Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar Sizce Hamile miyim ?? Silik çıktı yorumlar mısınz ? Böyle olupda hamile oldugunu öğrenen var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20180424-124259.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 102
Mrb tesekkur ederim adetim gecti 2 gun negatif cıktı 3.gun pozıtıf cıktı bekle canım biraz daha

Kızlar selam. Ben bu ay ovulasyon testi kullandım şu anda bat günüme 1 hafta var normalde 10 gün öncesinden regl ağrılarım başlardı ama bata 1 hafta olmasına rağmen hiç kasık ağrım yok . Sadece ovulasyon testine göre deneme yaptıktan 1- 2 gün sonra sol kasığımda bir kaç gün süren ağrım oldu. Şu anda da göğüslerim şiş ama herhangi bir ağrı hassasiyet yok ara ara sızlama yapıyo sadece. Sizce hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar. Lütfen yardımcı olun.

Kızlar Sizce Hamile miyim ?? Silik çıktı yorumlar mısınz ? Böyle olupda hamile oldugunu öğrenen var mı?
Canim bnce cok yeni bi hamilelik bn ilk hamileligmde yapmistim cok silik ti göz yanilmasi gibiydi orucluydum bide ogrendigimde kan testi verdm hemen 71 cikmisti gebelik var iki gunde bi yukselisi takip edelim demislerdi :)

Meraba kızlar Benim 6 gün kaldı bat 2mayıs dün akşam yemek yerken birden iştahım gitti midem kalktı yiyemicem ben dedim ama Biraz yiyim dedim zorladım bi iki lokma yedim çok kötü oldum başım o kadar çok döndü ki masayı bulaşıkları zor topladım midem allak bullaktı elim ayağımda hal kalmadı bayılcam diye nasıl korktum bugünde uyanamadım o kadar halsizim uykum varki anlatamam kasıklarımda kramp tarzı bi acı var belim ağrıyo midem hala hafiften bulanıyo başım ağrıyo iştahım hiç yok midem sürekli yanıyo şüpheli ilişkiden sonra bi kaç belirti hafiften oluyodu psikolojiktir diyodum ama dün akşam bu saydıklarım baya bi şiddetliydi acile gitmeyi bile düşündüm normal kaset test yaptım tabikide çıkmadı daha 6 gün var çünkü nolucak bakalım

Canim bnce cok yeni bi hamilelik bn ilk hamileligmde yapmistim cok silik ti göz yanilmasi gibiydi orucluydum bide ogrendigimde kan testi verdm hemen 71 cikmisti gebelik var iki gunde bi yukselisi takip edelim demislerdi :)
Ayyy inşalah bnmde öyledir ❤

Benmde mayis 2 adet günüm :) aslinda 3 mayis ama bir gun once geliyo bnm hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…