Benımde sarı akıntım olmustu sol kasıgımda agrı ve gogslerım cok agrımıstı elımı degemıyodm. Bazen gec dollenme olur ve cıkmaz evde yapılan testlerde bendç adetımı 4 y gun gectı yaptım cıkmadı 10 gun gectıkten sonrakınde cıktı yanıArkadaslar merhaba, biz de 3 aydir bebek istiyoruz eşimleyalniz bu zamana kadar hic ovulasyon gunu takibi yapmadik. Bu ay plansiz şekilde denk gelmis. Bugün bat günüm, henüz olmadim. Son 4 5 gündür kasiklarimda batmalar yasiyorum. Dun gece ilk defa kasik agrisindan uyandım ve uyuyamadim. Bu kasik batmasi adet sancısından farklı mı olur? Benimki sanki kizgin bir seyle çizikler atılıyor gibi daha once asla böyle olmamisti. Yaniyor sanki son bir haftadır kremsi losyon gibi cok açık sari akintim vardi bugün su gibi adeta, cok fazla. Test yapmaya korkuyorum. Gebelik ihtimali olabilir mi acaba
Benim göğüslerimde ciddi hassasiyet yok aslında, mide bulantim cok az ama var yalniz bu kasik ağrısı regl olduğum zamandan cok farklı. Icimden bir his hamile oldugumu söylüyor, günüm hic şaşmaz. Belirtilerden çok güçlü bir his var ama cok heyecanlanıyorum erken gebelik testi var ama yapamiyorumBenımde sarı akıntım olmustu sol kasıgımda agrı ve gogslerım cok agrımıstı elımı degemıyodm. Bazen gec dollenme olur ve cıkmaz evde yapılan testlerde bendç adetımı 4 y gun gectı yaptım cıkmadı 10 gun gectıkten sonrakınde cıktı yanı
Saberet brzdha canm rabbım hayrlısını verır bol bol dua et ztn olacagı varsa olurki kımse engel olmazBenim göğüslerimde ciddi hassasiyet yok aslında, mide bulantim cok az ama var yalniz bu kasik ağrısı regl olduğum zamandan cok farklı. Icimden bir his hamile oldugumu söylüyor, günüm hic şaşmaz. Belirtilerden çok güçlü bir his var ama cok heyecanlanıyorum erken gebelik testi var ama yapamiyorum
Amin canım Allahtan hayırlısını istiyorum hep, rabbim isteyen herkese saglikla hayirla nasip eder InsallahSaberet brzdha canm rabbım hayrlısını verır bol bol dua et ztn olacagı varsa olurki kımse engel olmaz
Aminn ınsllah kucagmıza almayıda nasp eder :)Amin canım Allahtan hayırlısını istiyorum hep, rabbim isteyen herkese saglikla hayirla nasip eder Insallah
Canım insallah bu belirtilerin hamileliktir. Ben de bu belirtileri yaşadım korktugum icin testi adet gunume biraktim gece dayanamadim yaptim ikinci cizgiyi gördüm heyecandan uyuyamadim, sabah doktora gidecektim ama cok siddetli kanamayla uyandim malesefherkese merhaba,o kadar çoooook sayfa var ki okuyamadım tabi ki hepsini☺ Ama ben de birşey sormak danışmak istiyorum lütfen yardımcı olun,birşeyler duymaya ihtiyacım var.Şimdi ben ovulasyom günlerimi belirleyip ilişkiye girdim eşimle.Ve adetime 4gün var geçen prş den beri kasıklarımda rahimde sanki adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.3gündür göğüslerim aşırı ağrıyor.yan taraflar özellikle dokunamıyorum.Bugun ağzımdda bir kuruluk var anlamadığım.bel ağrıö var.ama âdet olacagım zaman daha farklı bir bel ve kasık ağrıaı yaşıyordum.gebelipe takılmıyorum da öyle düşünüp durmuyprum ama aklıma da geliyor 3gündür acaba diye.Sizce nedir?3ay önce kimyasal gebelik geçirdim.
Amiinnn canim Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda sağlıklı evlatlar versin Insallahçoook geçmiş olsun canım,inşallah hayırlı zamanda istediğin olur
Tatlım idrar fazla mı geldi acaba? Baska bir testle tekrarla istersenkızlar gebelik testi aldım iki tane bata beş gün var birini sabah birini eğer adetim olmazsa yapacağım sabahki saçma bi negatif çıktı t kısmı çok dağınık kırmızı oldu foto koydum bu nedir böyle
Tatlım idrar fazla mı geldi acaba? Baska bir testle tekrarla istersen
Bence de biraz daha bekle tekrar yap canim testi, predictor erken gebelik testi de yapabilirsin ama eczaneler cok pahaliya satiyor malesef, ben internetten aldim. Ay insallah guzel haberler alırsın bekliyorum guzel haberlerini:)
canım muhtemelen hamilesin,bat geçtimi?Kizlar benim beta hcg 42.52 cikti sizce ne demek
Bence hamılesn gıbı gozukuyo canm ıkıncı attıgın fototda cızgı cıkmıs gıbı amasağol canım inşallah hayırlısıyla vakti gelince alırız haberleri yazarım size de...
Bence hamılesn gıbı gozukuyo canm ıkıncı attıgın fototda cızgı cıkmıs gıbı ama
Ben yaptım testı sılık cıktı ertesı gun yne yaptım sılık cıktı annemde dedıkı umıtlenme sılık cıktıysa yoktr bence dedı 5 dkka beklemstmtım ztn snrada bırktım bı koseye yarım sat sonra belırgınlesmıs ogunude kan testı yaptrdm 60 cıktı. Yanı alakası yok 5 dkıka gctıkten snrasına ınanmayın dıyenlere nasıpte varsa olur ztninşallah öyledir canım daha beş gün var adetim gecikirse yapacağım diğer testi biraz araştırma yaptım testin hatalı olma ihtimali çok yüksek ilk beş dk dan sonrakileri dikkate almayın diyorlar insan umutlanıyor tabi güzel heyecanlar inşallah bize de ve isteyen herkese nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?