Maşallah canım sağlıcakla kucağına al inşallahUltrasonda keseyi ve kendisini girebildik 5+6 hafta cikti cihaza gore benim tahminimden 2 gun ileri.2 hafta sonra kalp atisini dinlicez insallah.Allah herkese nasip etsin cok guzel bir duyguymus..
Insallah canim hepimize nasip olsun.Maşallah canım sağlıcakla kucağına al inşallah
Ben varıııııımmm.Kızlar adete yakın vajinaya bıçak batmasi veya iğne batmasi tarzında ani ağrı girip çıkması hisseden varmi veya hissttigi halde hamile olduğunu öğrenen sevgiler herkese
Bende var tarif edememiştim tam.olmuş . Hamile arkadaslar yorum yaparsa cok.sevinirimKızlar adete yakın vajinaya bıçak batmasi veya iğne batmasi tarzında ani ağrı girip çıkması hisseden varmi veya hissttigi halde hamile olduğunu öğrenen sevgiler herkese
Hamileyken de oluyormu peki canım insallh bendede vardırBen varıııııımmm.
Ben yeni hamileyim canım hamile oldugumu öğrendikten sonra oldu. 3 haftalıkmış benim...Hamileyken de oluyormu peki canım insallh bendede vardır
Bende göğüs ucu acıması, bel agrısı, ayaklarımda ağrı, sol kasıkta agrı olarak görüldü. Akıntımda adet öncesi sarımsıydı. Adet günümügeçirince beyaz olduSlm kizlar bata 7 gün var pek bir belirtim yok sadece goğuslerimde biraz dolgunluk hissediyorum ki bu adet oncesi gördüğüm bisey ama dun farkli bisey yasadim belim dün birden cok agrimaya basladi ve sari renkte akintim oldu aksamda sol kasikta sancim oldu boyle olup da hamile kalan var mi acaba
Bende göğüs ucu acıması, bel agrısı, ayaklarımda ağrı, sol kasıkta agrı olarak görüldü. Akıntımda adet öncesi sarımsıydı. Adet günümügeçirince beyaz oldu
Ben hiç anlamadım bile hamile olduğumu. Adet olacağım diye bekledim. Çünkü adet ile aynı belirtilerdi. Akıntım sarımsıymış, ayaklarım acıyormuş hep şimdi aklıma geliyor ve hııı demekki hamilelimtenmiş diyorum :)Ne guzel canim Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin insallah darisi da basimiza insallah saydigin tum belirtiler bende de var ama onceki aylarda oldugu icin artk onlari bi belirti olarak saymiyorum . Evet gecen aylardan farkli olarak ucu aciyor dun baya bi sari akintim oldu hicbir zaman olmamıştı o kadar
Arkadaslar adet tarihim 11 gun sonra. ama agzimda garip bir tat var. Bugun kolonya icmis gibi acimtrak
Bu bir belirtimidir
Ne biliyim canim ya o kadar kotuyumki agzimin tadi yokBat gunune daha cok var tatlom ya simdiden belirti arama bence
Ne biliyim canim ya o kadar kotuyumki agzimin tadi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?