Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnşallah bebişin seninledir canım test yaptın mı
Hayır canım yarın yaptırayim diorum kan testi korkmuyorumda deil acaba sorusu hep içimde gizli bir köşede duruyo burda sizlerle dertleşip paylaşınca sanki rahatladığımı hissediyorum inşallah canim insallah öle cok dua ediyorumki rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin benimde insallah

İnşallah hayırlı bir sebebi vardır bu gecikmenin benim günüm de yarın. Bakalım ne olacak. Bende bir ara enfeksiyon çıktı ilaç kullandım geçti sonra kist çıktı 5-6 cm idi. Sonra adet gördüm tekrar dr gittim küçülmüş defi 1-4 cm olmuş. Sonra tekrar adet oldum ama adet sonrası dr gitmedim inşallah kaybolmuştur tamamen. Öyle işte canımı sıkan şeyler çıktı bu ay olur inşallah diye dua ediyorum..

Korkuyorum dememin sebebi buydu zaten canım insallah güzel bir gecikmedir bu gecikme ayrıca sıralı yaşadığim bi belirtimde yok kandil akşamı aniden gelen bir başdönmesi dün akşam cok fena bir mide yanması bir haftadirda çarpınti var bende bunlar bir tesadüfmü denk geldi yoksa böle belirtilerde oluyomu hic bikmedigimden ne desem ne düşünsem bilemiyorum cnm

Ya insan hiç emin olamıyor ki her ay sanki bir belirti buluyoruz maalesef. İnşallah daha fazla yıpranmadan verir Rabbim hayırlı evlatlar.. Bu olay aslında o kadar insanı yıpratan birşeymiş ki yaşayınca anladım.. benim de alt karın ve rahim tarafına çok hafif sancılar giriyo sanki. Bir de bunu ilk defa yaşıyorum; adetime 2 gün kala ara ara uzayan akıntım oluyor yumurtlama akıntısı gibi ama yumurtlama dönemim geçti yani biliyorum. Bu oluyor mu acaba hamile kalınca

Bilmiyorumki canım ne desem boş bekleyip görecez hayırlısı rabbimden

Amin inşallah. Bu arada mide yanması ve baş dönmesi bende de oluyor arada bir. Fakat hamilelikte kalp atışı hızlanırmış tabii ilk haftalarda mı yoksa ileriki zamanlarda mı bilmem ama belki sendeki çarpıntı bu sebeptendir zaten adetin çok gecikmiş test yapsan iyi olur

4 martda olmuştum en son ama hep erken olurdum şimdiye kadar olup bitmesi lazimdi inşallah bu uzayîşda bir hayir vardir yinede bir umut diorum Allah büyüktür yarın sabah kan testi yaptıracam nasip olursa belli olurmu bu tarihde onuda bilmiyorum hep burdan okudugum kadarını biliyorum şansımı deniycem insallah bakalim hayırlısını versin rabbim yinede hepimize

Kesin sonuç çıkar hem de canım. Ben de en son 6 martta oldum.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz biran önce

Kızlar banada yardımcı olun kasık ağrılarım ara ara dvm ediyor belim dün gece kasık kemiği diyorlar orası çok ağırdı sanki darbe almışım gibi akıntı kesildi göğüslerim ikinci kızımda da şişmedi ilk zamanlar midemde hep gaz var sürekli geğirme hissi halsizlik uyku isteği yok ilk defa bukadar üstüne düştüm psikolojik mi acaba

Kızlar günaydın bişey sorcam. Bu erken gebelik testleri kesin sonuç veriyormu. Hiç yapan varmı benim regl günüme 5 gün kaldı yapsam çıkarmı bide gün içindeki idrarımla yapsam olurmu illa sabah ilk idrarlamı yapmam gerek. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Keske erken gebelik testi yapsaydin hatta normal testte bile cikardi. Ne oldu geldimi adetib?

Yok canım daha adet olmadım. İki Aydın adetim 10 gün gecikiyor basit kistim vardı, ondan dolayı. Ama artık yok olmuştur diye düşünüyorum. Bi kaç gün geçsin de öyle bakarım galiba ben

Kizlar merhaba epeydir buradaki yorumları okuyordum yeni üye oldum. Az evvel test yaptım çizgi silik çıktı sanırım hamileyim adetime üç gün var ama 3-4 gündür bazı belirtiler yaşıyordum. İki kızım var ve bundan önce iki hamilelik geçirdim biri 15 haftalık kendiliğinden düşük oldu diğerinde üç ay önce 9 haftalık kalbi durduğu için ilaçla düşük yaptım.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
Benim ilk belirtim sık idrara çıkmam oldu diğerlerinde olduğu gibi bel sırt ve karın ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi ama bunda göğüs ağrısı ve şişkinliği olmadı belki ilerleyen haftalarda olur. Öksürürken ve hapşırırken sağ kasığıma sancı batma gibi hafif bi ağrı hissediyorum. Uyku isteği başladı gün içinde. Ellerimde kuruluk oldu yorgunluk ve duygusallık normalde adetime bir hafta kala sinirlilik hali olur bende ufacık şeylere çabuk kızabiliyorum ama bugünlerde çok sakinim Ha bide on gün önce rüyamda bebek sevdiğimi gördüm diğer hamileliklerimde de görmüştüm. Dün öğlen hafif bir mide bulantım oldu ondan şüphelenip test aldım ve bugün sabah yaptım inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma almayı nasip eder rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…