Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

2 gunde belli olmasi imkansiz gibi bisey 2,3 hafta gecmesi lazim ins hamile kalmissinizdir siz yinede bu gunleride degerlendirin bence

Bence de imkansız gibi 2 gunde. Rahatsızlığınız için çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz vakit Rabbim nasip eder

Bence de imkansız gibi 2 gunde. Rahatsızlığınız için çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz vakit Rabbim nasip eder
Teşekkürler kızlar.
Ne bileyim bende araştırdım her kapı hamileliğe çıktı internette bazı forumlardada ilk haftalardan bu belirtilerin başladığı yazılmış. Benim benzer sorularım soruşmuş acaba dedim bi ümitle

Gobegin dusmus olabilir canim

Ciddenmi ay sonunda Bakalim yarin sabah yine test yapcam haber ederim.
Allah sanada nasip eder insallah. Kacinci denemen ??? Olur sendede mutlaka icini ferah tut.
Tsk ederim canm. Banada dua et. 9 aylık evliyim. 5 ay önce bi kimyasal düşük yasadm. Hiç korunmadm. Bakalım çok istiyorz ama

hCG 48.1 çıktı ve doktor başlangıç artabilir pazartesi tekrar gel gebelik var kesinlessin dedi kızlar ya artar mi var midir bu sonucla
günaydın canım.merak ettim tekrarladınmı kan testini.sonuç çıktımı.hadi güzel haberlerin olur inşallah.

merhaba iyi günler kızlar ben 21 şubatta adet oldum normal sekılde herzamnkı gıbı 7 gun surdu daha sonra 16 martta bir daha adet oldum ama digerinden cok farklı renkte kırmızıydı 3 gun surdu sonra bitti . bugunde lekelenme tarzında az mıktarda geldı kasıkalrım agrıyor ayaklarımda adet agrısı cekıyorum sorum su kı hamilelik belirtisimi bunlar

Üstüne görmüş olabilirsin canım ama bunlar belirtiler mı dediğin de kişiden kişiye değişiyor mesela herkes akıntıdan bahsediyor bende hiç bisey yok ve kasik ağrısı değil bel ağrısı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…