Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım inşallah hamilesindir yani var gibi

Her yere ekledim buraya da ekliyorum, 2 gündür test yapıyorum bu şekilde çıkıyor, yerleşme kanaması gibi bir şey oldu haftasonu, kasıklarımda hep bir ağrı var mı yok mu bilemedim. Siz ne diyorsunuz kızlar?

Benim yaklaşık 13 gün önce göğüs uçlarımda acıma oldu. 1 hafta sonra geçti. Bunun dışında ayak ağrısı ve alt karın ağrısı ara ara oldu, başka herhangi bir brlirtim olmadı. Dün iş başvurusu için gerekli evrak çıkartmaya gittim hastaneye. Akciğer filmi çektirmem gerekiodu. Hamilelik şüpheniz varsa film çekemem dedi. Yok dedim. Israr etti. Kan testi yaptırmak zorunsda kaldım. Pozitif çıktı 159 çıktı. Bugun adet olmam lazımdı. Bekliyorum... şaşkınım. 15 gün önce eşimle aynı gece rüyamızda yeni doğmuş kız bebek kucakladığımızı görmüştük. Sabah kalktığımda kasığımda şiddetl bir ağrı olmuştu sadece o sabah için.

tebrikler:) adet gününüzden bir gün öncemi kan testi yaptırmış oldunuz

Canım bi belirt in var mi sanki çıkmış gibi silik yani yeni olabilir adetin gecikti mi

Adetim 3 gündür gecikti, haftasonu kahverengi akıntım oldu, kasıklarım ağrıyor, yorgunluk var. Belirtilerim bu şekilde.

Kızlar merhaba.bi sorum olucak.yardım ederseniz sevinirim.benim göğüsüm çox acıyor dokunamıycak gibi.eğildiğimde bile ağrıyor.ve sürekli açım.kasığımda çok az batma var.akıntımda çok diğil.yok deninecek kadar.adetim ya 5 yada 7 nisan arası test yapdım bi şey yok.sizce hala hamile olma ihtimalım varmıdır?

Kızlar merhaba, benim dr sizlere bir sorum var. Dün akşam ve önceki akşam çok bel ağrım oldu. Bugün de çok açık kahve akıntım var. Bat da yarın ya da öbürü gün. Normalde benim adetten iki gün önce kahverengi akıntım başlardu sonra adet olurdum ama hiç bu kadar bel ağrım olmazdı. Negatif görmekten korkuyorum test yapmak istemiyorum adetim geçmeden. Sizce bunlar belirti mi?

Benimde adetime Son 2 fu falan var tahminı geçen hafta goğus uçları acıdı fakat şimdi geçti sen öyle diyince umitlendim açıkçası peki akintin ne durumda canım 2 gün önce test yaptım negatif çıktı inşallah erken diyedir

Adetim 3 gündür gecikti, haftasonu kahverengi akıntım oldu, kasıklarım ağrıyor, yorgunluk var. Belirtilerim bu şekilde.
En belirgini kasik ağrısı canım umarım vardır bende 3 gun kala kan da öğrendim ama idrar da çıkmamıştı

Evde ki testler de adet gecikmeden tam çıkmıyor ya benim goguslerim ağrımadı hiç ama sizde önceden olmuyorsa bu hamilelik belirtisi olabilir

Canım bende bel ağrımdan belli etti yani kesinlikle hamilelik belirtisi eğer adet öncesi böyle pek yaşamıyorsan :)

Evde ki testler de adet gecikmeden tam çıkmıyor ya benim goguslerim ağrımadı hiç ama sizde önceden olmuyorsa bu hamilelik belirtisi olabilir
Evet canım daha önce böyle ağrımazdı.şimdi çok kötü.oturduğum yerde sızlıyor.inşAllah bi şey vardır yaa

Kizlar selam bi sorunm olcakti. Aslinda pek bi belirtim adet belirtilerim var bata 6gun var. Ve zaten ilk defa bu ay korunmayi biraktik esimlede. Uzun zamandir korunuyorduk. Pek umudum yok o yuzden acikcasi. Sadece sunu merak ediyorum benim son 1haftadir ogleden sonra aksama dogru mide bulantim baslio bikac saat icinde gecio. Hamilelikte bulanti zaten cok gec cikar dimi ve sabah olur :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…