Hayirlisi olsun inş birdaha ki ayGerek kalmadı adet oldum ilk kez bu kadar geç oldum
Test yaptım çıktı dün kan verdim pazartesi çıkacak bakalım ben kalp atışını görmeden inanmıyorumİns sen hamile sin dimi cnm
Olabilir benim de adetim in bir sonraki günü hafif kahverengi akıntı geldi dahada gelmedi adetim 4 geçmişti 5 kasımda olmam lazımdı olmadım dün sabah test yaptım çıktı şimdi ara ara kasigim hafif ağrı girip gidiyor kan verdim pazartesi çıkacak inş hamileyim dirKızlar benimde sorum var yardımcı olur musunuz, Ekimin 8 inde adet olur gibi kahverengi akıntım başladı iki gün bu şekilde devam etti, sonra iki gün azar azar hafif kanamam oldu ve sonrasında bi kaç gün daha kahverengi akıntı devam etti. Şimdi adet tarihim 5 gün geçti ve son bir haftadır yolun beyaz akıntım oldu bugün azaldı, bunlar gebeliğe işaret olabilir mi
Benimde göğsümde belimde agri yokAma hiçbir adet belirtimde Yok, göğüs ağrım bel ağrım veya başka bişeyde Yok
İdrarda çıktıysa hamilesindir zaten geçtikten sonra bakmışsın, inşallah allah herkese hayırlı bi evlat nasip eder, bilmiyorum bende geçen ay erken oldu bu ayda böyle olunca emin olamıyorum bekliyorum sadeceOlabilir benim de adetim in bir sonraki günü hafif kahverengi akıntı geldi dahada gelmedi adetim 4 geçmişti 5 kasımda olmam lazımdı olmadım dün sabah test yaptım çıktı şimdi ara ara kasigim hafif ağrı girip gidiyor kan verdim pazartesi çıkacak inş hamileyim dir
Aminnn inş allah isteyen herkese versin pazartesi test al bence benimde daha önce 4 gun geçmişti ama olacağım belliydi kasıklarım çok agrimisti senin kahverengi akıntı yerleşme olabilir inş sende hamilesindirİdrarda çıktıysa hamilesindir zaten geçtikten sonra bakmışsın, inşallah allah herkese hayırlı bi evlat nasip eder, bilmiyorum bende geçen ay erken oldu bu ayda böyle olunca emin olamıyorum bekliyorum sadece
Ama işte o akıntı çöm değişikti, yani iki gün kahverengi oldu sonraki iki gün normal adet olur gibi oldu ama normalde benim kanamam çok fazladır bu kez az oldu gümde bir pes kirletecek kadar sonraki üç gün yine kahverengi şekilde devam etti durduAminnn inş allah isteyen herkese versin pazartesi test al bence benimde daha önce 4 gun geçmişti ama olacağım belliydi kasıklarım çok agrimisti senin kahverengi akıntı yerleşme olabilir inş sende hamilesindir
Hımm bilemedim ki şimdi üstüne görme diye bişey de varAma işte o akıntı çöm değişikti, yani iki gün kahverengi oldu sonraki iki gün normal adet olur gibi oldu ama normalde benim kanamam çok fazladır bu kez az oldu gümde bir pes kirletecek kadar sonraki üç gün yine kahverengi şekilde devam etti durdu
İnşallahHayırlısı inşallah hamilesindir
Söyleme o zaman olmazsan pazartesi test al yap bende bekliyecektim aman kafama takilacagina yapayım gitsin olmayınca insan umitleniyor çıkmazsa adet olucam dersin sağlığında bişey yoksa kafaya takma olur inş bana geçen sene vakıf Gureba tüp bebek, çapa asilama yapıcaz dedi eşim yanasmadi sonra ozele gittim iki ay klomen kullandım yumurtam oldu catladi ama olmadı bende bidaha gitmedim bu ay yine gideyim dedim pozitifi gördüm kafaya takınca da olmuyorEşime de söyleyemiyorum her ay umutlanıyo sonra çıkmayınca çok kötü oluyo bende böyle bekliyorum
O zaman bekleyeyim iki gün daha test yapayım , doktora gittim muayene etti yumurtalarında rahimde hiçbir sorun yok dedi inşallah çıkar, seninkide inşallah kan testinde de çıkar ilk bebeğin olucak değil miSöyleme o zaman olmazsan pazartesi test al yap bende bekliyecektim aman kafama takilacagina yapayım gitsin olmayınca insan umitleniyor çıkmazsa adet olucam dersin sağlığında bişey yoksa kafaya takma olur inş bana geçen sene vakıf Gureba tüp bebek, çapa asilama yapıcaz dedi eşim yanasmadi sonra ozele gittim iki ay klomen kullandım yumurtam oldu catladi ama olmadı bende bidaha gitmedim bu ay yine gideyim dedim pozitifi gördüm kafaya takınca da olmuyor
Yok canım 4 gebelik geçirdim 11 yaşında oğlum var oglumdan önce bebeğimin kalbi durdu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım oğlum oldu 3 yaşındayken yine hamile kaldım 4 aylık böbrekleri yoktu tabi suyumda çapa da kurul kararıyla sonlandı sonrada düşük yaptım oğlum hatırladığım kadarıyla 5 yaşında falandi esimde daha cocuk istemedi gecen sene razi oldu şimdi 33 yasindayimO zaman bekleyeyim iki gün daha test yapayım , doktora gittim muayene etti yumurtalarında rahimde hiçbir sorun yok dedi inşallah çıkar, seninkide inşallah kan testinde de çıkar ilk bebeğin olucak değil mi
Zor geçmesine razıyım inan ki yeterki o haberi alayımOlması gerekmiyor hamileysen çok rahat geçecek demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?