Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim ovsan sonra 5 veya 6 gunum muhtemelen 9 10 gun var iste bugun biraz kasiklarda doluluk hissi var
Cnm ben yumyrtlama gununu tm bilmiyorm ama adetbitimnde kornmasz birlktelgm oldu 2 kere snrasinda pek nadir oyuzden adetin hemen snrasndatutmusmdr bilmiyorum batim 10 ocak

Ne zaman canim adetin?

Bnm bat 10ocak hadi birlkte bkleriz artik bati :) insallahjj adet gormeyiz var mi belirtin
Vala canım göğüslerim agrio ama benim adetten önce olurdu zaten. Kasık ağrılarım var biraz. Onun dışında kendimde çok değişik bir belirti görmedim açıkçası. Aslında bu ay sağlam çalışmıştık 15 gün boyunca iki gün arayla birlikte olduk. Vücudumu dinleyip duruyorum ama belki bir sürpriz olur. Bazısında belirti vermiomus heralde. Sende neler var

Cnm hic belli olmuyo bilyo msn kimi leri bise hisetmiyi hamile kaliyo kimileride hisettigi halde regl olyo
Ya bende adetten once gogus agrisi olr ama 2 3 gn once olurdu 10 gun onceden baslayn bi agri olnca supelendim kasikta agri olyodu azaldi yorgnlk uyku hali usume ama bunlari belirti die dusunmuyorm usutmus olablrm heveslenmym die o seklde dusunmye calisyorum:)smdilk boyle bakalim

Canım benimde bu ay öyle oldu. Normalde 3 4 gün önceden başlardı ama bu ay ayın 1 inden beri ağrı var.cok erken başladı. Bende hevesle miyim diye öyle düsünmemeye çalışıyorum. Değişiklik olursa haber verelim birbirimize

Hahaha ayni seyleri yasamisiz. Hakkimizda hayirlisini diliyorum aynen haberleselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…