emin olmak icin bekliyorumbu ayin 13 olmam gerekiyodu olmadim
5 gun kala cift cizgiyi gordum.:)Merhaba hanimlar adetine bi hafta varken test yapipla cift cizgi goren oldumu :))
Bata 2 3 gun varVar gibi canım sanki kaçıncı gunun
İnşallah öyledir ya inşallah yanılmamm bu kezHım hayırlı olsun canım:)
Mrb tesekkur ederim adetim gecti 2 gun negatif cıktı 3.gun pozıtıf cıktı bekle canım biraz dahaMrb hayırlı olsun öncelikle, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bat öncesi kan tahliliniz negatif mi çıkmıştı, ben de 10 gün varken yaptırdım negatif. Ama kasıklarda inanılmaz batma, şişlik kasılma Ağrı var bacağıma vuruyor .
adetime 6 5 gün kala yaptım test negatif cıktı hos saçmaydı test yapmam da işteSen test yaptın mı canım
Anladım darısı başıma diyelim inşallah canım,Beklemedeyim dediğin gibi bata 5 gün kaldıMrb tesekkur ederim adetim gecti 2 gun negatif cıktı 3.gun pozıtıf cıktı bekle canım biraz daha
Hangi markayla test yapmistin bnde merak ediyorum yapmak istiyorum aslnda kendmi hamile gbide hissetmiyorum bi yanim yap dio bi yanim ne gerek var ortada bisey yok dio merak ettm kendi kendme :)5 gun kala cift cizgiyi gordum.:)
Canim bnce cok yeni bi hamilelik bn ilk hamileligmde yapmistim cok silik ti göz yanilmasi gibiydi orucluydum bide ogrendigimde kan testi verdm hemen 71 cikmisti gebelik var iki gunde bi yukselisi takip edelim demislerdi :)Kızlar Sizce Hamile miyim ?? Silik çıktı yorumlar mısınz ? Böyle olupda hamile oldugunu öğrenen var mı?
Ayyy inşalah bnmde öyledir ❤Canim bnce cok yeni bi hamilelik bn ilk hamileligmde yapmistim cok silik ti göz yanilmasi gibiydi orucluydum bide ogrendigimde kan testi verdm hemen 71 cikmisti gebelik var iki gunde bi yukselisi takip edelim demislerdi :)
Insallahh canimm yuregini ferah tut simdiden hayirli olsunn Rabbim.isteyen herkeslere hepimize hayirli evlatlar nasip etsin :)Ayyy inşalah bnmde öyledir ❤
Benmde mayis 2 adet günüm :) aslinda 3 mayis ama bir gun once geliyo bnm hep :)Meraba kızlar Benim 6 gün kaldı bat 2mayıs dün akşam yemek yerken birden iştahım gitti midem kalktı yiyemicem ben dedim ama Biraz yiyim dedim zorladım bi iki lokma yedim çok kötü oldum başım o kadar çok döndü ki masayı bulaşıkları zor topladım midem allak bullaktı elim ayağımda hal kalmadı bayılcam diye nasıl korktum bugünde uyanamadım o kadar halsizim uykum varki anlatamam kasıklarımda kramp tarzı bi acı var belim ağrıyo midem hala hafiften bulanıyo başım ağrıyo iştahım hiç yok midem sürekli yanıyo şüpheli ilişkiden sonra bi kaç belirti hafiften oluyodu psikolojiktir diyodum ama dün akşam bu saydıklarım baya bi şiddetliydi acile gitmeyi bile düşündüm normal kaset test yaptım tabikide çıkmadıdaha 6 gün var çünkü nolucak bakalım
Sende durumlar nasıl benim dünden beri yoğunlaştı baya iştahsızlığım baş dönmemBenmde mayis 2 adet günüm :) aslinda 3 mayis ama bir gun once geliyo bnm hep :)
Bende kayda deger birsey yok pek 2 gun once goguslerim cok sismisti ve cok aciyodu dokunamiydum bile bide kasiklarim agriyo ine batmasi gbi hafif hafif ama icimde icimde bi his yok acikca soylemek gerekirseSende durumlar nasıl benim dünden beri yoğunlaştı baya iştahsızlığım baş dönmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?