Ben yaptım testı sılık cıktı ertesı gun yne yaptım sılık cıktı annemde dedıkı umıtlenme sılık cıktıysa yoktr bence dedı 5 dkka beklemstmtım ztn snrada bırktım bı koseye yarım sat sonra belırgınlesmıs ogunude kan testı yaptrdm 60 cıktı. Yanı alakası yok 5 dkıka gctıkten snrasına ınanmayın dıyenlere nasıpte varsa olur ztn
Merhaba kizlar. 3 gundur adet olmam gerekiyo ama olmadim. Ilk gunler biraz agrim oldu adet sancisi gibi ama simdi o da yok sanki hic adet olmycakmisim gibi. Gerci migrenim oldugu icin agri kesici de ictim dun ama. Bugun test yaptim negatif. Acaba daha erken midir ? Snra tekrar yapsam mi?
parol ya da minoset içebiliyorsun sanırım gebelikte. adetin geciktiyse hemen kan ver bence. ilk kana sonra idrara geçiyormuş bu betahgc
Amin insallah :)hayırlı olsun bebeğiniz analı babalı sağlıklı ömürler versin Rabbim...
Bir test daha yap tatlımkızlar gebelik testi aldım iki tane bata beş gün var birini sabah birini eğer adetim olmazsa yapacağım sabahki saçma bi negatif çıktı t kısmı çok dağınık kırmızı oldu foto koydum bu nedir böyle
Test yap için rahat etsinKızlar, sizlere bir sorum olacak, eşimle tam yumurtlama zamanı bir gün arayla birlikte olduk. Ama maalesef tam odaklanamadığı için geri çekilerek sonuçlandı ilişki. Bende hamile kalma olasılığım yok die hiç beklemedim bu ay ama az önce baktım adetim tam bir hafta gecikmiş normalde saat gibidir 28 günde bir olur, geçen hafta karnım hep şişti, baş ağrısı sık yaşadım, midem çok bulandı, yemede içmede sıkıntı yaşadım, onun dışında bir belirti görmedim. Şimdi diyorum ki acaba hamile olabilir miyim? Konuları okudum da bir sürü insan geri çekilerek korunduğu halde hamile kalmış, yanlış anlamayın biz korunmak öyle yapmadık sadece eşim diğer türlü olmadığı için geri çekildi. Şimdi kafamda deli sorular.
Canım spermler normalde 3 gün yasar ama yumurtlama günü erken olduysa neden olmasın:)Kızlar Merhaba, bir şey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim. Doğurgan dönem diye adlandırılan 7 günlük bir süre var ya , bu doğurgan dönemin 2. günü ilişkiden gebe kalınır mı ?
Yani yumurtlamadan 4 gün önce olan ilişkiden
TiKızlar mrb benimde adetim 6 gün gecikti test aldım yarın yapicam. Bir haftadır kalça ve bel ağrısı var artık yatamıyorum. Sizce normal mi
Canim gittin mi Dr a?Test negatif çıktı ama testlere güvenmiyorum doktor a gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?