- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
Hasi hayirlisi sen daha sansilisin gunue az kalmisCnm ben yumyrtlama gununu tm bilmiyorm ama adetbitimnde kornmasz birlktelgm oldu 2 kere snrasinda pek nadir oyuzden adetin hemen snrasndatutmusmdr bilmiyorum batim 10 ocak
1 hafta onceden ogrenmis oldunuz testiniz vsrmi rlinizde ornek olsun bizeInsalah vardr benimde daha adetim 9ocak kendisini cabuk belli etti benimki2ocak hamileliyimi ogrendim
Valla mevsimsel sanırım bu. Bende oyleyim 14 ocak bat 4 5 gundur goguslerimin uçları berbat kızardı artık cok acıyor. Gittim test aldim bugun eczaneden 2 tane yarin pazar ya :) ama daha cok erken yapsam bile çıkmaz diye düşünüyorumHahaha ayni seyleri yasamisiz. Hakkimizda hayirlisini diliyorum aynen haberleselim
Ay canım hadi inşaallah hamilesindir. Silik çizgiye olumlu diyorlar genelde. Biraz bekleyip bir daha baktın miArkdslar ovu tedti yaptim 2. Cizgi birinciden daha acik ama belirgin bisi . yinede gebelik yok sanrm dimi bilen aydinlatablr mi
Yok. Ovulasyon testinde 2. Nin net cikmasi gerekiyo o seklde yumurtladgn belli oluyo bendesilik cikti hamilelk testi yapmadm onda silik cksatdi neysede bunda ckmadi olumlu dilAy canım hadi inşaallah hamilesindir. Silik çizgiye olumlu diyorlar genelde. Biraz bekleyip bir daha baktın mi
Anladım canım.Yok. Ovulasyon testinde 2. Nin net cikmasi gerekiyo o seklde yumurtladgn belli oluyo bendesilik cikti hamilelk testi yapmadm onda silik cksatdi neysede bunda ckmadi olumlu dil
Dedigin gibi koyu olmasi beklenirYok. Ovulasyon testinde 2. Nin net cikmasi gerekiyo o seklde yumurtladgn belli oluyo bendesilik cikti hamilelk testi yapmadm onda silik cksatdi neysede bunda ckmadi olumlu dil
Aynen ya umutlarm sondu sanrm ama 4 gun var yunede biumut diyormDedigin gibi koyu olmasi beklenir
Canım gebelik testi yap yarın belki çıkar :) ama çok üzülüceksen yapma gecikmeyi bekleAynen ya umutlarm sondu sanrm ama 4 gun var yunede biumut diyorm
En iyi bekoemek4 gun kaldi dimiCanım gebelik testi yap yarın belki çıkar :) ama çok üzülüceksen yapma gecikmeyi bekle
7 aydır istiyorduk. Hey ay belirtileti yasıyordum. Ya midem bulanıyor göğüslerim şişiyordu yada uyku modundan çıkamıyordum.. ama olmuyordu ve umut tükeniyordu. Bu ay sadece gögüs agrısı ve bogazımda düğümlenen bir his yasadım hiç birsey yoktu. Adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ve 2 çizgiyi gördüm. Suan 3+6 haftalık hamileyim. Hala da birsey hissetmiyorum. Erken belirtiler bu kez bana uğramadı. İlk kızımda midem çıkacak sanıyordum. Bayanlara folik asit beylere de çakşir suyu tavsiye ediyorum. Ve stres yapmadan yokmuş gibi yasarsanız rabbimin izni ile oluyor. Eşim kemoterapi gördüğü için benim hiç sansım yoktu. (2. Eşim)[/QUO
Hayırlı uğurlu olsun. Normalde adetten önce yaşadığınız göğüs ağrısı ile hamile kaldığınız ayki göğüs ağrısı aynı şekilde miydi. Dokununca acıyan bir agrimiydi
Ne kdr fres raht ca anlatmissiniz:) keskeuygulayablsek. Dediginz gibi her hamilelkle her bunye fatkli belirti yasatiyo kimide hic yasamiyo7 aydır istiyorduk. Hey ay belirtileti yasıyordum. Ya midem bulanıyor göğüslerim şişiyordu yada uyku modundan çıkamıyordum.. ama olmuyordu ve umut tükeniyordu. Bu ay sadece gögüs agrısı ve bogazımda düğümlenen bir his yasadım hiç birsey yoktu. Adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ve 2 çizgiyi gördüm. Suan 3+6 haftalık hamileyim. Hala da birsey hissetmiyorum. Erken belirtiler bu kez bana uğramadı. İlk kızımda midem çıkacak sanıyordum. Bayanlara folik asit beylere de çakşir suyu tavsiye ediyorum. Ve stres yapmadan yokmuş gibi yasarsanız rabbimin izni ile oluyor. Eşim kemoterapi gördüğü için benim hiç sansım yoktu. (2. Eşim)
Ayy tebrik ederim insallah benimde buay dediginiz sekilde olur7 aydır istiyorduk. Hey ay belirtileti yasıyordum. Ya midem bulanıyor göğüslerim şişiyordu yada uyku modundan çıkamıyordum.. ama olmuyordu ve umut tükeniyordu. Bu ay sadece gögüs agrısı ve bogazımda düğümlenen bir his yasadım hiç birsey yoktu. Adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ve 2 çizgiyi gördüm. Suan 3+6 haftalık hamileyim. Hala da birsey hissetmiyorum. Erken belirtiler bu kez bana uğramadı. İlk kızımda midem çıkacak sanıyordum. Bayanlara folik asit beylere de çakşir suyu tavsiye ediyorum. Ve stres yapmadan yokmuş gibi yasarsanız rabbimin izni ile oluyor. Eşim kemoterapi gördüğü için benim hiç sansım yoktu. (2. Eşim)
maşallah ne çabuk öğrenmişsiniz benim de bat 8 ocak bugün test yaptım çıkmadı malesef...kızım da adetim 14 gün falan geçtiğinde soluk çıkmıştı onda da çok zor öğrendim..allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahBelirtim yoktuOylesine yaptim cikti ama simdi var
Çok iyi anlıyorum o 7 ay bir ömür gibi gecti. Her adet günü gözyası ile.. dilerim tez vakitte hamile olursunuz sağlıklı hayırlı bir evladınız olurNe kdr fres raht ca anlatmissiniz:) keskeuygulayablsek. Dediginz gibi her hamilelkle her bunye fatkli belirti yasatiyo kimide hic yasamiyo
İnşallah. Folik asit desteğini bırakmayın.Ayy tebrik ederim insallah benimde buay dediginiz sekilde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?