- 2 Ekim 2017
- 66
- 21
- 88
- 37
Evet canım ya zaten konsantre de olamıyor insan.hayırlısı bakalım.eşim çok rahat kader kısmet diyor hep.bide benim yaş 32 eşim de 35 ondan acele ediyorum artıkAynen günlere takılma herkesin aynı değil biz robot değiliz ki anne olmaya hazır olduğumuz da ki hep öyle sanıyoruz. O zaman hamile kalıncaz
İnşallah canım sen de yazarsın buraya :)Nasip cnm bir gün buraya hamile yim diye yazicaksin
Yaa sonra daha çok uzulucen seni anlıyorum insan ümit etmek istiyo olmazsan bidaha test yaparsınHadi ya bişeyer yazın bari adet olana kadar belki vardır diye umut edeyim
Hala adet olmadım , ama test negatif , dünde bugünde çok hafif kasıklarıma sancı giriyo ama adet ağrısı gibi yoğun değil değişik sadece iğne batması gibive beyaz akıntım devam ediyo bir hafta çok yoğun akıntı oldu şimdi azar azar devam ediyo
Hayırlı olsun en son bat kaçtı bende cuma test pazartesi de kanda öğrendim bende de kasık ağrısı gidip geliyorKan ile hamilelegimi onaylattigima gore belirtilerimi paylasabilirim
1 haftadir surekli uyumak istiyorum 8 de uyanıyorum mesela tekrar yatiyorum 10 bucukta alarmla zor kalkiyoru normalde cok uyumam .Gecen hafta iki kez araba tuttu midem bulandi .Diger belirtilerim kasik karin ve bas agrisi .Ozellikle bas her sabah uyandığımda agri oluyor kasik batmalari yokluyor .2 gundur sari su gibi akintim var kizlar
18 ekim gec yumurtladigimi dusunuyorumHayırlı olsun en son bat kaçtı bende cuma test pazartesi de kanda öğrendim bende de kasık ağrısı gidip geliyor
Kac cikti canim beta Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinBenim de 11 ekim
Amin cuma günü verdim kanı 996.34 çıktı şimdi kaç bilmiyorumKac cikti canim beta Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ne guzel darisi bana 86 ile açılışı yaptik insallah dengeli artar bir kez kimyasal gecirmistimAmin cuma günü verdim kanı 996.34 çıktı şimdi kaç bilmiyorum
Inşallah ama senin daha yeni artar yine test istediler miNe guzel darisi bana 86 ile açılışı yaptik insallah dengeli artar bir kez kimyasal gecirmistim
Test derken canim bi betaya bakildi iste acilde .Ama benim hemen kadin doguma gidip folik asit b 12 baslamam.lazim degerlerim cok dusukInşallah ama senin daha yeni artar yine test istediler mi
Evet çok düzenlidir , hiçbir ay geç olduğunu hatırlamıyorum, 28 en fazla 30 günde bir olurum, o yüzden neden şimdi böyle diye sorguluyorumReglin düzenli midir normalde? Benim yumurtlama dönemlerimde kasık batmaları ve beyaz akıntım oluyor genelde ve düzensiz adetim olduğu için adet olacagımı sandığım zaman yumurtlama yaşıor oluyorum bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?