gelmis. Bugün bat günüm, henüz olmadim. Son 4 5 gündür kasiklarimda batmalar yasiyorum. Dun gece ilk defa kasik agrisindan uyandım ve uyuyamadim. Bu kasik batmasi adet sancısından farklı mı olur? Benimki sanki kizgin bir seyle çizikler atılıyor gibi daha once asla böyle olmamisti. Yaniyor sanki son bir haftadır kremsi losyon gibi cok açık sari akintim vardi bugün su gibi adeta, cok fazla. Test yapmaya korkuyorum. Gebelik ihtimali olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…