Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Geçen ay ben de 4 gün erken regl oldum. Belki de o yüzden şuan farklı uygulamayla ovulasyon testi ama ben geç yumurtladığıma inanmak istiyorum :) çünkü geç yumurtluyorsam belki de o yüzden 4 aydır hamile kalamıyorumdur

Dün bir arkadaşım hamileyim dedi. Geçen ay evlenmişti. İlk aydan maasallah hamile kalmış. Çok sevindim sanki kendim hamile kalmışım gibi heyecanlandım. O da o kadar rahatki. Daha erkendi dedi. Bende kıymetini bil falan dedim. Ama ister istemez üzüldüm kendi adıma. Aylardır deniyoruz olmuyor. Artik son iki aydır igce stres yapmaya başladım elimde degil kızlar. Sizde stres yapiomusunuz

sitres yapmayın bazen oluruna bırakın beklemediğiniz bir anda sürpriz yapabiliyo.. ben vajinismuslu bir hamileyim imkân dahi vermezdim 2 aylik evliyim hayatta bebek sahibi olamam ben derdim mucizem oldu hamd olsun. o erkendi diyenler kendimi bilmez kişiler sükretmiyorlar.. siz onlari boşverin kulaklarınızi kapatın en ummadık anda anne ben burdayım diycek.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu cuma gecesini hatrina..

Stres yapmaz olur muyuz canım hem de nasıl yapıyoruz. Ama en doğrusu çok zor da olsa sakin olmak sabretmek.

Aahh amiin canım

Merhaba bayanlar geçen ayın 2 de olmam gerekirken 5 de hasta olmuştum gününüm geçmişti bu ayın 2 de olmam gerekirken 5 ama hala hasta olmadım bide bu ay 31 çekti yani 5 günüm geçmiş oluyor çok ağrım var iki günüdür hal oldum olacamdiyorum inşallah olmam sizden cevap bekliyorum

Ne agrisi yasiyosun anlamadim
Bide sanrm senher ay bi iki gecikmeyle adet oluyosun baktirdin mi kistn falan varmi die

Ne agrisi yasiyosun anlamadim
Bide sanrm senher ay bi iki gecikmeyle adet oluyosun baktirdin mi kistn falan varmi die
Normalde olmam geçen ay bi geçikinme yaşadım 2 hafta önce kadın doğuma gittim Altan muayene etti beni ve yumurtalıkların çok iyi hamile kalman için bir sıkıntın yok dedi rahim ağzında biraz akıntın var dedi onun için fitil verdi kullandım bu ayda baya bi geçilme oldu sırtım da ağrım var kopacak gibi göğüslerim şişkin ve ağrılı o kadar haram hasta olmayım diye dua ediyorum

Peki test yaptin mi gecikmende var mis

Yaptırmadım ağrılarım var diye hasta olurum diye yapmadım o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum aslında
Sende bnm gibi dusunyosun amaadet agrisi i gebeliktede yasayan var mis senyinede adeti bekle amagecikmye devm edersen bi idrartesti yap cubukla kac gn geciktin toplamda

Takvime göre 31 çektiği için bu ay 4 gün geçmiş oluyor
Yeterli bi gecikme 4 gun aslnda yinede beklemek istersen biraz daha tercih senin sabrlisin guzel bise ben 1 gun geciksem hemen teste atlarim heralde bnmde 5 gn var

sanırım ben aralık 14 oldum ama bi kaç gün gecikiyorum. Bu ay adet bitiminden beridir vücudum tuhaf sinyaller veriyor ama bakalim hayırlısı olsun ins hamisizdir :)
son bat ne zaman acaba? bide siklus aralığınız nedir ?Birlikte belirtileri takip edebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…