Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ahahahaiyi yapyosun

S. A kızlar geçen salı gittim doktora bebek altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok daha gitmedim ama bende belirti yok normalmi karında ağrı falan sizce atmıyor ondanmı

Aminnn insallah dedigin gibi yaparim saglk ocagina giderim ya peki bisi sorucam kasigindaki agri artti mi yada tek tarafta mi devam etti
Canım kasıklarıma ara ara batmalar oluyordu hla da var doktor adet sancısı gibi sancıların olabilir kanama olmadığı sürece sorun yok dedi tabi kişiden kişiye değişir kiminde hiç bi belirti olmuyor aylarca kimindede hemen belli ediyor sen testi yaptırıp rahatlarsın inşallah

S. A kızlar geçen salı gittim doktora bebek altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok daha gitmedim ama bende belirti yok normalmi karında ağrı falan sizce atmıyor ondanmı
Adet sancisi gibi sancilar normal mis dier hanilelerde oyle soyluyor yinede cok sdetli olrsa gitmende fayda vr

Saolcnm. Tesekyrler

Kizlar cok siddettli gogus agrisi yasiyorum saga sola yatamiyorm ve cok sisti . normalde adette yasardim bunu ama bu asiri. Oldu bunu yasayan Varmi

1 hafta bekle tekrar git

Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Canm ilk cizgin koyu ikinci cizgin acik sa yumurtlamadign anlamina gelir 2. Cizgi. Koyuysa 1. Silik ciksa bile ymurtlad gn anlamina gelir bu seklde dir yarn yune dene 2. Cizginin koyu oldgu zaman yumurtlamssn demektir

Canm ilk cizgin koyu ikinci cizgin acik sa yumurtlamadign anlamina gelir 2. Cizgi. Koyuysa 1. Silik ciksa bile ymurtlad gn anlamina gelir bu seklde dir yarn yune dene 2. Cizginin koyu oldgu zaman yumurtlamssn demektir
Teşekkür ederim canım. Farkedemicem kaçıracağım diye çok korkuyorum :)

Kızlar ovulasyon testinin yararını gören var mı. Bende hep uygulamaya göre yapıyorum henüz hamile kalamadim. Acaba bir de ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum

Kızlar ovulasyon testinin yararını gören var mı. Bende hep uygulamaya göre yapıyorum henüz hamile kalamadim. Acaba bir de ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum
Eger bi skntin yokss kesin gorursun yararini benm dier takildigim konu basliginda bir cok arkds nunu kulanip hamile kalan oldgnu soylemisti bende bu battn snra denicem bakalm

Bu ay bizim de bebek denemelerinde 4. Ayımız. Ben de uygulamaya göre hesaplıyordum ama bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim. Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak teste göre hala yumurtlamadım. Yani uygulama çok genel bir gün çıkarıyor. Her kadının aynı olmayabiliyor. Bu nedenle ovulasyon testi daha kesin canım

Bakne anlatcam size gecen adet degil bi oncekinde 4 gun erken oldum oyle olncs o programs kaydedince iyice şasti
Sonraki ay 1 gun gec oldum adeti yine kaydettim cok alakasiz gunler yumrtlama cikardi sirf bu yuzden hem muayne hem bu yumurtlama takibi amacli doktoruma gidicrm programlars hic guven olmuyor eger gecikirsen yadaerken olrsn sscma sapan gunler veriyo. En azndn adeti kaydediyo tarihin bellikac gn surdugu belli die silmiyorum yokss hic durmaz silicem

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…