Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim kan testi pozitifti ama idrar testim çok çok çok silik çıktı. Öğrendiğim gün yani adete 1 gün kala bakmıştım.

Kızlar selam yardımınıza ihtiyacım var. Bu ay regl bittikten sonra ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum birde böyle deniycem. Laboquick marka ovulasyon testini okuduğum yerlerde çok tavsiye edenler var bende ondan alıcam. Yalnız tam şunu bilmiyorum,26 günde bir regl oluyorum kaçıncı günü yapmam lazım testi, birde çift çizgi tam koyu oluncamı yumurtlama günü oluyo. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım 28 günde bir adet olan kişi 14.gün yumurtluyor yüksek ihtimal seninki 12 gun olucak fakat bir önce bir sonra olma ihtimaline karşı 10.gün ile 14 gün Arası her gün yap derim illaki yakalar sin inşallah

İnşallah canım yani regl 1.gününden itibaren sayıp 10.gün yapmaya başlıycam testi dimi

Kızlar az önce test yaptım kocaman bir negatif çıktı bu seferki baya büyük bir hayal kirlkligydi ama çok umutlanmistim niyeyse adet olmadım belirtimde hiç yok her seferindede aynı marka test denk geliyor ondan da isgillenmeye başladım açıkçası sinir oldumyaa

Merhaba bayanlar, bu ay yumurtlama günlerimi ovu testleriyle takip edip öncesi ve sonrasını gün aşırı olmak üzere değerlendirdik. Yaklaşık 3 aydır istiyoruz ancak önceki 2 ay pek vakitleri iyi değerlendiremedik velhasıl gebelik gerçekleşmedi. Adetime şuan tam 7 gün var. Ancak göğüslerim 5 gündür inanılmaz acıyor ve kaşınıyor. Az önce farkettim mavi mavi damarlanmalar olmus. Normalde sadece sağ göğsümde çok hafif belli olurdu ama simdi ikisinde de baya kalın belli olacak şekilde damarlanmalar mevcut. Aynı zamanda kollarımdaki damarlar da pörtlemiş korktum bu ne diye. Harita gibiyim suan. Bunun hamilelikle bir ilişkisi olabilir mi? Böyle bir belirti yaşayan var mı? Normalde kan aldırmaya gittiğimde bulamazlar damarlarımı.. bir de adet olacakmışım gibi hafif sızılarım oluyor ancak bunun için sanırım erken daha o yüzden onu gebelik belirtisine yoramıyorum. Tek fark gögğüslerimin çok erken acımaya başlaması ve kocaman damarlar?!

Canim bendede ole olmustu piskolojik bizimkisi

Bende 8 aylik evliyim adetim duzensiz duphaston verdi doktur ikinci ayindayim sizce faydasi olurmuuu

Herkese selam kızlar en üstteki en son testim Bugün yaptım dünden beri hafif lekelenme oluyor Eğer adetse pozitif çıkmaz dedim ama pozitif çıktı . Pazartesi Hcg yaptırdım sonuç 53 çıktı cuma tekrar yaptırdım sonuç 124 çıktı . Kimyasal olabilir mi korkusu yaşıyorum çünkü düzenli bi artış yok hcg de . Benimle aynı durumu yaşamış olan vardır belki yada bir fikri olan varsa yazarsaniz sevinirim.. Bu arada kasiklarimda ağrı var ve ilk defa göğüslerim ağrıyor. Adetim 20 gün gecikti.

Eklentiler

• IMAG3354_1.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 93
Bence var canım geç döllenme olmuştur 2 günde bir tekrarlayan aynı yerde yaptır testi inşallah hayırlı haber veririsin

Tebrikler hamilesin büyük ihtimalle :) Bendede ayni böyleydi

Canim ben
İnsallah yarın belli olucak bakalim
Insallah canim isteyen herkesin olsun bende istiyorum rabbim verir insallah

Kizlarr duphaston kullaniyorum adetime 10 gun falan var kasiklarimda saniyelik bi agri oluyo sizce hamile olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…