Benim kan testi pozitifti ama idrar testim çok çok çok silik çıktı. Öğrendiğim gün yani adete 1 gün kala bakmıştım.33.gün bugünde tık yok inşallah bugün eşim test alicak çift çizgi silikti olsa çıksın diye dua ediyorum bu arada gece deprem oldu baya sallandi burası deprem bölgesi daha büyüklerinı yaşadık daha önce Allâh tekrar yasatmasin başıma ağrı girdi stresten
Canım 28 günde bir adet olan kişi 14.gün yumurtluyor yüksek ihtimal seninki 12 gun olucak fakat bir önce bir sonra olma ihtimaline karşı 10.gün ile 14 gün Arası her gün yap derim illaki yakalar sin inşallahKızlar selam yardımınıza ihtiyacım var. Bu ay regl bittikten sonra ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum birde böyle deniycem. Laboquick marka ovulasyon testini okuduğum yerlerde çok tavsiye edenler var bende ondan alıcam. Yalnız tam şunu bilmiyorum,26 günde bir regl oluyorum kaçıncı günü yapmam lazım testi, birde çift çizgi tam koyu oluncamı yumurtlama günü oluyo. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İnşallah canım yani regl 1.gününden itibaren sayıp 10.gün yapmaya başlıycam testi dimiCanım 28 günde bir adet olan kişi 14.gün yumurtluyor yüksek ihtimal seninki 12 gun olucak fakat bir önce bir sonra olma ihtimaline karşı 10.gün ile 14 gün Arası her gün yap derim illaki yakalar sin inşallah
Ewet canim aynen köyü çizgide zamanı tamİnşallah canım yani regl 1.gününden itibaren sayıp 10.gün yapmaya başlıycam testi dimi
MerhAba evet var saga dayalı insallah varidrEki Görüntüle 2134634 Kızlar test yaptım ilk.başta çıkmadı ama şimdi t yerinde hafif bir ciGi var sizde yorumlarmisnz
Canim bendede ole olmustu piskolojik bizimkisi3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben
Olabilir bnceEki Görüntüle 2134634 Kızlar test yaptım ilk.başta çıkmadı ama şimdi t yerinde hafif bir ciGi var sizde yorumlarmisnz
İnsallah yarın belli olucak bakalimOlabilir bnce
Bence var canım geç döllenme olmuştur 2 günde bir tekrarlayan aynı yerde yaptır testi inşallah hayırlı haber veririsinHerkese selam kızlar en üstteki en son testim Bugün yaptım dünden beri hafif lekelenme oluyor Eğer adetse pozitif çıkmaz dedim ama pozitif çıktı . Pazartesi Hcg yaptırdım sonuç 53 çıktı cuma tekrar yaptırdım sonuç 124 çıktı . Kimyasal olabilir mi korkusu yaşıyorum çünkü düzenli bi artış yok hcg de . Benimle aynı durumu yaşamış olan vardır belki yada bir fikri olan varsa yazarsaniz sevinirim.. Bu arada kasiklarimda ağrı var ve ilk defa göğüslerim ağrıyor. Adetim 20 gün gecikti.
Tebrikler hamilesin büyük ihtimalle :) Bendede ayni böyleydiSlm kizlar bata 7 gün var pek bir belirtim yok sadece goğuslerimde biraz dolgunluk hissediyorum ki bu adet oncesi gördüğüm bisey ama dun farkli bisey yasadim belim dün birden cok agrimaya basladi ve sari renkte akintim oldu aksamda sol kasikta sancim oldu boyle olup da hamile kalan var mi acaba
Tebrikler hamilesin büyük ihtimalle :) Bendede ayni böyleydi
Canim benHerkese selam kızlar en üstteki en son testim Bugün yaptım dünden beri hafif lekelenme oluyor Eğer adetse pozitif çıkmaz dedim ama pozitif çıktı . Pazartesi Hcg yaptırdım sonuç 53 çıktı cuma tekrar yaptırdım sonuç 124 çıktı . Kimyasal olabilir mi korkusu yaşıyorum çünkü düzenli bi artış yok hcg de . Benimle aynı durumu yaşamış olan vardır belki yada bir fikri olan varsa yazarsaniz sevinirim.. Bu arada kasiklarimda ağrı var ve ilk defa göğüslerim ağrıyor. Adetim 20 gün gecikti.
Insallah canim isteyen herkesin olsun bende istiyorum rabbim verir insallahİnsallah yarın belli olucak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?