Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinHamile olan herkesin de allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kondomla hiç içe boşalmadan yırtık olmadan hamile kalınır mı ve en son eşimle ilişkimiz 22 ekim yumurtlamamın 2.günündeydi o günden 18 gün sonra yani 33 günde regl oldum hep 33-34 günde regl olurum ama 3 gün yoğun 3 gün azdı hatta ilk 2 gün aşırı yoğundu bugün adetin 6.gününde çok az kan geldiği için üstüne görme olabilir mi diye test yaptım ve negatif çıktı sizce hala hamile olma ihtimalim var mı hamile kalmamam gerekiyor işimden okulumdan dolayı bu yüzden eşimle çok dikkat ediyoruz sık sık ilişkiye bile girmiyoruz 10 gündür de geçmek bilmeyen tuvalete gittiğimde rahatlayan karın ağrım var en çok sağ tarafta oluyor gerçekten kafam karışık yardımcı olun 6 ekim ve 9 kasımda regl oldum sizce üstğne görme olup teste negatif çıkar mıydı
Merhaba biz eşimle 5 aydır korunuyoruz prezervatifle ve hep dışa boşalma oldu yırtık vs olmadı hiç kontrol ettik 7 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım hormon düzenlemesi için 3 ay oldu bıraklı 2 aydır adet olmadan önce ki gün karın ağrım oluyor ve bi an 5 saniyeliğine bardaktan su dökülürmüş gibi su geliyor benden pantalonuma kadar geçiyor akıntım vs olmuyor her ay 33 günde regl oluyorum ve bu ay çok fazla karın ağrım oldu gününde regl oldum ilk 2 gün çok yoğun 3.gün normal sonra azaldı 6.gün kahverengi leke geldi ve idrar testi yaptım negatif çıktı en son ilişkimiz 23 gün önceydi ve ben en son ilişkiden sonra 18 gün sonra regl oldum üstüne görme olabilir test negatif çıktığı halde ve şuan bebek düşünmüyoruz asla hamile olabilir miyim yine de ve kondomla dışa boşalma olup testin negatif çıkıp regl olup hamile olma ihtimalim var mıdır hala? Karın ağrılarımın sebebi ne olabilir bağırsak sorunum vardı ama pek üstüne düşmemiştim daha öncede karın ağrılarım oluyordu ama 10 gündür geçmiyor bugün adetimin 6.günü test negatif çok detaylı anlattım ama yardımcı olun üstüne görme olsa negatif çıkar mıydı test yada ilişli korunmalı olarak 22 ekimde oldu en son ve tam günümde 9 kasımda regl oldum hep 33 günde oluyorum yani son ilişkiden 18 gün sonra regl olup test negatif çıktıysa hala hamilelik ihtimalim vsr mıdır?
Umarım dediğin gibidir çok teşekkür ederimCanım merhaba söylediklerine göre bide bu korunmanında üstüne neredeyse imkansız, üstüne görme de çok nadir görülür. Bence hamile değilsin için rahat olsun
Merhaba , bi arkadaşımda çatlama iğnesi kullanarak gebelik istemişti, ancak olmadı oda yaklaşık 14 gün sonra test yapmıştı ancak tek çizgi çıkmıştı, hala iğne etkisi olabilir mi bilmiyorum ama arkadaşımla gebelik olmadığı için çıkmamıştı belki bi fikir olabilir tabi kesin sonuç için yine biraz daha sabretmek gerek, bende sabırsız davranıyorum seni anlıyorum ama beklemekten başka yapabilecek bişey YokKizlar merhaba. Bende 2 yillik evliyim ve yaklasik 1bucuk yildr bebk istiyoruz ama daha nasip olmadi. 2 kasım da catlatma ignesi oldum. Bugün 13.günüm test yaptm ama birazck gecte olsa ikmci czgi silik şekilde ckti. Sizce ignenin etkisi hâlâ var midır ?
