Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Aynen günlere takılma herkesin aynı değil biz robot değiliz ki anne olmaya hazır olduğumuz da ki hep öyle sanıyoruz. O zaman hamile kalıncaz

Aynen günlere takılma herkesin aynı değil biz robot değiliz ki anne olmaya hazır olduğumuz da ki hep öyle sanıyoruz. O zaman hamile kalıncaz
Evet canım ya zaten konsantre de olamıyor insan.hayırlısı bakalım.eşim çok rahat kader kısmet diyor hep.bide benim yaş 32 eşim de 35 ondan acele ediyorum artık

Bu ay ben kasık ve bel ağrısını yumurtlamadan üç dört gün sonra başladı adete bir iki gün kalaya kadar yaşadım ama bugün adet oldum.hemde hiç ağrı falan olmadan başladı adetim.yani belirti sanmıştım ama değilmiş.hatta o ağrılar varken kesin hamileyim dedim ve yerimden kalkmadım yemek bile yapmadım.eşime hamileyim iş yapamam diye tripler yaptım ama değilmişim yine.

İnsan kendini çok kötü hissediyor. Seni çok iyi anlıyorum erken sevinmek hayal kırıklığı yaşatıyor testte pozitif i gorene kadar sevinmek yok kızlar

Hala adet olmadım , ama test negatif , dünde bugünde çok hafif kasıklarıma sancı giriyo ama adet ağrısı gibi yoğun değil değişik sadece iğne batması gibi ve beyaz akıntım devam ediyo bir hafta çok yoğun akıntı oldu şimdi azar azar devam ediyo

Hadi ya bişeyer yazın bari adet olana kadar belki vardır diye umut edeyim

Reglin düzenli midir normalde? Benim yumurtlama dönemlerimde kasık batmaları ve beyaz akıntım oluyor genelde ve düzensiz adetim olduğu için adet olacagımı sandığım zaman yumurtlama yaşıor oluyorum bazen..

Kan ile hamilelegimi onaylattigima gore belirtilerimi paylasabilirim
1 haftadir surekli uyumak istiyorum 8 de uyanıyorum mesela tekrar yatiyorum 10 bucukta alarmla zor kalkiyoru normalde cok uyumam .Gecen hafta iki kez araba tuttu midem bulandi .Diger belirtilerim kasik karin ve bas agrisi .Ozellikle bas her sabah uyandığımda agri oluyor kasik batmalari yokluyor .2 gundur sari su gibi akintim var kizlar

Hayırlı olsun en son bat kaçtı bende cuma test pazartesi de kanda öğrendim bende de kasık ağrısı gidip geliyor

Evet çok düzenlidir , hiçbir ay geç olduğunu hatırlamıyorum, 28 en fazla 30 günde bir olurum, o yüzden neden şimdi böyle diye sorguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…