Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Allah bağışlasın oğlunu, zor şeyler geçirmişsin ama ne kadar güzel hala moral veriyorsun bana, hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alırsın oğluşununda güzel bi kardeşi olur

Kızlar siz kaç yaşındasıniz kaç yıllık evlisiniz bakalım

Allah bağışlasın oğlunu, zor şeyler geçirmişsin ama ne kadar güzel hala moral veriyorsun bana, hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alırsın oğluşununda güzel bi kardeşi olur
Aminnn Aynen zor günlerdi canli kurdaji 4 aylık dogurdugum allah kimseye yasatmasin allah sabrini veriyor bende oğlumu 1 e yazdırdım kendimi de orta okula şimdi lise sondayim

Ben 3 yıllık evliyim 29 yaşındayım artık yaşım gecicek diye de korku sarıyo
Yok canını sıkma Dr gittin mi adetin 3 günü testleri var yaptir bence benimde kardeşim var 30 yaşında yasın geç değil tabi insan olsun istiyor anlıyorum seni

Yok canını sıkma Dr gittin mi adetin 3 günü testleri var yaptir bence benimde kardeşim var 30 yaşında yasın geç değil tabi insan olsun istiyor anlıyorum seni
Aynen adetin 3. Günü gittim teste ultrason tahlil hepsine baktı

Pazartesi ye kadar bekleyim sen kan tahlil sonucunu yazarsın bende bakıcam artık sonuç ne ise yazarım, ama bebek dışında okul olayında çok güzel bi durum gerçekten insandastek azim oldumu açamayacağı kapı Yok

Iyi o zaman elbet olur kafaya takma stres ten de olmuyormus örnek ben oluruna birakmistim yazarlardi inanmazdim inş gerçekten hamileyim dir yazarım inş

Kesinlikle 2 kız kardeşim dışarıdan okudular biri sınıf Öğr oldu atandı biride sosyoloji okudu inş o da atanacak onlarda alım az insan isteyince oluyor

Kızlar merhabaa, benim adetime 6 gün var,cok erken belki ama 8 gün kala test yaptım silik cizgi cıktı iki gündür belim agrıyo bide dün gece belden altım alev gibi yanıyo ve agrıyo bunlar belirtimi kızlar yasayan varmııı

Dayanamadım test yaptım negatif çıktı , ama bir saat ö ve falan yaptım akşam olması etkilemiş olabilir mi hala adet olmadım

Dayanamadım test yaptım negatif çıktı , ama bir saat önce falan yaptım akşam olması etkilemiş olabilir mi hala adet olmadım

Iyi o zaman elbet olur kafaya takma stres ten de olmuyormus örnek ben oluruna birakmistim yazarlardi inanmazdim inş gerçekten hamileyim dir yazarım inş
Dayanamadım test yaptım negatif çıktı , ama bir saat ö ve falan yaptım akşam olması etkilemiş olabilir mi hala adet olmadım

Bence Üzgünüm ama varsa çıkardı ama eczaci bana sabah yap demisti yinede allahtan ümit kesilmez

Bende olmadığını düşünüyorum artık , sonuçta 6 gün geçti olsaydı artık sabah akşam çıkardı, Of olacaksa zamanında olsada böyle umutlanmasam keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…