Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hahaha ayni seyleri yasamisiz. Hakkimizda hayirlisini diliyorum aynen haberleselim
Valla mevsimsel sanırım bu. Bende oyleyim 14 ocak bat 4 5 gundur goguslerimin uçları berbat kızardı artık cok acıyor. Gittim test aldim bugun eczaneden 2 tane yarin pazar ya :) ama daha cok erken yapsam bile çıkmaz diye düşünüyorum

Arkdslar ovu tedti yaptim 2. Cizgi birinciden daha acik ama belirgin bisi . yinede gebelik yok sanrm dimi bilen aydinlatablr mi

Ay canım hadi inşaallah hamilesindir. Silik çizgiye olumlu diyorlar genelde. Biraz bekleyip bir daha baktın mi
Yok. Ovulasyon testinde 2. Nin net cikmasi gerekiyo o seklde yumurtladgn belli oluyo bendesilik cikti hamilelk testi yapmadm onda silik cksatdi neysede bunda ckmadi olumlu dil

7 aydır istiyorduk. Hey ay belirtileti yasıyordum. Ya midem bulanıyor göğüslerim şişiyordu yada uyku modundan çıkamıyordum.. ama olmuyordu ve umut tükeniyordu. Bu ay sadece gögüs agrısı ve bogazımda düğümlenen bir his yasadım hiç birsey yoktu. Adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ve 2 çizgiyi gördüm. Suan 3+6 haftalık hamileyim. Hala da birsey hissetmiyorum. Erken belirtiler bu kez bana uğramadı. İlk kızımda midem çıkacak sanıyordum. Bayanlara folik asit beylere de çakşir suyu tavsiye ediyorum. Ve stres yapmadan yokmuş gibi yasarsanız rabbimin izni ile oluyor. Eşim kemoterapi gördüğü için benim hiç sansım yoktu. (2. Eşim)

Ne kdr fres raht ca anlatmissiniz:) keskeuygulayablsek. Dediginz gibi her hamilelkle her bunye fatkli belirti yasatiyo kimide hic yasamiyo

Ayy tebrik ederim insallah benimde buay dediginiz sekilde olur

Belirtim yoktu Oylesine yaptim cikti ama simdi var
maşallah ne çabuk öğrenmişsiniz benim de bat 8 ocak bugün test yaptım çıkmadı malesef...kızım da adetim 14 gün falan geçtiğinde soluk çıkmıştı onda da çok zor öğrendim..allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

ben de ilk çocuğum gibi beklemedeyim her ay beklemeyeceğim olursa olur diyorum ama dayanamıyorum ayin 23inde çatlama iğnesi oldum bugün 15. gün bakalim inşallah pozitif olur..her aydan farklı olarak adeti me 10 gün kala göğüslerim çok ağrırdı bu ay ağrımadı,kasıklarına batma oluyor birden, bir de akintim var biraz yapışkan bir akinti enfeksiyon mu yoksa bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…