Evet bugün 8.gündü ama 3 gündür kahverengi bi şekilde devam ediyor ve kasık ağrılarım geçmiyor ilk 3 gün gerçekten yoğundu afedersiniz ama tuvalete gittiğimde her yer kan olcak şekilde yoğundu sonra azaldı kasık ağrılarımda azalıyor ama geçmiyor bir türlü günlerdir kafayı yiyeceğim artık son ilişkinin üstünden 26 gün geçti 18.günde regl oldum sizce tekrar test yapsam doğeu sonuç verir miÜstüne görme lekelenme şeklinde olur. Yoğun bir kanama olmaz. Adetin stresten kaynaklı düzensiz olmuş olabilir. Hamile olduğunu sanmıyorum
Canim beya adet gormussun benimde daha önce 4 gün geçmişti test yapmıştım negatif ti 5. Gün adet olmuştum herzamankinden değişik kanamam ve ağrım çok olmuştu yine de sen bilirsinEvet bugün 8.gündü ama 3 gündür kahverengi bi şekilde devam ediyor ve kasık ağrılarım geçmiyor ilk 3 gün gerçekten yoğundu afedersiniz ama tuvalete gittiğimde her yer kan olcak şekilde yoğundu sonra azaldı kasık ağrılarımda azalıyor ama geçmiyor bir türlü günlerdir kafayı yiyeceğim artık son ilişkinin üstünden 26 gün geçti 18.günde regl oldum sizce tekrar test yapsam doğeu sonuç verir mi
O kadar araştırdım ama bu kasık ağrılarımın ve kahverengi akıntımın olmasına gebelik hariç başka bir şey bulamadım umarım dediğin gibidirCanim beya adet gormussun benimde daha önce 4 gün geçmişti test yapmıştım negatif ti 5. Gün adet olmuştum herzamankinden değişik kanamam ve ağrım çok olmuştu yine de sen bilirsin
Ben şimdi hamileyim daha yeni 5 haftalik ağrı bende de oluyor devamli değil hafif gidip geliyor şu an yok dün gündüz yoktu akşam oldu bilemiyorum baskasinin nasıl olurO kadar araştırdım ama bu kasık ağrılarımın ve kahverengi akıntımın olmasına gebelik hariç başka bir şey bulamadım umarım dediğin gibidir
Kahverengi akıntı ise adet günümden bir gün sonra hafif geldi kesildi öyle gelince hamileyim heralde dedimO kadar araştırdım ama bu kasık ağrılarımın ve kahverengi akıntımın olmasına gebelik hariç başka bir şey bulamadım umarım dediğin gibidir
Ben ilk başta kan görünce hamile olacağıma ihtmal vermedim gününde de oldum zaten ama sonra ağrılar kesilmeyip kahverengi akıntı olunca şüphelenmeye başladım son adetin üstünden 40 son ilişki üstünden 26 gün geçti sizce gebelik testinde çıkar mı yarın tekrar yapsamKahverengi akıntı ise adet günümden bir gün sonra hafif geldi kesildi öyle gelince hamileyim heralde dedim
Yap icin rahat ederBen ilk başta kan görünce hamile olacağıma ihtmal vermedim gününde de oldum zaten ama sonra ağrılar kesilmeyip kahverengi akıntı olunca şüphelenmeye başladım son adetin üstünden 40 son ilişki üstünden 26 gün geçti sizce gebelik testinde çıkar mı yarın tekrar yapsam
Son adetin ustunden 40 gun mu gecti cok degil mi bence sen dr git cok olmus cunkuYap icin rahat eder
6 ekimde oldum sonra 9 kasımda oldum 33 günde oluyorum hep bu 9 kasımda olduğum üstüne görmeyse diye en son olduğumun üstünden 40 gün geçti dedim canım:)Son adetin ustunden 40 gun mu gecti cok degil mi bence sen dr git cok olmus cunku
Anladim simdi :)6 ekimde oldum sonra 9 kasımda oldum 33 günde oluyorum hep bu 9 kasımda olduğum üstüne görmeyse diye en son olduğumun üstünden 40 gün geçti dedim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?