- 2 Ekim 2017
- 66
- 21
- 88
- 37
Allah bağışlasın oğlunu, zor şeyler geçirmişsin ama ne kadar güzel hala moral veriyorsun bana, hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alırsın oğluşununda güzel bi kardeşi olurYok canım 4 gebelik geçirdim 11 yaşında oğlum var oglumdan önce bebeğimin kalbi durdu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım oğlum oldu 3 yaşındayken yine hamile kaldım 4 aylık böbrekleri yoktu tabi suyumda çapa da kurul kararıyla sonlandı sonrada düşük yaptım oğlum hatırladığım kadarıyla 5 yaşında falandi esimde daha cocuk istemedi gecen sene razi oldu şimdi 33 yasindayim
Ben 3 yıllık evliyim 29 yaşındayım artık yaşım gecicek diye de korku sarıyoKızlar siz kaç yaşındasıniz kaç yıllık evlisiniz bakalım
Aminnn Aynen zor günlerdi canli kurdaji 4 aylık dogurdugum allah kimseye yasatmasin allah sabrini veriyor bende oğlumu 1 e yazdırdım kendimi de orta okula şimdi lise sondayimAllah bağışlasın oğlunu, zor şeyler geçirmişsin ama ne kadar güzel hala moral veriyorsun bana, hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alırsın oğluşununda güzel bi kardeşi olur
Yok canını sıkma Dr gittin mi adetin 3 günü testleri var yaptir bence benimde kardeşim var 30 yaşında yasın geç değil tabi insan olsun istiyor anlıyorum seniBen 3 yıllık evliyim 29 yaşındayım artık yaşım gecicek diye de korku sarıyo
Muhteşem bir azim örneğisin ne güzel yaAminnn Aynen zor günlerdi canli kurdaji 4 aylık dogurdugum allah kimseye yasatmasin allah sabrini veriyor bende oğlumu 1 e yazdırdım kendimi de orta okula şimdi lise sondayim
Aynen adetin 3. Günü gittim teste ultrason tahlil hepsine baktıYok canını sıkma Dr gittin mi adetin 3 günü testleri var yaptir bence benimde kardeşim var 30 yaşında yasın geç değil tabi insan olsun istiyor anlıyorum seni
Pazartesi ye kadar bekleyim sen kan tahlil sonucunu yazarsın bende bakıcam artık sonuç ne ise yazarım, ama bebek dışında okul olayında çok güzel bi durum gerçekten insandastek azim oldumu açamayacağı kapı YokAynen adetin 3. Günü gittim teste ultrason tahlil hepsine baktı
Iyi o zaman elbet olur kafaya takma stres ten de olmuyormus örnek ben oluruna birakmistim yazarlardi inanmazdim inş gerçekten hamileyim dir yazarım inşAynen adetin 3. Günü gittim teste ultrason tahlil hepsine baktı
Kesinlikle 2 kız kardeşim dışarıdan okudular biri sınıf Öğr oldu atandı biride sosyoloji okudu inş o da atanacak onlarda alım az insan isteyince oluyorPazartesi ye kadar bekleyim sen kan tahlil sonucunu yazarsın bende bakıcam artık sonuç ne ise yazarım, ama bebek dışında okul olayında çok güzel bi durum gerçekten insandastek azim oldumu açamayacağı kapı Yok
Daha yeni denemeye baslamissin olur inş Dr yumurta takibi de yaptırabilirsin1 yıl 3 aylık ewliyim 28 yasindayim. Yaklaşık 4 aydır deniyoruz olmadı.
Dayanamadım test yaptım negatif çıktıIyi o zaman elbet olur kafaya takma stres ten de olmuyormus örnek ben oluruna birakmistim yazarlardi inanmazdim inş gerçekten hamileyim dir yazarım inş
Bence Üzgünüm ama varsa çıkardı ama eczaci bana sabah yap demisti yinede allahtan ümit kesilmezDayanamadım test yaptım negatif çıktı, ama bir saat ö ve falan yaptım akşam olması etkilemiş olabilir mi hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?