Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yumurtlama günüm 4 ocak gösteriyor program ama ben 4 ocaktan once yumurtladim bence adet bitiminden 8 9 gun sonra yogun akintiyla birlikte 1 damla kahvrengi akintim oldu ara ara olur dr a sorduğumda yumurtalik catlamasi demisti.

Yumurtlama günüm 4 ocak gösteriyor program ama ben 4 ocaktan once yumurtladim bence adet bitiminden 8 9 gun sonra yogun akintiyla birlikte 1 damla kahvrengi akintim oldu ara ara olur dr a sorduğumda yumurtalik catlamasi demisti.
evet aynen bende 1 ocakta muhtemelen yum oldu ozaman bat 14 /15 ocak a denk geliyor tam akınıtı gününü hatırlıyormusun lekeli olanı

Harika insallah tutunur ovs gunu belirti vermesi acisindan sanslisin uzerine 14 gun ekleyeceksin
Cok tuhaf sinyaller veriyor bu ay vücudum. 4 5 gundur goguslerime dokunamıyorum sizliyor. Dolgunlasti. Bel agrim kasik agrim var. Hele dun oyle bir kasik agrisi yasadim ki vajinama bile vuruyor. Dun biraz bugun daha cok halsizlik mevcut. Basim agriyor. Bugun ayakta duramıyorum adet sancisi gibi sancilarim var. Ve cok yemeye basladim bakalim hayirlisi olsun

Benim ovsan sonra 5 veya 6 gunum muhtemelen 9 10 gun var iste bugun biraz kasiklarda doluluk hissi var

Benim bir oglum var 9 yasinda ikinci istiyorum ama ilkinde hic belirtim olmadigi icin ne arayacagimida tam bilemiyorum

Belirtiler guzel normalde gofus agrin olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…