- 30 Mart 2018
- 107
- 132
- 18
- 46
Hayır canım yarın yaptırayim diorum kan testi korkmuyorumda deil acaba sorusu hep içimde gizli bir köşede duruyo burda sizlerle dertleşip paylaşınca sanki rahatladığımı hissediyorum inşallah canim insallah öle cok dua ediyorumki rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin benimde insallahİnşallah bebişin seninledir canım test yaptın mı
Bende yeni üye oldum bu duygularımı paylasip birbirimize destek olmak icin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasin .Bende okadarr uzun zamandir bekliyomki anne olmayı ve hic ole mide bulantısı gecikme hicbiray bole seyler hic yaşamadim hep zamanında regl oldum zaten gecipde umutlanmaya fırsat olmadi uzun zamandir ilk defa bu ay olmam gerken tarihde olmadim 5-6gündür geciyor sizinlede paylaşmak istedim arkadaslar
Korkuyorum dememin sebebi buydu zaten canım insallah güzel bir gecikmedir bu gecikme ayrıca sıralı yaşadığim bi belirtimde yok kandil akşamı aniden gelen bir başdönmesi dün akşam cok fena bir mide yanması bir haftadirda çarpınti var bende bunlar bir tesadüfmü denk geldi yoksa böle belirtilerde oluyomu hic bikmedigimden ne desem ne düşünsem bilemiyorum cnmİnşallah hayırlı bir sebebi vardır bu gecikmenin benim günüm de yarın. Bakalım ne olacak. Bende bir ara enfeksiyon çıktı ilaç kullandım geçti sonra kist çıktı 5-6 cm idi. Sonra adet gördüm tekrar dr gittim küçülmüş defi 1-4 cm olmuş. Sonra tekrar adet oldum ama adet sonrası dr gitmedim inşallah kaybolmuştur tamamen. Öyle işte canımı sıkan şeyler çıktı bu ay olur inşallah diye dua ediyorum..
Korkuyorum dememin sebebi buydu zaten canım insallah güzel bir gecikmedir bu gecikme ayrıca sıralı yaşadığim bi belirtimde yok kandil akşamı aniden gelen bir başdönmesi dün akşam cok fena bir mide yanması bir haftadirda çarpınti var bende bunlar bir tesadüfmü denk geldi yoksa böle belirtilerde oluyomu hic bikmedigimden ne desem ne düşünsem bilemiyorum cnm
Bilmiyorumki canım ne desem boş bekleyip görecez hayırlısı rabbimdenYa insan hiç emin olamıyor ki her ay sanki bir belirti buluyoruz maalesef. İnşallah daha fazla yıpranmadan verir Rabbim hayırlı evlatlar.. Bu olay aslında o kadar insanı yıpratan birşeymiş ki yaşayınca anladım.. benim de alt karın ve rahim tarafına çok hafif sancılar giriyo sanki. Bir de bunu ilk defa yaşıyorum; adetime 2 gün kala ara ara uzayan akıntım oluyor yumurtlama akıntısı gibi ama yumurtlama dönemim geçti yani biliyorum. Bu oluyor mu acaba hamile kalınca
4 martda olmuştum en son ama hep erken olurdum şimdiye kadar olup bitmesi lazimdi inşallah bu uzayîşda bir hayir vardir yinede bir umut diorum Allah büyüktür yarın sabah kan testi yaptıracam nasip olursa belli olurmu bu tarihde onuda bilmiyorum hep burdan okudugum kadarını biliyorum şansımı deniycem insallah bakalim hayırlısını versin rabbim yinede hepimizeAmin inşallah. Bu arada mide yanması ve baş dönmesi bende de oluyor arada bir. Fakat hamilelikte kalp atışı hızlanırmış tabii ilk haftalarda mı yoksa ileriki zamanlarda mı bilmem ama belki sendeki çarpıntı bu sebeptendir zaten adetin çok gecikmiş test yapsan iyi olur
4 martda olmuştum en son ama hep erken olurdum şimdiye kadar olup bitmesi lazimdi inşallah bu uzayîşda bir hayir vardir yinede bir umut diorum Allah büyüktür yarın sabah kan testi yaptıracam nasip olursa belli olurmu bu tarihde onuda bilmiyorum hep burdan okudugum kadarını biliyorum şansımı deniycem insallah bakalim hayırlısını versin rabbim yinede hepimize
Allahîm hayırlısıysa vakti zamanı gelmişse bizide artık anne baba olmaya layık görmüşse inşallah sonuç beklediğim gibidirKesin sonuç çıkar hem de canım. Ben de en son 6 martta oldum.
Benimde belim fena agriyor sonuc 1 ay 2 günlük hamileyim :))Bel ağrısı da gebelik belirtisidir benim iki kızımda da oldu
Benimde belim fena agriyor sonuc 1 ay 2 günlük hamileyim :))
Hayırlı haberlerini bekliyoruz biran önceHayır canım yarın yaptırayim diorum kan testi korkmuyorumda deil acaba sorusu hep içimde gizli bir köşede duruyo burda sizlerle dertleşip paylaşınca sanki rahatladığımı hissediyorum inşallah canim insallah öle cok dua ediyorumki rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin benimde insallah
Ay çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım belirtilerin nasılBenimde belim fena agriyor sonuc 1 ay 2 günlük hamileyim :))
İnşallah cnm inşallah cümlemizeHayırlı haberlerini bekliyoruz biran önce
Keske erken gebelik testi yapsaydin hatta normal testte bile cikardi. Ne oldu geldimi adetib?Allah tamamına erdirsin. Belim ara ara ağrıyor daima değil. Ama şu an ağrıyor mesela. Yarın adet günüm korkuyorum
Keske erken gebelik testi yapsaydin hatta normal testte bile cikardi. Ne oldu geldimi adetib?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?