Benim fark edilebilir bir akıntım olmadı test yapmadan 2 gün önce çok az oldu.Benimde adetime Son 2 fu falan var tahminı geçen hafta goğus uçları acıdı fakat şimdi geçti sen öyle diyince umitlendim açıkçası peki akintin ne durumda canım 2 gün önce test yaptım negatif çıktı inşallah erken diyedir
Herşey gönlünce olur umarım canım ya bir hafta sonra ne için gel dediDoktor yok dedi, bir hafta sonra yine gel dedi
Canım ben hamileyim hala bulantım başlamadı o yüzden bisey diyemiycem daha da varmış gününe inşallah istediğin gibi olur herşey daha yeni baslamisin zaten :)Kizlar selam bi sorunm olcakti. Aslinda pek bi belirtim adet belirtilerim var bata 6gun var. Ve zaten ilk defa bu ay korunmayi biraktik esimlede. Uzun zamandir korunuyorduk. Pek umudum yok o yuzden acikcasi. Sadece sunu merak ediyorum benim son 1haftadir ogleden sonra aksama dogru mide bulantim baslio bikac saat icinde gecio. Hamilelikte bulanti zaten cok gec cikar dimi ve sabah olur :/
Amin hepimizin insallah :) evet bana da alakasiz geliyor zaten de emin de olamadim.Canım ben hamileyim hala bulantım başlamadı o yüzden bisey diyemiycem daha da varmış gününe inşallah istediğin gibi olur herşey daha yeni baslamisin zaten :)
Tabi hiç de belli olmaz bende 6 ay korundum ilk denemede olduAmin hepimizin insallah :) evet bana da alakasiz geliyor zaten de emin de olamadim.
Darisi basima ve her bekleyene insallahTabi hiç de belli olmaz bende 6 ay korundum ilk denemede oldu
Kan sonucunuz belli oldumu bende yarin sabah vericem 30 martta 1677 di insallah daha da katlanmistir.Bende sabah tekrar kan verdim değerim ne kadar katlandı merak ediyorum
Evet canım belli oldu 4663 çıktı ve doktor 3 haftalık diyor. Haftasına göre yüksek değil mıKan sonucunuz belli oldumu bende yarin sabah vericem 30 martta 1677 di insallah daha da katlanmistir.
Hatirladigim kadariyla biz sizinle hemen hemen ayni donemlerdeyiz bence sizin 5 haftanizin bitiyor olmasi gerek ultrasondan bakmadi sanirim doktorlar neyi neye gore hesapliyorlar anlamadimEvet canım belli oldu 4663 çıktı ve doktor 3 haftalık diyor. Haftasına göre yüksek değil mı
Yok canım baktı ulturasyonla ama küçük mı gördü ne anlamadım yoksa 6+1 yani benimkiHatirladigim kadariyla biz sizinle hemen hemen ayni donemlerdeyiz bence sizin 5 haftanizin bitiyor olmasi gerek ultrasondan bakmadi sanirim doktorlar neyi neye gore hesapliyorlar anlamadim
İdrarda gecikmeden önce pek çıkmıyor yani bende çıkmamıştıBugün adet günüm olmadım ,sabah test yaptım çıkmadı, silik de olsa çıkması gerekir mi ki acaba ya, kasiklarimda batma var, tansiyonum düşüyor gibi oluyor, bunlar hem gebelik hem adet belirtisi , ayırt edemiyorum
Sizin değeriniz ne acabaHatirladigim kadariyla biz sizinle hemen hemen ayni donemlerdeyiz bence sizin 5 haftanizin bitiyor olmasi gerek ultrasondan bakmadi sanirim doktorlar neyi neye gore hesapliyorlar anlamadim
Bende birazdan kan vericem 1 hafta once 1677 cikmisti bakalim bugun kaca yukseldi.Yazarim sonuc cikinca.Sizin değeriniz ne acaba
Tamam canımBende birazdan kan vericem 1 hafta once 1677 cikmisti bakalim bugun kaca yukseldi.Yazarim sonuc cikinca.
Benim hcg 16050 cikti canim dr da sira bulursam ogleden sonra cikicam degerim 1 haftada 10 kat artmisTamam canım
Artması çok güzel bence ya benimki de 10 günde baya 12 kat falan olmuşBenim hcg 16050 cikti canim dr da sira bulursam ogleden sonra cikicam degerim 1 haftada 10 kat artmis
Ultrasonda keseyi ve kendisini girebildik 5+6 hafta cikti cihaza gore benim tahminimden 2 gun ileri.2 hafta sonra kalp atisini dinlicez insallah.Allah herkese nasip etsin cok guzel bir duyguymus..Artması çok güzel bence ya benimki de 10 günde baya 12 kat falan olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?