Ayın 11 inde adet olmuştum. 31 günde bir adet oluyorum. Şu yumurtlama hesaplama programı uygulamasina göre 27 si yumurtlama günümdü.Bir hafta fark eder mi bilemedim. 2si bugün.tabi onlar çok güvenilir değil. Keşke hamile kalsamNiye olmasin herkesin ki 14 gun sonra olmuyor ki bu yuzden ovulasyon testleri var
Eger hamile değilseniz ovulasyon testi kullanin kacirmazsiniz o gunuAyın 11 inde adet olmuştum. 31 günde bir adet oluyorum. Şu yumurtlama hesaplama programı uygulamasina göre 27 si yumurtlama günümdü.Bir hafta fark eder mi bilemedim. 2si bugün.tabi onlar çok güvenilir değil. Keşke hamile kalsam
kızlar değer 280 den iki gin sonra tekrarlattım 1034 e çıktı çoğul gebelik olabilir mi3 veya 4 haftalik hayrli olsun
Baya yuksek ckmis masallahkızlar değer 280 den iki gin sonra tekrarlattım 1034 e çıktı çoğul gebelik olabilir mi
Doktor keseyi göremedi daha adet günüm bugün cuma gel bakalım dedi alttan ultrasyonla bakmak istedi onada içim rahat etmedi yarın bidaha kan testi yaptırıcam bakalımBaya yuksek ckmis masallah
Olablr bn duymustm. U seklde olup cogl gebe kalani
Hakknda hayirlisi olsn canm diledigin gibi olr zaten boyke bisi vrsa gunden gune degerler firliyorDoktor keseyi göremedi daha adet günüm bugün cuma gel bakalım dedi alttan ultrasyonla bakmak istedi onada içim rahat etmedi yarın bidaha kan testi yaptırıcam bakalım
Allah razı olsun canım sağolasın inşallahHakknda hayirlisi olsn canm diledigin gibi olr zaten boyke bisi vrsa gunden gune degerler firliyor
Ozaman paylasir msn bizimle belirtilern var mydi mesela bnm adetr 7 gn vr kasiklarm 3 gundr agriyo halada ozelkle aksamlari ve goguslerm asiri agri gissi vr bunlar sende olmusmydu ve ne zaman ogrendin gebeliginiAllah razı olsun canım sağolasın inşallah
Benim 9 gün kala göğüslerim çok hassaslaşmıştı mide bulantım oluyordu kasıklarımda belimde ağrı oluyordu. Erken hassas idrar testinden aldım yaptım çok silikte olsa ikinci çizgi çıktı. 3 gün sonra başka bi idrar testi yaptım onda daha netti çizgi. Ertesi günü yani adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım 280 çıktı beta hgc. Adetime 3 gün kala tekrarlattım testi 1034 e yükseldi Allaha şükür. Tabi bu aralarda mide bulantılarım oluyordu sürekli. Doktor sonuçlara baktı adetten önce olması erken döllenme olabilir dedi. Çok küçük şuan ultrasyonla görünmez dedi değer en az 1500 olunca çıkıyormuş. Bakalım yarın tekrarlatıcam tesi cuma sabah randevum var inşallah keseler görünür bu seferOzaman paylasir msn bizimle belirtilern var mydi mesela bnm adetr 7 gn vr kasiklarm 3 gundr agriyo halada ozelkle aksamlari ve goguslerm asiri agri gissi vr bunlar sende olmusmydu ve ne zaman ogrendin gebeligini
Adetime bi hafta kala çok emin olmamakla beraber öğrenmiştimOzaman paylasir msn bizimle belirtilern var mydi mesela bnm adetr 7 gn vr kasiklarm 3 gundr agriyo halada ozelkle aksamlari ve goguslerm asiri agri gissi vr bunlar sende olmusmydu ve ne zaman ogrendin gebeligini
Him anladim baya da erken ogrenmissin demek erken belirti denilen sey gercek yani bazen psikolojik diyoruz helde regl olnca umut sonunce. Suanda anlattklarn ayni seklde bende var adetime 1 hafta vr umatm seninki gibi guzel sonclanr. Insallah dilerm ki sende keseyi gorur brbisin vrya bebislernin saglkli haberini alirsin :)Adetime bi hafta kala çok emin olmamakla beraber öğrenmiştim
Zaten gogus agrisi ve sisknlgi adet belirtilrrinde de var helede evlendktn snraki belirtim bu olurdu adetbelirtisi olarsk fakaticine esktradan kasik agrisi falan girince degisiyo isler bakalim kismet sende mi bekliyosun adetiher ay gögüslerım ağrıyor sisiyor ama adet oluyorum ,
kızımda hiç bir belirti yaşamadım o yuzden dr hamılesın diyene kadar hiç bir belirtiye inanasım gelmıyor
Çok çok sağol canım benim Allah razı olsun inşallah senden güzel haberleri bekliyorum çok tereddüt etme eczanelerde satılıyor hassas testlerden al yap hatta kan testi daha doğru sonuç verir korkmazsan yaptır için rahatlarHim anladim baya da erken ogrenmissin demek erken belirti denilen sey gercek yani bazen psikolojik diyoruz helde regl olnca umut sonunce. Suanda anlattklarn ayni seklde bende var adetime 1 hafta vr umatm seninki gibi guzel sonclanr. Insallah dilerm ki sende keseyi gorur brbisin vrya bebislernin saglkli haberini alirsin :)
Zaten gogus agrisi ve sisknlgi adet belirtilrrinde de var helede evlendktn snraki belirtim bu olurdu adetbelirtisi olarsk fakaticine esktradan kasik agrisi falan girince degisiyo isler bakalim kismet sende mi bekliyosun adeti
Ya hassas test yapmistim cikmamisti gick aldm onu yapmam artikÇok çok sağol canım benim Allah razı olsun inşallah senden güzel haberleri bekliyorum çok tereddüt etme eczanelerde satılıyor hassas testlerden al yap hatta kan testi daha doğru sonuç verir korkmazsan yaptır için rahatlar
Oyle mi geciktin mi pekievet günlerimde bozuldu artık hangı gun gelecek onuda bilmiyorum ,
gelmesin diye bekliyorum onun yerıne bebiş gelebilir
Aynen canım sen adetine bi kaç gün kala yaptır en garanti olsun sonra iki üç gine kan alıdırıyorsun benim gibi kolun dleik deşik oluyor bekle inşallah Rabbim gönlüne göre verirYa hassas test yapmistim cikmamisti gick aldm onu yapmam artikbiraz daha sabredeyim belirtilerim cogslirsa bi kan yaparim belki
Oyle mi geciktin mi peki
Aminnn insallah dedigin gibi yaparim saglk ocagina giderim ya peki bisi sorucam kasigindaki agri artti mi yada tek tarafta mi devam ettiAynen canım sen adetine bi kaç gün kala yaptır en garanti olsun sonra iki üç gine kan alıdırıyorsun benim gibi kolun dleik deşik oluyor bekle inşallah Rabbim gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?