Bende senin gibi yapıyorum normalde ama bu sefer hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için bekliyorum içim içimi yiyeYeterli bi gecikme 4 gun aslnda yinede beklemek istersen biraz daha tercih senin sabrlisin guzel bise ben 1 gun geciksem hemen teste atlarim heralde bnmde 5 gn var
Varmi belirtileriniz okumustum sanirim ama geride kaldiBende senin gibi yapıyorum normalde ama bu sefer hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için bekliyorum içim içimi yiye
Cnm ben yumyrtlama gununu tm bilmiyorm ama adetbitimnde kornmasz birlktelgm oldu 2 kere snrasinda pek nadir oyuzden adetin hemen snrasndatutmusmdr bilmiyorum batim 10 ocakBenim ovsan sonra 5 veya 6 gunum muhtemelen 9 10 gun var iste bugun biraz kasiklarda doluluk hissi var
Ne zaman canim adetin?Cok tuhaf sinyaller veriyor bu ay vücudum. 4 5 gundur goguslerime dokunamıyorum sizliyor. Dolgunlasti. Bel agrim kasik agrim var. Hele dun oyle bir kasik agrisi yasadim ki vajinama bile vuruyor. Dun biraz bugun daha cok halsizlik mevcut. Basim agriyor. Bugun ayakta duramıyorum adet sancisi gibi sancilarim var. Ve cok yemeye basladim bakalim hayirlisi olsun
14 ocakNe zaman canim adetin?
Insalah vardr benimde daha adetim 9ocak kendisini cabuk belli etti benimki14 ocak
Oylemi nasil ogrendin belirtilerin nelerdii ?Insalah vardr benimde daha adetim 9ocak kendisini cabuk belli etti benimki2ocak hamileliyimi ogrendim
Belirtim yoktuOylemi nasil ogrendin belirtilerin nelerdii ?
Neler var pekiBelirtim yoktuOylesine yaptim cikti ama simdi var
Karnimda hafif sancilar ve arabir uyku tutmasi bana daha cok adetten sonra belirtilerin olacagini soyledi doktorumNeler var peki
O sancilar bende de var ayakta duramıyorumKarnimda hafif sancilar ve arabir uyku tutmasi bana daha cok adetten sonra belirtilerin olacagini soyledi doktorum
Benimde 5 gün var evlimutlu :) 11 inde olmam gerekiyor. İnşaallah olmayızYeterli bi gecikme 4 gun aslnda yinede beklemek istersen biraz daha tercih senin sabrlisin guzel bise ben 1 gun geciksem hemen teste atlarim heralde bnmde 5 gn var
Bnm bat 10ocak hadi birlkte bkleriz artik bati :) insallahjj adet gormeyiz var mi belirtinBenimde 5 gün var evlimutlu :) 11 inde olmam gerekiyor. İnşaallah olmayız
Vala canım göğüslerim agrio ama benim adetten önce olurdu zaten. Kasık ağrılarım var biraz. Onun dışında kendimde çok değişik bir belirti görmedim açıkçası. Aslında bu ay sağlam çalışmıştık 15 gün boyunca iki gün arayla birlikte olduk. Vücudumu dinleyip duruyorum ama belki bir sürpriz olur. Bazısında belirti vermiomus heralde. Sende neler varBnm bat 10ocak hadi birlkte bkleriz artik bati :) insallahjj adet gormeyiz var mi belirtin
Yok bende o kadarda diyil cook hafif ara bir sanci giriyo geciyo ama deyisiyo canim Insallah hamilesindirO sancilar bende de var ayakta duramıyorum
Cnm hic belli olmuyo bilyo msn kimi leri bise hisetmiyi hamile kaliyo kimileride hisettigi halde regl olyoVala canım göğüslerim agrio ama benim adetten önce olurdu zaten. Kasık ağrılarım var biraz. Onun dışında kendimde çok değişik bir belirti görmedim açıkçası. Aslında bu ay sağlam çalışmıştık 15 gün boyunca iki gün arayla birlikte olduk. Vücudumu dinleyip duruyorum ama belki bir sürpriz olur. Bazısında belirti vermiomus heralde. Sende neler var
Canım benimde bu ay öyle oldu. Normalde 3 4 gün önceden başlardı ama bu ay ayın 1 inden beri ağrı var.cok erken başladı. Bende hevesle miyim diye öyle düsünmemeye çalışıyorum. Değişiklik olursa haber verelim birbirimizeCnm hic belli olmuyo bilyo msn kimi leri bise hisetmiyi hamile kaliyo kimileride hisettigi halde regl olyo
Ya bende adetten once gogus agrisi olr ama 2 3 gn once olurdu 10 gun onceden baslayn bi agri olnca supelendim kasikta agri olyodu azaldi yorgnlk uyku hali usume ama bunlari belirti die dusunmuyorm usutmus olablrm heveslenmym die o seklde dusunmye calisyorum:)smdilk boyle bakalim
Hahaha ayni seyleri yasamisiz. Hakkimizda hayirlisini diliyorum aynen haberleselimCanım benimde bu ay öyle oldu. Normalde 3 4 gün önceden başlardı ama bu ay ayın 1 inden beri ağrı var.cok erken başladı. Bende hevesle miyim diye öyle düsünmemeye çalışıyorum. Değişiklik olursa haber verelim birbirimize
Amin canım amin :)Hahaha ayni seyleri yasamisiz. Hakkimizda hayirlisini diliyorum aynen haberleselim
enimde oyle canim dun refl gibi agri larim oldu ama virip cikiyor surekliligi yok 89 gun kaldi simdiYok bende o kadarda diyil cook hafif ara bir sanci giriyo geciyo ama deyisiyo canim Insallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?