Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim fark edilebilir bir akıntım olmadı test yapmadan 2 gün önce çok az oldu.

Canım ben hamileyim hala bulantım başlamadı o yüzden bisey diyemiycem daha da varmış gününe inşallah istediğin gibi olur herşey daha yeni baslamisin zaten :)

Canım ben hamileyim hala bulantım başlamadı o yüzden bisey diyemiycem daha da varmış gününe inşallah istediğin gibi olur herşey daha yeni baslamisin zaten :)
Amin hepimizin insallah :) evet bana da alakasiz geliyor zaten de emin de olamadim.

Evet canım belli oldu 4663 çıktı ve doktor 3 haftalık diyor. Haftasına göre yüksek değil mı
Hatirladigim kadariyla biz sizinle hemen hemen ayni donemlerdeyiz bence sizin 5 haftanizin bitiyor olmasi gerek ultrasondan bakmadi sanirim doktorlar neyi neye gore hesapliyorlar anlamadim

Bugün adet günüm olmadım ,sabah test yaptım çıkmadı, silik de olsa çıkması gerekir mi ki acaba ya, kasiklarimda batma var, tansiyonum düşüyor gibi oluyor, bunlar hem gebelik hem adet belirtisi , ayırt edemiyorum

Hatirladigim kadariyla biz sizinle hemen hemen ayni donemlerdeyiz bence sizin 5 haftanizin bitiyor olmasi gerek ultrasondan bakmadi sanirim doktorlar neyi neye gore hesapliyorlar anlamadim
Yok canım baktı ulturasyonla ama küçük mı gördü ne anlamadım yoksa 6+1 yani benimki

İdrarda gecikmeden önce pek çıkmıyor yani bende çıkmamıştı

Kızlar adete yakın vajinaya bıçak batmasi veya iğne batmasi tarzında ani ağrı girip çıkması hisseden varmi veya hissttigi halde hamile olduğunu öğrenen sevgiler herkese

Artması çok güzel bence ya benimki de 10 günde baya 12 kat falan olmuş
Ultrasonda keseyi ve kendisini girebildik 5+6 hafta cikti cihaza gore benim tahminimden 2 gun ileri.2 hafta sonra kalp atisini dinlicez insallah.Allah herkese nasip etsin cok guzel bir duyguymus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…