Hayırlısi olsun canım üzme kendini benimde kasigim hafif ağrı olup gidiyor bakıyorum normal yazıyorlar ama insan takıyor işte yarın kan testi çıkacak merak ediyorumBende olmadığını düşünüyorum artık , sonuçta 6 gün geçti olsaydı artık sabah akşam çıkardı, Of olacaksa zamanında olsada böyle umutlanmasam keşke
Bende çok okumuştum kasık ağrılarının normal olduğunu, hiç stres yapma sen, testlerin pozitif çıkıp yanılma ihtimali çok az, kan testini de görünce için rahatlar, yaz mutlaka yarın test sonucunuHayırlısi olsun canım üzme kendini benimde kasigim hafif ağrı olup gidiyor bakıyorum normal yazıyorlar ama insan takıyor işte yarın kan testi çıkacak merak ediyorum
Inşallah çıkar da yazarımBende çok okumuştum kasık ağrılarının normal olduğunu, hiç stres yapma sen, testlerin pozitif çıkıp yanılma ihtimali çok az, kan testini de görünce için rahatlar, yaz mutlaka yarın test sonucunu
Ne oldu sonuçInşallah çıkar da yazarımiyi geceler
Kız annem bile daha arayıp sormadi Sağol çıktı hamileyim 996.34Ne oldu sonuç
Hadi gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKız annem bile daha arayıp sormadi Sağol çıktı hamileyim 996.34
canım canını sıkma daha 4 aydır istiyormuşsun kafaya takıncada olmuyorİnşallah canım ama ne bileyim.etrafımdaki herkes nerdeyse ilk ay hamile kaldı.şimdi iki buçuk yıllık evli olunca artık sürekli soruyorlar.halbuki biz dört aydır deniyoruz.ama sanki uzun süredir olmuyormuş gibi tüp bebek yaparsınız falan diyorlar.valla takmıyor gibiyim söylentileri ama işte insan üzülüyor.uzun süredir okuyorum burdaki yazıları hatta tüm forumları okudum.herkesin derdi aynı bebek.en azından ortak isteklerimiz.iyiki üye oldum.hemen beni anlayan biri çıktı bile çok teşekkür ederim.inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Evet öyle canım bakalım hayırlısı artık teşekkür ederimcanım canını sıkma daha 4 aydır istiyormuşsun kafaya takıncada olmuyor
İnşallah canım ya bakalım bu ay soğan kürüne başlıycam.aslında hiçbir sorun yokmuş gebelik düşünmeden önce baktırdık eşim de ben de.ama olsun deniycem bu ay zorlansamda tadı kötü diyolar hep.eğer bu ay olursa yazarım buraya inşallah hepimiz 2018 e gebe girerizHiç takma bnde 4 aydır deniyorum olmadı sanki hiç olmucakmis gibi hissettiğim anlarda oldu. Yakın zamanda anne olucaz buna inanıyorum
Öyle evet ama ne bileyim ya canım ben sağlıkçıyım aslında.ama daha ilk aydan incir denedim yedim yani kür yapmadım.sonra dördüncü ayda bal tarçını denedim.bu ayda soğanı deneyim diyorum.hepsini yapayım en azından soru işareti kalmasın diye:) ama bu ay ovulasyon testi kullanmıycam hangi gün denk gelirse değerlendiricem.Sorun yoksa soğan kürü ne de gerek yok bence ama sen bilirsin cnm. En iyisi oluruna bırakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?