Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar hiç adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen varmı yani üstüne görme diyorlar sanırım ?

Benımde sarı akıntım olmustu sol kasıgımda agrı ve gogslerım cok agrımıstı elımı degemıyodm. Bazen gec dollenme olur ve cıkmaz evde yapılan testlerde bendç adetımı 4 y gun gectı yaptım cıkmadı 10 gun gectıkten sonrakınde cıktı yanı

Benim göğüslerimde ciddi hassasiyet yok aslında, mide bulantim cok az ama var yalniz bu kasik ağrısı regl olduğum zamandan cok farklı. Icimden bir his hamile oldugumu söylüyor, günüm hic şaşmaz. Belirtilerden çok güçlü bir his var ama cok heyecanlanıyorum erken gebelik testi var ama yapamiyorum

Saberet brzdha canm rabbım hayrlısını verır bol bol dua et ztn olacagı varsa olurki kımse engel olmaz

herkese merhaba,o kadar çoooook sayfa var ki okuyamadım tabi ki hepsini☺ Ama ben de birşey sormak danışmak istiyorum lütfen yardımcı olun,birşeyler duymaya ihtiyacım var.Şimdi ben ovulasyom günlerimi belirleyip ilişkiye girdim eşimle.Ve adetime 4gün var geçen prş den beri kasıklarımda rahimde sanki adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.3gündür göğüslerim aşırı ağrıyor.yan taraflar özellikle dokunamıyorum.Bugun ağzımdda bir kuruluk var anlamadığım.bel ağrıö var.ama âdet olacagım zaman daha farklı bir bel ve kasık ağrıaı yaşıyordum.gebelipe takılmıyorum da öyle düşünüp durmuyprum ama aklıma da geliyor 3gündür acaba diye.Sizce nedir?3ay önce kimyasal gebelik geçirdim.

Canım insallah bu belirtilerin hamileliktir. Ben de bu belirtileri yaşadım korktugum icin testi adet gunume biraktim gece dayanamadim yaptim ikinci cizgiyi gördüm heyecandan uyuyamadim, sabah doktora gidecektim ama cok siddetli kanamayla uyandim malesef dunden beri keske test yapmadaydim diyorum cok üzgünüm. Sen de dua et fazla düşünme gunun 3 4 gun gecsin bence bi test yap. Insallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin.

kızlar gebelik testi aldım iki tane bata beş gün var birini sabah birini eğer adetim olmazsa yapacağım sabahki saçma bi negatif çıktı t kısmı çok dağınık kırmızı oldu foto koydum bu nedir böyle

Eklentiler

• 20171101_124149.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 124
Tatlım idrar fazla mı geldi acaba? Baska bir testle tekrarla istersen

Tatlım idrar fazla mı geldi acaba? Baska bir testle tekrarla istersen

sağol canım ya test bozuk olabilir tarihi geçmemiş ama bi de idrarı fazla katınca dağılıyormuş yazıldığı kadar kattım aslında ama... mutfağa girdim yemek yaptım geldim böyle olmuş ben beklim beş gün gecikirsem yaparım bi de kaliteli almak lazım bu testleri boyası dağılıyo heyecan yapıyoruz durduk yere

Eklentiler

• 20171101_132538.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 114
Bence de biraz daha bekle tekrar yap canim testi, predictor erken gebelik testi de yapabilirsin ama eczaneler cok pahaliya satiyor malesef, ben internetten aldim. Ay insallah guzel haberler alırsın bekliyorum guzel haberlerini:)

Bence de biraz daha bekle tekrar yap canim testi, predictor erken gebelik testi de yapabilirsin ama eczaneler cok pahaliya satiyor malesef, ben internetten aldim. Ay insallah guzel haberler alırsın bekliyorum guzel haberlerini:)

sağol canım inşallah hayırlısıyla vakti gelince alırız haberleri yazarım size de...

Bence hamılesn gıbı gozukuyo canm ıkıncı attıgın fototda cızgı cıkmıs gıbı ama

inşallah öyledir canım daha beş gün var adetim gecikirse yapacağım diğer testi biraz araştırma yaptım testin hatalı olma ihtimali çok yüksek ilk beş dk dan sonrakileri dikkate almayın diyorlar insan umutlanıyor tabi güzel heyecanlar inşallah bize de ve isteyen herkese nasip olur

Ben yaptım testı sılık cıktı ertesı gun yne yaptım sılık cıktı annemde dedıkı umıtlenme sılık cıktıysa yoktr bence dedı 5 dkka beklemstmtım ztn snrada bırktım bı koseye yarım sat sonra belırgınlesmıs ogunude kan testı yaptrdm 60 cıktı. Yanı alakası yok 5 dkıka gctıkten snrasına ınanmayın dıyenlere nasıpte varsa olur ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…