Canım hayırlı olsun bebeğin benimde ilk bebeğim 4 haftalıkti geç döllenme demişti sıkıntı olmuyor korkma.benim sorum olucak 5 senedir istiyorum bende bu ay rahim filmi çektirdim geçen ay 30 gunde oldum bu ay da öyle olursa nisan 7 bat dün test negatif çıktı acaba senin nezman çıktı testin pozitif belirtilerin nelerdi hala umut varmı benim için@esra2311 esra nasılsın ben dün doktora gittim adetime göre 5 haftalık ama doktor 3 haftalık dedi geç döllenmiş 3 hafta sonra falan gidecem biraz moralim düştü ama bu normalmiş sanırım
Teşekkür ederim canım. Daha adetine var ama negatif çıkabilir benim evdeki testte çok zaman sonra çıktı kanda bilmeme rağmen onu da yaptım ama silikti hala :) benim en çok belirtm bel ağrımdı senin neler var sonraları tabi kasik ağrım olduCanım hayırlı olsun bebeğin benimde ilk bebeğim 4 haftalıkti geç döllenme demişti sıkıntı olmuyor korkma.benim sorum olucak 5 senedir istiyorum bende bu ay rahim filmi çektirdim geçen ay 30 gunde oldum bu ay da öyle olursa nisan 7 bat dün test negatif çıktı acaba senin nezman çıktı testin pozitif belirtilerin nelerdi hala umut varmı benim için
Canım benimki de böyleydi ama ilk ini hiç görmedim ama hamilesin sanki :)
Canım tşk ederim inşallah dediğin gibidir öbür testin resmini de ekledim bulanık çıkan akşam yaptığım kesik çizgi olan sabah yaptığım bugün yarın adet olmam gerekiyor hayırlısı bekleyip görücezCanım benimki de böyleydi ama ilk ini hiç görmedim ama hamilesin sanki :)
Kan testi yaptırsana canım hamile gibisin
Bel ağrısı bende kronik o sebebeğe belirti sayılmaz sanırim kasiklarimanogen bataşı şeklinde ve sağ yumurtalikta belirgin bi ağrı var göğüs uçları hafif hassas ama göğüs ağrısı yok sende akinti varmıydi pekiTeşekkür ederim canım. Daha adetine var ama negatif çıkabilir benim evdeki testte çok zaman sonra çıktı kanda bilmeme rağmen onu da yaptım ama silikti hala :) benim en çok belirtm bel ağrımdı senin neler var sonraları tabi kasik ağrım oldu
Evet en zoru beklemek ve hayal kırıklıkları bekle bakalım canım hayırlı olur inşallahCuma günü yaptırmayı düşünüyorum canım adetim bi gün geçsin diye düşündüm. Bundan önce 9 haftalık düşüğümden öncde kimyasal gebelik yaşamıştım adetime iki gün kala yaptırmıştım pozitifti değer düşüktü bir hafta sonrada olmuştum zaten tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Bide idrar testi yaparken ilk idrarı biraz akıt sonra idrar al ortadaki idrarla yapmak lazımmış o kesin sonuç veriyorEvet en zoru beklemek ve hayal kırıklıkları bekle bakalım canım hayırlı olur inşallah
Bana da yorum yapın lütfen çok geç döllendi sanırımKızlar benimde dün sabahki sonucum bu ama kanda çıkmadı sat 27 şubat hala adet olmadım hiç gecikmezdi çatlıcam meraktan akıntım çok kasık ağrım var ama azaldı biraz daha ilk başta soldaydı adet olcak gibi sancı oluyodu hafif hafif aha oldum diyorum gidip bakıyorum yok
Bence hamilesin. Yanlş görmediysem son yaptığın test bariz çift çizgi :)Bana da yorum yapın lütfen çok geç döllendi sanırım
Kand çıkmaması çok ilginç değil miBence hamilesin. Yanlş görmediysem son yaptığın test bariz çift çizgi :)
Çok okudum 10 gün sonra çıkan ama bilemiyorumBence hamilesin. Yanlş görmediysem son yaptığın test bariz çift çizgi :)
Hamilelik çizgisi çok belirgin çıkmış bencede hamilesin gibi birkaç gün sonra tekrar idrar testi yap çizgi daha belirginleşirse kan testini tekrarla derimKızlar benimde dün sabahki sonucum bu ama kanda çıkmadı sat 27 şubat hala adet olmadım hiç gecikmezdi çatlıcam meraktan akıntım çok kasık ağrım var ama azaldı biraz daha ilk başta soldaydı adet olcak gibi sancı oluyodu hafif hafif aha oldum diyorum gidip bakıyorum yok
Benim hiç akintim ve göğüs ağrım olmadi yeni yeni goguslerim biraz aciyor akintim da yok yaniBel ağrısı bende kronik o sebebeğe belirti sayılmaz sanırim kasiklarimanogen bataşı şeklinde ve sağ yumurtalikta belirgin bi ağrı var göğüs uçları hafif hassas ama göğüs ağrısı yok sende akinti varmıydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?