Canım inşallah hamilesindir yani var gibiKızlar benimde dün sabahki sonucum bu ama kanda çıkmadı sat 27 şubat hala adet olmadım hiç gecikmezdi çatlıcam meraktan akıntım çok kasık ağrım var ama azaldı biraz daha ilk başta soldaydı adet olcak gibi sancı oluyodu hafif hafif aha oldum diyorum gidip bakıyorum yok
tebrikler:) adet gününüzden bir gün öncemi kan testi yaptırmış oldunuzBenim yaklaşık 13 gün önce göğüs uçlarımda acıma oldu. 1 hafta sonra geçti. Bunun dışında ayak ağrısı ve alt karın ağrısı ara ara oldu, başka herhangi bir brlirtim olmadı. Dün iş başvurusu için gerekli evrak çıkartmaya gittim hastaneye. Akciğer filmi çektirmem gerekiodu. Hamilelik şüpheniz varsa film çekemem dedi. Yok dedim. Israr etti. Kan testi yaptırmak zorunsda kaldım. Pozitif çıktı 159 çıktı. Bugun adet olmam lazımdı. Bekliyorum... şaşkınım. 15 gün önce eşimle aynı gece rüyamızda yeni doğmuş kız bebek kucakladığımızı görmüştük. Sabah kalktığımda kasığımda şiddetl bir ağrı olmuştu sadece o sabah için.
Evet öyle denk geldi. Bilinçli değilim bu konularda. 6 aylık evliyim. 2 ay önce hap kullanmayı bıraktım. Ruhsal yönden dengemi bozuyordu.tebrikler:) adet gününüzden bir gün öncemi kan testi yaptırmış oldunuz
Canım bi belirt in var mi sanki çıkmış gibi silik yani yeni olabilir adetin gecikti miEki Görüntüle 2132748 Her yere ekledim buraya da ekliyorum, 2 gündür test yapıyorum bu şekilde çıkıyor, yerleşme kanaması gibi bir şey oldu haftasonu, kasıklarımda hep bir ağrı var mı yok mu bilemedim. Siz ne diyorsunuz kızlar?
Canım bi belirt in var mi sanki çıkmış gibi silik yani yeni olabilir adetin gecikti mi
Benimde adetime Son 2 fu falan var tahminı geçen hafta goğus uçları acıdı fakat şimdi geçti sen öyle diyince umitlendim açıkçası peki akintin ne durumda canım 2 gün önce test yaptım negatif çıktı inşallah erken diyedirBenim yaklaşık 13 gün önce göğüs uçlarımda acıma oldu. 1 hafta sonra geçti. Bunun dışında ayak ağrısı ve alt karın ağrısı ara ara oldu, başka herhangi bir brlirtim olmadı. Dün iş başvurusu için gerekli evrak çıkartmaya gittim hastaneye. Akciğer filmi çektirmem gerekiodu. Hamilelik şüpheniz varsa film çekemem dedi. Yok dedim. Israr etti. Kan testi yaptırmak zorunsda kaldım. Pozitif çıktı 159 çıktı. Bugun adet olmam lazımdı. Bekliyorum... şaşkınım. 15 gün önce eşimle aynı gece rüyamızda yeni doğmuş kız bebek kucakladığımızı görmüştük. Sabah kalktığımda kasığımda şiddetl bir ağrı olmuştu sadece o sabah için.
En belirgini kasik ağrısı canım umarım vardır bende 3 gun kala kan da öğrendim ama idrar da çıkmamıştıAdetim 3 gündür gecikti, haftasonu kahverengi akıntım oldu, kasıklarım ağrıyor, yorgunluk var. Belirtilerim bu şekilde.
Evde ki testler de adet gecikmeden tam çıkmıyor ya benim goguslerim ağrımadı hiç ama sizde önceden olmuyorsa bu hamilelik belirtisi olabilirKızlar merhaba.bi sorum olucak.yardım ederseniz sevinirim.benim göğüsüm çox acıyor dokunamıycak gibi.eğildiğimde bile ağrıyor.ve sürekli açım.kasığımda çok az batma var.akıntımda çok diğil.yok deninecek kadar.adetim ya 5 yada 7 nisan arası test yapdım bi şey yok.sizce hala hamile olma ihtimalım varmıdır?
Canım bende bel ağrımdan belli etti yani kesinlikle hamilelik belirtisi eğer adet öncesi böyle pek yaşamıyorsan :)Kızlar merhaba, benim dr sizlere bir sorum var. Dün akşam ve önceki akşam çok bel ağrım oldu. Bugün de çok açık kahve akıntım var. Bat da yarın ya da öbürü gün. Normalde benim adetten iki gün önce kahverengi akıntım başlardu sonra adet olurdum ama hiç bu kadar bel ağrım olmazdı. Negatif görmekten korkuyorum test yapmak istemiyorum adetim geçmeden. Sizce bunlar belirti mi?
En belirgini kasik ağrısı canım umarım vardır bende 3 gun kala kan da öğrendim ama idrar da çıkmamıştı
Evet canım daha önce böyle ağrımazdı.şimdi çok kötü.oturduğum yerde sızlıyor.inşAllah bi şey vardır yaaEvde ki testler de adet gecikmeden tam çıkmıyor ya benim goguslerim ağrımadı hiç ama sizde önceden olmuyorsa bu hamilelik belirtisi olabilir
6 çıkıp hamile olanlar var ya 4 5 gun sonra yinele benceSanırım değilim beta hcg 6,12 çıktı.
İnşallah vardır canımEvet canım daha önce böyle ağrımazdı.şimdi çok kötü.oturduğum yerde sızlıyor.inşAllah bi şey vardır yaa
6 çıkıp hamile olanlar var ya 4 5 gun sonra yinele bence
Ayy inşallah canım benim yaa :))Canım bende bel ağrımdan belli etti yani kesinlikle hamilelik belirtisi eğer adet öncesi böyle pek yaşamıyorsan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?