Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bundan 6 ay önce düsük yaptigim hamileligimi adetten 4 gün önce ögrendim. Erken gebelik testi ile.
Bu hamileligimi adetten 8 gün önce ögrendim :))
Predictor early kesin sonuc veriyor ve tamamen güvenilir.
Bir kac gün sonra kan verdim hamileydim kesin.
Yani predictor early erken gebelik testine kesinlikle güvenebilirsin canim.

Ay çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım belirtilerin nasıl

Bugün adetim olmasi gerekirdi. Bundan önceki günler en büyük belirti kasik batmasi. Iliskiden 5-7 gün sonra basliyor. Istahim inanilmaz fazla. Hic bamya sevmeyen ben bamya yemek istiyorum. Kabak yemegini hic sevmiyorum bugün bi tabak afiyetle yedim. Gögüslerim cok hassas. Böyle iste ha birde bir kac gündür sümüksü beyaz sari akintim var.

Reglime 5 gün var bugün öğlen yaptım ama malesef negatif çıktı miratech markaydı benim yaptığım test. Çok kafama takmak istemiyorum inşallah yanılma payı vardır. Bilgilendirdiğin için teşekkürler canım

Miratech bilmiyorum ama azda olsa az cizgi olurdu hamile olsan. Ilk denemenmiydi?

Miratect erken gebelik testi bende aldim 4 gun varken yaptim hic cizgi cikmadi predictor aldim aninda cift cizgi cikti bence o markaya pek guvenme

Miratect erken gebelik testi bende aldim 4 gun varken yaptim hic cizgi cikmadi predictor aldim aninda cift cizgi cikti bence o markaya pek guvenme
İnşallah benimki de yanlış çıkmıştır ümidimi kaybetmemiştim zaten içimden belki yanlıştır dedim artık regl günümü bekliycem inşallah hastalanmam. Senide tebrik ederim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Eğer hamile değilsem bir daha ki sefere ovülasyon testini deniycem

Benim doktorum bir tavsiye verdi. Kendisi emekli bir doktor. Ovulasyona felan gerek yok dedi. Cok bilgili oldugu icin güvendim ona. Her iki güne bi düzenli sekilde yaparsan kesin tutturursun dedi. Birde hemen ayaga kalkma mümkünse öyle uyu sabah kalk ayaga.

Benim doktorumda aynı şekilde söyledi bende dediğin gibi yapıyorum. Allah artık ne zaman kısmet ettiyse

Benim doktorumda aynı şekilde söyledi bende dediğin gibi yapıyorum. Allah artık ne zaman kısmet ettiyse
Birazda nasip kismet dogru diyorusn...
Ben düsük yaptigim hamileligimde 3. ayda hamile kaldim bunda hemen hamile kaldim? Cokta sasirdim acikcasi... Dene istersen ovulasyon testini belki düzensizdir yumurtlaman ne kaybedeceksinki denesen? Ama cogu arkadasim var 6. 7. ayda hamile kaliyorlar sakin ümidini yitirme.

Ümidimi yitirmiyorum zaten daha başında sayılırım doktorum hiç bir sıkıntı yokken bile 1 sene olmaması çok normal dedi. Dediğim gibi eğer bu ay hamile değilsem bir daha ki aya ovülasyon testini deniycem. Sende bebişini kucağına sağlıkla al inşallah

tabikide 1 sene süre biciyor doktorlar.... Olur canim hic sikma canini...
Insallah canim 5 ay önce kaybettim 8 haftalik bebegimi suan cok korkuyorum tekrar düser diye

E esra2311 esra nasılsın ben dün doktora gittim adetime göre 5 haftalık ama doktor 3 haftalık dedi geç döllenmiş 3 hafta sonra falan gidecem biraz moralim düştü ama bu normalmiş sanırım

tabikide 1 sene süre biciyor doktorlar.... Olur canim hic sikma canini...
Insallah canim 5 ay önce kaybettim 8 haftalik bebegimi suan cok korkuyorum tekrar düser diye
Korkma canım kötü şeyler getirme aklına sağlıkla dünya ya gelir inşallah

E esra2311 esra nasılsın ben dün doktora gittim adetime göre 5 haftalık ama doktor 3 haftalık dedi geç döllenmiş 3 hafta sonra falan gidecem biraz moralim düştü ama bu normalmiş sanırım
Hmm... Senin hcg degerin kacti ve hangi gün yani adetinin hangi günü?
Ben cuma günü gideceim. Sikma canini ya sükür hamile kalmissin daha ne istersin :))
Ama beklemek tabi insani deli eder demi :))

Hmm... Senin hcg degerin kacti ve hangi gün yani adetinin hangi günü?
Ben cuma günü gideceim. Sikma canini ya sükür hamile kalmissin daha ne istersin :))
Ama beklemek tabi insani deli eder demi :))
Ben ilk öğrendiğim de 48 di 3 gun sonra 4 katı olmuş 194 çıkmıştı bir haftadır da değerime baktırmıyorum ama yarın bir gün gideceğim. Hadi bakalım git güzel haberlerle gel inşallah. Tabi şükür hamileyim ama böyle durumlar üzüyor insanı

Güzel artmis degerin cnm hadi hayirlisi.
Bilmezmiyim ya insan kendini yiyip bitiriyor tek düsüncesi o oluyor. Karin agrilari oluyor insanin tek istedigi bebegi görmek demi :) Allah sabir versin bize sende sikma canini degerin gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…