Insallah haftaya tekrar yaptiricam yukselir insallah.Hamilesin inşallah ilerki zamanlar da daha da netlesir umarım hayırlı olsun
Benim tahminime gore 3 haftalik falan olmasi gerek.Benimkide 48 di bende haftaya yaptircam
Hamilelik var canım görüyorm çizgiyi. Hayırlı olsun banada dua et :)Kimse yazmiyormu
Bir resim daha yüklüyorum ikinci cizgi varmi banami öyle geliyor...
Kiz kardesim var dedi ama baskasina diyemem!!
Bir düsük yasadim... bir daha düsük yasarsam birde annem babama esimin ailesine demekle ugrasmak istemiyoruz o yüzden 3 ay doluncaya kadar kimseye söylemicez.... pazartesi saglik ocagina gidecegim kan vermeye ama ne bileyim ümtleniyor insan...
Bende adete 6 gun varken idrar testi yaptim hayali cizgi cikti.Ertesi sabah tekrar yaptim bu defa daha net silikti.4 gun varken kan testi yaptirdim 47 cikti.Goguslerde siskinlik,kasik sancilari,mide eksimesi ve baş agrisi mevcut.
Hamilelik var canım görüyorm çizgiyi. Hayırlı olsun banada dua et :)
Bi önceki adet günün ilk gününden hesaplayacakmisn bana kalsa 2 haftalık ama bunu öğrenince 4 haftalık çıkıyor benim hesabımla tipin hesabı bir olmuyoBenim tahminime gore 3 haftalik falan olmasi gerek.
Ay hadi insallah umarimEvet canım cikmis yarın hemen kan testi yaptirmalisin bence bebisler hazırlık içinde
İnşallah iyi olur canım kendine dikkat et bebeklerimize kavuşalım inşallahAy hadi insallah umarim
Bu hamileligim iyi olur düsürmüstüm son hamileligimde simdi bu bana büyük teselli oldu
Lütfen bu msjima yorum yapiinKızlar kan değerin 48 çıkmıştı şimdi idrar testi yaptım evde negatif çıktı nasıl oluyo
Adet olacaksındır belki canım kesn bisey diyemem ben hamile çıktım ama akintim hiç yoktu. Normal de adet olacağın da böyle şeylerin olmaz miydi
Lütfen bu msjima yorum yapiin
Pyro clinice markası bi bilginiz var miByle agrim olmaz usumem
Olmazsın inşallah canım istiyorsan Yarın kan testi yaptir bence
Kan testi yanilma payi yok idrar test markasi ne
Gerçekten oldukça yüksek benim de 2 buçuk haftalık falan 48 çıktı çoğullarda daha yuksekmis tabi ama bana da aşırı geldi başka bi sağlık sorunun yoktur inşallah canım bence doktoruna bunun için başvurMerhaba kızlar sat 7 marttı, ovulasyon testlerini hemen adet bitiminde yapmaya basladim. 17 martta çift çizgiyi gorunce o gun denedik. 19 martta doktoruma gittim, ultrasondan baktiginda yumurtladigimi hatta yumurtaminda catladigini soyledi. Ne yapmam gerekiyor dedigimde, bugun ve yarin yine yapin 1 gun ara verin sonraki gun tekrar yapip birakin yapmayin dedi. Bizde oyle yaptik. Ancak daha önceki günlerde erken hamilelik belirtileri hissettigim icin, doktorun deneyin dedigi son gunden 1 gun once hamilelik testi denedim ve durum pozitifti. 24 mart(dün) kan verdim ve beta hcg 695 çikti. Sata göre 2 hafta 4 gunluk hamileyim ve cok yuksek bir hcg degeri ile karsilastik. Daha once kurtaj olmustum, bebegin kalbi durmustu onda bile 4 haftalik hamileyken 500 cikmisti hcg. Bunda 2 haftalik olmasina ragmen 695. Erken dollenmis olsa bile bu kadar yuksek deger verir mi? 12 gun var daha adetime, cogul gebelik olma ihtimali var mi acaba? Anlayamadim hamilemiyim yoksa farkli bi durum mu soz konusu, benimle ayni seyi paylasan birileri var midir? Simdiden cok tesekkurler kizlar cevaplarinizi bekliyorum
Merhaba kızlar sat 7 marttı, ovulasyon testlerini hemen adet bitiminde yapmaya basladim. 17 martta çift çizgiyi gorunce o gun denedik. 19 martta doktoruma gittim, ultrasondan baktiginda yumurtladigimi hatta yumurtaminda catladigini soyledi. Ne yapmam gerekiyor dedigimde, bugun ve yarin yine yapin 1 gun ara verin sonraki gun tekrar yapip birakin yapmayin dedi. Bizde oyle yaptik. Ancak daha önceki günlerde erken hamilelik belirtileri hissettigim icin, doktorun deneyin dedigi son gunden 1 gun once hamilelik testi denedim ve durum pozitifti. 24 mart(dün) kan verdim ve beta hcg 695 çikti. Sata göre 2 hafta 4 gunluk hamileyim ve cok yuksek bir hcg degeri ile karsilastik. Daha once kurtaj olmustum, bebegin kalbi durmustu onda bile 4 haftalik hamileyken 500 cikmisti hcg. Bunda 2 haftalik olmasina ragmen 695. Erken dollenmis olsa bile bu kadar yuksek deger verir mi? 12 gun var daha adetime, cogul gebelik olma ihtimali var mi acaba? Anlayamadim hamilemiyim yoksa farkli bi durum mu soz konusu, benimle ayni seyi paylasan birileri var midir? Simdiden cok tesekkurler kizlar cevaplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?