Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kizlar bugün keseyi görebildik üstten ultrasyon ile :))
Tam günü gününeymis...
Tek istedigim su 3 ayi düsük olmadan atlatmak gerisi kendi kendine gelir zaten...
Düsükten sonra korkuyorum Annemlere kimseye demedik bile hamileligimi

Kızlar adete yakın vajinaya bıçak batmasi veya iğne batmasi tarzında ani ağrı girip çıkması hisseden varmi veya hissttigi halde hamile olduğunu öğrenen sevgiler herkese
Bende var tarif edememiştim tam.olmuş . Hamile arkadaslar yorum yaparsa cok.sevinirim

Slm kizlar bata 7 gün var pek bir belirtim yok sadece goğuslerimde biraz dolgunluk hissediyorum ki bu adet oncesi gördüğüm bisey ama dun farkli bisey yasadim belim dün birden cok agrimaya basladi ve sari renkte akintim oldu aksamda sol kasikta sancim oldu boyle olup da hamile kalan var mi acaba

Bende göğüs ucu acıması, bel agrısı, ayaklarımda ağrı, sol kasıkta agrı olarak görüldü. Akıntımda adet öncesi sarımsıydı. Adet günümügeçirince beyaz oldu

Bende göğüs ucu acıması, bel agrısı, ayaklarımda ağrı, sol kasıkta agrı olarak görüldü. Akıntımda adet öncesi sarımsıydı. Adet günümügeçirince beyaz oldu

Ne guzel canim Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin insallah darisi da basimiza insallah saydigin tum belirtiler bende de var ama onceki aylarda oldugu icin artk onlari bi belirti olarak saymiyorum . Evet gecen aylardan farkli olarak ucu aciyor dun baya bi sari akintim oldu hicbir zaman olmamıştı o kadar

Ben hiç anlamadım bile hamile olduğumu. Adet olacağım diye bekledim. Çünkü adet ile aynı belirtilerdi. Akıntım sarımsıymış, ayaklarım acıyormuş hep şimdi aklıma geliyor ve hııı demekki hamilelimtenmiş diyorum :)

Batın Son günü gelen giden yok akıntı da Yok sayılır silince çok az şeffaf geliyor okadar belirti hiç yok ins seninki gibi olur testin nezman yapınca çıktı G Gulercn07

Kızlar adetim 2 gün gecikti 4 gün önce yaptığım testlerde silik çizgi çıkmıştı bu sabah tekrar yaptım tek çizgi öğlen hafif pembe leke geldi adet olucam sandım ama kesildi normalde benim adetim direk kırmızıyla başlar :) Anlamadım niye böyle oldu kan testi yaptıracaktım doktor bir hafta gecikmesini bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım acaba stresten filan mı oldu anlamadım hamilelik umudu varmı.

Arkadaslar adet tarihim 11 gun sonra. ama agzimda garip bir tat var. Bugun kolonya icmis gibi acimtrak
Bu bir belirtimidir

Ne biliyim canim ya o kadar kotuyumki agzimin tadi yok

Yedigin ictiginle alakali olabilir . Bende su an kasik agrisi bel agrisi göğüs agrisi var ama hic hamilelik belirtisine yormuyorum cunku gecen ayda vardi bunlar sonra kirmizilari gorunce cok uzuldum . Vücudunu cok dinlememek gerekiyor . En iyisi adet gecikmesini beklemek. Rabbim verince veriyor zaten . Insallah isteyen herkese verir hayirli bir sekilde

33.gün bugünde tık yok inşallah bugün eşim test alicak çift çizgi silikti olsa çıksın diye dua ediyorum bu arada gece deprem oldu baya sallandi burası deprem bölgesi daha büyüklerinı yaşadık daha önce Allâh tekrar yasatmasin başıma ağrı girdi stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…