Geçen ay ben de 4 gün erken regl oldum. Belki de o yüzden şuan farklı uygulamayla ovulasyon testi ama ben geç yumurtladığıma inanmak istiyorum :) çünkü geç yumurtluyorsam belki de o yüzden 4 aydır hamile kalamıyorumdurBakne anlatcam size gecen adet degil bi oncekinde 4 gun erken oldum oyle olncs o programs kaydedince iyice şasti
Sonraki ay 1 gun gec oldum adeti yine kaydettim cok alakasiz gunler yumrtlama cikardi sirf bu yuzden hem muayne hem bu yumurtlama takibi amacli doktoruma gidicrm programlars hic guven olmuyor eger gecikirsen yadaerken olrsn sscma sapan gunler veriyo. En azndn adeti kaydediyo tarihin bellikac gn surdugu belli die silmiyorum yokss hic durmaz silicem
sitres yapmayın bazen oluruna bırakın beklemediğiniz bir anda sürpriz yapabiliyo.. ben vajinismuslu bir hamileyim imkân dahi vermezdim 2 aylik evliyim hayatta bebek sahibi olamam ben derdim mucizem oldu hamd olsun. o erkendi diyenler kendimi bilmez kişiler sükretmiyorlar.. siz onlari boşverin kulaklarınızi kapatın en ummadık anda anne ben burdayım diycek.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu cuma gecesini hatrina..Dün bir arkadaşım hamileyim dedi. Geçen ay evlenmişti. İlk aydan maasallah hamile kalmış. Çok sevindim sanki kendim hamile kalmışım gibi heyecanlandım. O da o kadar rahatki. Daha erkendi dedi. Bende kıymetini bil falan dedim. Ama ister istemez üzüldüm kendi adıma. Aylardır deniyoruz olmuyor. Artik son iki aydır igce stres yapmaya başladım elimde degil kızlar. Sizde stres yapiomusunuz
Stres yapmaz olur muyuz canım hem de nasıl yapıyoruz. Ama en doğrusu çok zor da olsa sakin olmak sabretmek.Dün bir arkadaşım hamileyim dedi. Geçen ay evlenmişti. İlk aydan maasallah hamile kalmış. Çok sevindim sanki kendim hamile kalmışım gibi heyecanlandım. O da o kadar rahatki. Daha erkendi dedi. Bende kıymetini bil falan dedim. Ama ister istemez üzüldüm kendi adıma. Aylardır deniyoruz olmuyor. Artik son iki aydır igce stres yapmaya başladım elimde degil kızlar. Sizde stres yapiomusunuz
Aahh amiin canımsitres yapmayın bazen oluruna bırakın beklemediğiniz bir anda sürpriz yapabiliyo.. ben vajinismuslu bir hamileyim imkân dahi vermezdim 2 aylik evliyim hayatta bebek sahibi olamam ben derdim mucizem oldu hamd olsun. o erkendi diyenler kendimi bilmez kişiler sükretmiyorlar.. siz onlari boşverin kulaklarınızi kapatın en ummadık anda anne ben burdayım diycek.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu cuma gecesini hatrina..
Evet en doğrusu canım :) inşaallah bu ay en azından birimiz mutlu bir haber daha verir :)Stres yapmaz olur muyuz canım hem de nasıl yapıyoruz. Ama en doğrusu çok zor da olsa sakin olmak sabretmek.
İnşallah canımEvet en doğrusu canım :) inşaallah bu ay en azından birimiz mutlu bir haber daha verir :)
Ne agrisi yasiyosun anlamadimMerhaba bayanlar geçen ayın 2 de olmam gerekirken 5 de hasta olmuştum gününüm geçmişti bu ayın 2 de olmam gerekirken 5 ama hala hasta olmadım bide bu ay 31 çekti yani 5 günüm geçmiş oluyor çok ağrım var iki günüdür hal oldum olacamdiyorum inşallah olmam sizden cevap bekliyorum
Normalde olmam geçen ay bi geçikinme yaşadım 2 hafta önce kadın doğuma gittim Altan muayene etti beni ve yumurtalıkların çok iyi hamile kalman için bir sıkıntın yok dedi rahim ağzında biraz akıntın var dedi onun için fitil verdi kullandım bu ayda baya bi geçilme oldu sırtım da ağrım var kopacak gibi göğüslerim şişkin ve ağrılı o kadar haram hasta olmayım diye dua ediyorumNe agrisi yasiyosun anlamadim
Bide sanrm senher ay bi iki gecikmeyle adet oluyosun baktirdin mi kistn falan varmi die
Peki test yaptin mi gecikmende var misNormalde olmam geçen ay bi geçikinme yaşadım 2 hafta önce kadın doğuma gittim Altan muayene etti beni ve yumurtalıkların çok iyi hamile kalman için bir sıkıntın yok dedi rahim ağzında biraz akıntın var dedi onun için fitil verdi kullandım bu ayda baya bi geçilme oldu sırtım da ağrım var kopacak gibi göğüslerim şişkin ve ağrılı o kadar haram hasta olmayım diye dua ediyorum
Yaptırmadım ağrılarım var diye hasta olurum diye yapmadım o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum aslındaPeki test yaptin mi gecikmende var mis
Sende bnm gibi dusunyosun amaadet agrisi i gebeliktede yasayan var mis senyinede adeti bekle amagecikmye devm edersen bi idrartesti yap cubukla kac gn geciktin toplamdaYaptırmadım ağrılarım var diye hasta olurum diye yapmadım o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum aslında
sanırım ben aralık 14 oldum ama bi kaç gün gecikiyorum. Bu ay adet bitiminden beridir vücudum tuhaf sinyaller veriyor ama bakalim hayırlısı olsun ins hamisizdir :)benimle bir BAT 14/15 Ocak bekleyenler var mı?
Yeterli bi gecikme 4 gun aslnda yinede beklemek istersen biraz daha tercih senin sabrlisin guzel bise ben 1 gun geciksem hemen teste atlarim heralde bnmde 5 gn varTakvime göre 31 çektiği için bu ay 4 gün geçmiş oluyor
son bat ne zaman acaba? bide siklus aralığınız nedir ?Birlikte belirtileri takip edebiliriz?sanırım ben aralık 14 oldum ama bi kaç gün gecikiyorum. Bu ay adet bitiminden beridir vücudum tuhaf sinyaller veriyor ama bakalim hayırlısı olsun ins hamisizdir :)
Son bat 14 aralık siklus ne oluyor :)son bat ne zaman acaba? bide siklus aralığınız nedir ?Birlikte belirtileri takip edebiliriz?
regli uzunluğu ve en son regl tarihini yazınSon bat 14 aralık siklus ne oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?