- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
Ahahahaiyi yapyosungeçtigini sanmıyorum ama bu hafta sonu diye tahmın yurutuyorum
inan bana takvım elıme alıp gun saymadım bile ,
geçen aylarda böyle gunum geçti hamıleyim diye dr gittim meger yumurtlama olmamış erken menapoz deme mi dr ,
tır çarpmış gibi çıktım dr yanından , yani anlayacagın ne yapacagımı şaşırdım , sadece beklıyorum ve sevişiyorum
Bide adet sancisi gibimydiAynen canım sen adetine bi kaç gün kala yaptır en garanti olsun sonra iki üç gine kan alıdırıyorsun benim gibi kolun dleik deşik oluyor bekle inşallah Rabbim gönlüne göre verir
Canım kasıklarıma ara ara batmalar oluyordu hla da var doktor adet sancısı gibi sancıların olabilir kanama olmadığı sürece sorun yok dedi tabi kişiden kişiye değişir kiminde hiç bi belirti olmuyor aylarca kimindede hemen belli ediyor sen testi yaptırıp rahatlarsın inşallahAminnn insallah dedigin gibi yaparim saglk ocagina giderim ya peki bisi sorucam kasigindaki agri artti mi yada tek tarafta mi devam etti
Adet sancisi gibi sancilar normal mis dier hanilelerde oyle soyluyor yinede cok sdetli olrsa gitmende fayda vrS. A kızlar geçen salı gittim doktora bebek altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok daha gitmedim ama bende belirti yok normalmi karında ağrı falan sizce atmıyor ondanmı
Saolcnm. TesekyrlerCanım kasıklarıma ara ara batmalar oluyordu hla da var doktor adet sancısı gibi sancıların olabilir kanama olmadığı sürece sorun yok dedi tabi kişiden kişiye değişir kiminde hiç bi belirti olmuyor aylarca kimindede hemen belli ediyor sen testi yaptırıp rahatlarsın inşallah
1 hafta bekle tekrar gitS. A kızlar geçen salı gittim doktora bebek altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok daha gitmedim ama bende belirti yok normalmi karında ağrı falan sizce atmıyor ondanmı
Canm ilk cizgin koyu ikinci cizgin acik sa yumurtlamadign anlamina gelir 2. Cizgi. Koyuysa 1. Silik ciksa bile ymurtlad gn anlamina gelir bu seklde dir yarn yune dene 2. Cizginin koyu oldgu zaman yumurtlamssn demektirEki Görüntüle 2089030 Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim canım. Farkedemicem kaçıracağım diye çok korkuyorum :)Canm ilk cizgin koyu ikinci cizgin acik sa yumurtlamadign anlamina gelir 2. Cizgi. Koyuysa 1. Silik ciksa bile ymurtlad gn anlamina gelir bu seklde dir yarn yune dene 2. Cizginin koyu oldgu zaman yumurtlamssn demektir
Rica ederimTeşekkür ederim canım. Farkedemicem kaçıracağım diye çok korkuyorum :)
İnşallah :)Rica ederim
Bu dikkatle gozunden kacmaz merak etme :)
Eger bi skntin yokss kesin gorursun yararini benm dier takildigim konu basliginda bir cok arkds nunu kulanip hamile kalan oldgnu soylemisti bende bu battn snra denicem bakalmKızlar ovulasyon testinin yararını gören var mı. Bende hep uygulamaya göre yapıyorum henüz hamile kalamadim. Acaba bir de ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum
Bu ay bizim de bebek denemelerinde 4. Ayımız. Ben de uygulamaya göre hesaplıyordum ama bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim. Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak teste göre hala yumurtlamadım. Yani uygulama çok genel bir gün çıkarıyor. Her kadının aynı olmayabiliyor. Bu nedenle ovulasyon testi daha kesin canımKızlar ovulasyon testinin yararını gören var mı. Bende hep uygulamaya göre yapıyorum henüz hamile kalamadim. Acaba bir de ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum
Bakne anlatcam size gecen adet degil bi oncekinde 4 gun erken oldum oyle olncs o programs kaydedince iyice şastiBu ay bizim de bebek denemelerinde 4. Ayımız. Ben de uygulamaya göre hesaplıyordum ama bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim. Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak teste göre hala yumurtlamadım. Yani uygulama çok genel bir gün çıkarıyor. Her kadının aynı olmayabiliyor. Bu nedenle ovulasyon testi daha kesin canım
Teşekkür ederim canımBu ay bizim de bebek denemelerinde 4. Ayımız. Ben de uygulamaya göre hesaplıyordum ama bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim. Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak teste göre hala yumurtlamadım. Yani uygulama çok genel bir gün çıkarıyor. Her kadının aynı olmayabiliyor. Bu nedenle ovulasyon testi daha kesin canım
Anladım. Teşekkür ederim canım. Umarım hamile kalırız en kısa zamandaEger bi skntin yokss kesin gorursun yararini benm dier takildigim konu basliginda bir cok arkds nunu kulanip hamile kalan oldgnu soylemisti bende bu battn snra denicem bakalm
Amin aminnn cnm :)Anladım. Teşekkür ederim canım. Umarım hamile kalırız en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?