- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
Bende sizle beklesem mi :) :)son bat ne zaman acaba? bide siklus aralığınız nedir ?Birlikte belirtileri takip edebiliriz?
olur canım yum gününü hatırlıyormusunBende sizle beklesem mi :) :)
Sakabi yana5 gn kaldi cok varsahakm beklicek o kdr ya
Bat 14 aralik siklus 5 o zaman :)regli uzunluğu ve en son regl tarihini yazın
yok mesela 28 30 gün gibi siklus aralığı o uzunluk tamam neyse en son 5 aralıkta mı regl oldun ozaman daha bat a çok varr senin.Bat 14 aralik siklus 5 o zaman :)
En son 14 aralikta adet oldum 5 gün süren o. Kac gunde bir oluyor derseniz 33 35 arasi degisiyoryok mesela 28 30 gün gibi siklus aralığı o uzunluk tamam neyse en son 5 aralıkta mı regl oldun ozaman daha bat a çok varr senin.
evet aynen bende 1 ocakta muhtemelen yum oldu ozaman bat 14 /15 ocak a denk geliyor tam akınıtı gününü hatırlıyormusun lekeli olanıYumurtlama günüm 4 ocak gösteriyor program ama ben 4 ocaktan once yumurtladim bence adet bitiminden 8 9 gun sonra yogun akintiyla birlikte 1 damla kahvrengi akintim oldu ara ara olur dr a sorduğumda yumurtalik catlamasi demisti.
27 aralikta olduevet aynen bende 1 ocakta muhtemelen yum oldu ozaman bat 14 /15 ocak a denk geliyor tam akınıtı gününü hatırlıyormusun lekeli olanı
anladım peki hangi günleri değerlendirdin takvim tutuyormusun?27 aralikta oldu
Tutuyorum evet. 18 aralikta adet bitti o gece başladık ertesi günde oldu. Daha sonra gun aşırı olmaya başladı. 2 gun de biranladım peki hangi günleri değerlendirdin takvim tutuyormusun?
Harika insallah tutunur ovs gunu belirti vermesi acisindan sanslisin uzerine 14 gun ekleyeceksinTutuyorum evet. 18 aralikta adet bitti o gece başladık ertesi günde oldu. Daha sonra gun aşırı olmaya başladı. 2 gun de bir
Cok tuhaf sinyaller veriyor bu ay vücudum. 4 5 gundur goguslerime dokunamıyorum sizliyor. Dolgunlasti. Bel agrim kasik agrim var. Hele dun oyle bir kasik agrisi yasadim ki vajinama bile vuruyor. Dun biraz bugun daha cok halsizlik mevcut. Basim agriyor. Bugun ayakta duramıyorum adet sancisi gibi sancilarim var. Ve cok yemeye basladim bakalim hayirlisi olsunHarika insallah tutunur ovs gunu belirti vermesi acisindan sanslisin uzerine 14 gun ekleyeceksin
Benim bir oglum var 9 yasinda ikinci istiyorum ama ilkinde hic belirtim olmadigi icin ne arayacagimida tam bilemiyorumCok tuhaf sinyaller veriyor bu ay vücudum. 4 5 gundur goguslerime dokunamıyorum sizliyor. Dolgunlasti. Bel agrim kasik agrim var. Hele dun oyle bir kasik agrisi yasadim ki vajinama bile vuruyor. Dun biraz bugun daha cok halsizlik mevcut. Basim agriyor. Bugun ayakta duramıyorum adet sancisi gibi sancilarim var. Ve cok yemeye basladim bakalim hayirlisi olsun
Belirtiler guzel normalde gofus agrin olur mu kiCok tuhaf sinyaller veriyor bu ay vücudum. 4 5 gundur goguslerime dokunamıyorum sizliyor. Dolgunlasti. Bel agrim kasik agrim var. Hele dun oyle bir kasik agrisi yasadim ki vajinama bile vuruyor. Dun biraz bugun daha cok halsizlik mevcut. Basim agriyor. Bugun ayakta duramıyorum adet sancisi gibi sancilarim var. Ve cok yemeye basladim bakalim hayirlisi olsun
Adet gunume 3 4 gun kala oluyor.Belirtiler guzel normalde gofus agrin olur mu ki
Enteresan:) demekki senin vücudun sinyal vermiyor supriz gebelik oluyor:)Benim bir oglum var 9 yasinda ikinci istiyorum ama ilkinde hic belirtim olmadigi icin ne arayacagimida tam bilemiyorum
Her gebelik farkli diyorlar ondan sonra gebe kalmadim zaten hic hatirlamiyorum midem dahi bulanmadi hamilelikteEnteresan:) demekki senin vücudun sinyal vermiyor supriz gebelik oluyor:)
Hadi insallah 5 kala eeken gebelik testi yapbilrizAdet gunume 3 4 gun kala oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?