Kizlar merhaba epeydir buradaki yorumları okuyordum yeni üye oldum. Az evvel test yaptım çizgi silik çıktı sanırım hamileyim adetime üç gün var ama 3-4 gündür bazı belirtiler yaşıyordum. İki kızım var ve bundan önce iki hamilelik geçirdim biri 15 haftalık kendiliğinden düşük oldu diğerinde üç ay önce 9 haftalık kalbi durduğu için ilaçla düşük yaptım.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
Benim ilk belirtim sık idrara çıkmam oldu diğerlerinde olduğu gibi bel sırt ve karın ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi ama bunda göğüs ağrısı ve şişkinliği olmadı belki ilerleyen haftalarda olur. Öksürürken ve hapşırırken sağ kasığıma sancı batma gibi hafif bi ağrı hissediyorum. Aşırı derecede midemde şişkinlik ve gaz oluyor.Uyku isteği başladı gün içinde. Ellerimde kuruluk oldu yorgunluk ve duygusallık normalde adetime bir hafta kala sinirlilik hali olur bende ufacık şeylere çabuk kızabiliyorum ama bugünlerde çok sakinim Ha bide on gün önce rüyamda bebek sevdiğimi gördüm diğer hamileliklerimde de görmüştüm. Dün öğlen hafif bir mide bulantım oldu ondan şüphelenip test aldım ve bugün sabah yaptım inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma almayı nasip eder rabbim.
Kızlar günaydın bişey sorcam. Bu erken gebelik testleri kesin sonuç veriyormu. Hiç yapan varmı benim regl günüme 5 gün kaldı yapsam çıkarmı bide gün içindeki idrarımla yapsam olurmu illa sabah ilk idrarlamı yapmam gerek. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ay çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım belirtilerin nasıl
Reglime 5 gün var bugün öğlen yaptım ama malesef negatif çıktı miratech markaydı benim yaptığım test. Çok kafama takmak istemiyorum inşallah yanılma payı vardır. Bilgilendirdiğin için teşekkürler canımBundan 6 ay önce düsük yaptigim hamileligimi adetten 4 gün önce ögrendim. Erken gebelik testi ile.
Bu hamileligimi adetten 8 gün önce ögrendim :))
Predictor early kesin sonuc veriyor ve tamamen güvenilir.
Bir kac gün sonra kan verdim hamileydim kesin.
Yani predictor early erken gebelik testine kesinlikle güvenebilirsin canim.
Miratech bilmiyorum ama azda olsa az cizgi olurdu hamile olsan. Ilk denemenmiydi?Reglime 5 gün var bugün öğlen yaptım ama malesef negatif çıktı miratech markaydı benim yaptığım test. Çok kafama takmak istemiyorum inşallah yanılma payı vardır. Bilgilendirdiğin için teşekkürler canım
Yok canım 5 aydır deniyoruz kısmet ne zamansa artıkMiratech bilmiyorum ama azda olsa az cizgi olurdu hamile olsan. Ilk denemenmiydi?
Eğer hamile değilsem bir daha ki sefere ovülasyon testini deniycemMiratech bilmiyorum ama azda olsa az cizgi olurdu hamile olsan. Ilk denemenmiydi?
Miratect erken gebelik testi bende aldim 4 gun varken yaptim hic cizgi cikmadi predictor aldim aninda cift cizgi cikti bence o markaya pek guvenmeReglime 5 gün var bugün öğlen yaptım ama malesef negatif çıktı miratech markaydı benim yaptığım test. Çok kafama takmak istemiyorum inşallah yanılma payı vardır. Bilgilendirdiğin için teşekkürler canım
Miratect erken gebelik testi bende aldim 4 gun varken yaptim hic cizgi cikmadi predictor aldim aninda cift cizgi cikti bence o markaya pek guvenme
Eğer hamile değilsem bir daha ki sefere ovülasyon testini deniycem
Benim doktorumda aynı şekilde söyledi bende dediğin gibi yapıyorum. Allah artık ne zaman kısmet ettiyseBenim doktorum bir tavsiye verdi. Kendisi emekli bir doktor. Ovulasyona felan gerek yok dedi. Cok bilgili oldugu icin güvendim ona. Her iki güne bi düzenli sekilde yaparsan kesin tutturursun dedi. Birde hemen ayaga kalkma mümkünse öyle uyu sabah kalk ayaga.
Birazda nasip kismet dogru diyorusn...Benim doktorumda aynı şekilde söyledi bende dediğin gibi yapıyorum. Allah artık ne zaman kısmet ettiyse
Ümidimi yitirmiyorum zaten daha başında sayılırım doktorum hiç bir sıkıntı yokken bile 1 sene olmaması çok normal dedi. Dediğim gibi eğer bu ay hamile değilsem bir daha ki aya ovülasyon testini deniycem. Sende bebişini kucağına sağlıkla al inşallahBirazda nasip kismet dogru diyorusn...
Ben düsük yaptigim hamileligimde 3. ayda hamile kaldim bunda hemen hamile kaldim? Cokta sasirdim acikcasi... Dene istersen ovulasyon testini belki düzensizdir yumurtlaman ne kaybedeceksinki denesen? Ama cogu arkadasim var 6. 7. ayda hamile kaliyorlar sakin ümidini yitirme.
Ümidimi yitirmiyorum zaten daha başında sayılırım doktorum hiç bir sıkıntı yokken bile 1 sene olmaması çok normal dedi. Dediğim gibi eğer bu ay hamile değilsem bir daha ki aya ovülasyon testini deniycem. Sende bebişini kucağına sağlıkla al inşallah
Korkma canım kötü şeyler getirme aklına sağlıkla dünya ya gelir inşallahtabikide 1 sene süre biciyor doktorlar.... Olur canim hic sikma canini...
Insallah canim 5 ay önce kaybettim 8 haftalik bebegimi suan cok korkuyorum tekrar düser diye
Hmm... Senin hcg degerin kacti ve hangi gün yani adetinin hangi günü?
Insallah... Bakalim cuma günü doktora gidecegiz... Hayirlisi diyelimKorkma canım kötü şeyler getirme aklına sağlıkla dünya ya gelir inşallah
Ben ilk öğrendiğim de 48 di 3 gun sonra 4 katı olmuş 194 çıkmıştı bir haftadır da değerime baktırmıyorum ama yarın bir gün gideceğim. Hadi bakalım git güzel haberlerle gel inşallah. Tabi şükür hamileyim ama böyle durumlar üzüyor insanıHmm... Senin hcg degerin kacti ve hangi gün yani adetinin hangi günü?
Ben cuma günü gideceim. Sikma canini ya sükür hamile kalmissin daha ne istersin :))
Ama beklemek tabi insani deli eder demi :))
Ben ilk öğrendiğim de 48 di 3 gun sonra 4 katı olmuş 194 çıkmıştı bir haftadır da değerime baktırmıyorum ama yarın bir gün gideceğim. Hadi bakalım git güzel haberlerle gel inşallah. Tabi şükür hamileyim ama böyle durumlar üzüyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?