Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba kizlar. 3 gundur adet olmam gerekiyo ama olmadim. Ilk gunler biraz agrim oldu adet sancisi gibi ama simdi o da yok sanki hic adet olmycakmisim gibi. Gerci migrenim oldugu icin agri kesici de ictim dun ama. Bugun test yaptim negatif. Acaba daha erken midir ? Snra tekrar yapsam mi?

hayırlı olsun bebeğiniz analı babalı sağlıklı ömürler versin Rabbim...

parol ya da minoset içebiliyorsun sanırım gebelikte. adetin geciktiyse hemen kan ver bence. ilk kana sonra idrara geçiyormuş bu betahgc

parol ya da minoset içebiliyorsun sanırım gebelikte. adetin geciktiyse hemen kan ver bence. ilk kana sonra idrara geçiyormuş bu betahgc

Ay insallah ya test negatif cikinca cok moralim bozuldu. Bi iki gun daha sabrediyim olmazsam hemen gidip kan vericem. Cok sagol

Merhaba kızlar gecen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetimin 13.günü ilişki oldu ve yaklaşık 24saat sonra aşırı derecede karın bel ve kasık ağrım oldu..o günden beri de kasık ağrım devam ediyor oturamıyorumyürüyemiyorum sadece yatıyorum adetime 4 gün kaldı hamile kalmış olabilirmiyim acba yoksa kendimi mi kandırıyorum. 4 yıldırolmuyor

Bugun 5 gun oldu hala adet olmadim. Ama idrar testi negatif cikti diye tekrar test yaptirmaya korkuyorum bugun hafiften karnimin agrisi da basladi. Isin kotusu migrenim var basim catliyo agri kesici de icmk istemiyorum artik nolur nolmaz diye kafayi yicem

Kızlar adetime 2 gün var bugün sabah açık pembe şeffaf pembe arası akıntım oldu. Regl genelde kahverengi bir lekelenmeyle başlardı pıhtı gibi. Bu tarz durum yaşayan var mı?

Kızlar, sizlere bir sorum olacak, eşimle tam yumurtlama zamanı bir gün arayla birlikte olduk. Ama maalesef tam odaklanamadığı için geri çekilerek sonuçlandı ilişki. Bende hamile kalma olasılığım yok die hiç beklemedim bu ay ama az önce baktım adetim tam bir hafta gecikmiş normalde saat gibidir 28 günde bir olur, geçen hafta karnım hep şişti, baş ağrısı sık yaşadım, midem çok bulandı, yemede içmede sıkıntı yaşadım, onun dışında bir belirti görmedim. Şimdi diyorum ki acaba hamile olabilir miyim? Konuları okudum da bir sürü insan geri çekilerek korunduğu halde hamile kalmış, yanlış anlamayın biz korunmak öyle yapmadık sadece eşim diğer türlü olmadığı için geri çekildi. Şimdi kafamda deli sorular.

Test yap için rahat etsin

Mide bulantısı çok kötü uyutmuyor birde kasıklarımda ağrı var

Kızlar Merhaba, bir şey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim. Doğurgan dönem diye adlandırılan 7 günlük bir süre var ya , bu doğurgan dönemin 2. günü ilişkiden gebe kalınır mı ?
Yani yumurtlamadan 4 gün önce olan ilişkiden

Canım spermler normalde 3 gün yasar ama yumurtlama günü erken olduysa neden olmasın:)

Kızlar yorumlarmısınız bata 8 gün varr

Eklentiler

• EEE1C57D-611C-4D6C-822B-06126DE06D3C.webp
    4 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar mrb benimde adetim 6 gün gecikti test aldım yarın yapicam. Bir haftadır kalça ve bel ağrısı var artık yatamıyorum. Sizce normal mi

Benimde 5 gün gecmisti bu sabah test yaptım çıktı seninde çıkar benimde kasigim da ara ara ağrı gidip geliyor
Kızlar mrb benimde adetim 6 gün gecikti test aldım yarın yapicam. Bir haftadır kalça ve bel ağrısı var artık yatamıyorum. Sizce normal mi
Ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…