Selam canım hayırlısı olsun inşallah. Bende bu ay ovulasyon testi kullandım. Benimde regl günüm 2 mayıs normalde 10 gün öncesinden regl ağrılarım başlardı ama bata 1 hafta olmasına rağmen hiç kasık ağrım yok . Sadece ovulasyon testine göre deneme yaptıktan 1- 2 gün sonra sol kasığımda bir kaç gün süren ağrım oldu. Şu anda da göğüslerim şiş ama herhangi bir ağrı ya da hassasiyet yok ara ara sızlama yapıyo sadece. Bide sabah ve gün içinde ara ara midem bulanıyo Sence hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar.Meraba kızlar Benim 6 gün kaldı bat 2mayıs dün akşam yemek yerken birden iştahım gitti midem kalktı yiyemicem ben dedim ama Biraz yiyim dedim zorladım bi iki lokma yedim çok kötü oldum başım o kadar çok döndü ki masayı bulaşıkları zor topladım midem allak bullaktı elim ayağımda hal kalmadı bayılcam diye nasıl korktum bugünde uyanamadım o kadar halsizim uykum varki anlatamam kasıklarımda kramp tarzı bi acı var belim ağrıyo midem hala hafiften bulanıyo başım ağrıyo iştahım hiç yok midem sürekli yanıyo şüpheli ilişkiden sonra bi kaç belirti hafiften oluyodu psikolojiktir diyodum ama dün akşam bu saydıklarım baya bi şiddetliydi acile gitmeyi bile düşündüm normal kaset test yaptım tabikide çıkmadıdaha 6 gün var çünkü nolucak bakalım
Hayırlısı cnm ya inşallah güzel haberlerini alırızBende kayda deger birsey yok pek 2 gun once goguslerim cok sismisti ve cok aciyodu dokunamiydum bile bide kasiklarim agriyo ine batmasi gbi hafif hafif ama icimde icimde bi his yok acikca soylemek gerekirse
Olabilir tabiki cnm hayırlısı inşallah belirtiler her insanda aynı olmuyo ki bizim şans eseri yumurtlama gününe denk geldi o kadar denk getirmeye çalıştım aylarca olmadı bu ay hiç uğraşmadım ama kendiliğinden denk geldi benimde bi iki gün sonra ağrılarım oldu göğüslerim şişti yumurtlama belirtileridir dedim ben bugün yumurtlamanın üzerinden 8 9 gün geçti dediğim gibi dün akşam çok kötü oldum ıkı hamilelik yaşadım çok şükür ama ikisindede hiç böyle şeyler yaşamadımSelam canım hayırlısı olsun inşallah. Bende bu ay ovulasyon testi kullandım. Benimde regl günüm 2 mayıs normalde 10 gün öncesinden regl ağrılarım başlardı ama bata 1 hafta olmasına rağmen hiç kasık ağrım yok . Sadece ovulasyon testine göre deneme yaptıktan 1- 2 gün sonra sol kasığımda bir kaç gün süren ağrım oldu. Şu anda da göğüslerim şiş ama herhangi bir ağrı ya da hassasiyet yok ara ara sızlama yapıyo sadece. Bide sabah ve gün içinde ara ara midem bulanıyo Sence hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar.
Bizim içinde isteyen herkes içinde hayrlısı olsun canım. Güzel haberlerini verirsin inşallahOlabilir tabiki cnm hayırlısı inşallah belirtiler her insanda aynı olmuyo ki bizim şans eseri yumurtlama gününe denk geldi o kadar denk getirmeye çalıştım aylarca olmadı bu ay hiç uğraşmadım ama kendiliğinden denk geldi benimde bi iki gün sonra ağrılarım oldu göğüslerim şişti yumurtlama belirtileridir dedim ben bugün yumurtlamanın üzerinden 8 9 gün geçti dediğim gibi dün akşam çok kötü oldum ıkı hamilelik yaşadım çok şükür ama ikisindede hiç böyle şeyler yaşamadım
Amin inşallah cnm yaBizim içinde isteyen herkes içinde hayrlısı olsun canım. Güzel haberlerini verirsin inşallah
Predictor early yaptim cnmHangi markayla test yapmistin bnde merak ediyorum yapmak istiyorum aslnda kendmi hamile gbide hissetmiyorum bi yanim yap dio bi yanim ne gerek var ortada bisey yok dio merak ettm kendi kendme :)
Benmde mayis 2 adet günüm :) aslinda 3 mayis ama bir gun once geliyo bnm hep :)
Evet canım inşallah bekleyişimiz güzel sonuçlanırAmin inşallah cnm yaseninde 2mayısmış birlikte beklicez ne güzel
Insallahh canimm benimm insallah tutunmustur bu ay bebislerimiz :)Aynıyız senle canım bat günü olarak. Inşallah adet olmayız diyelim...
Canim bana da adetimden iki uc gun once ogle koyu renkli akinti gibi gelmisti ve bes gun surmustu. Kasiklarmda da agri oluyodu ara ara ama baska bisey yoktu. Iki kere test yaptm ama negatifBen yeni katildim araniza , benim adetlerim 28 günde olur bebek istoyoruz 9aydir buay adetim bir hafta önce geldi ilk defa , ilk iki gün kahve pembe renkli oldu sonra koyu renkli oldu normalde 5gunde bitmesi gerekirken az az oldu 7gun toplam bu normalmi , gebelik belirtisi olabilir mi? Sağ ve sol kasıgim ara ara .kramp giriyor ve göguslerimde yeşil damarlar belli
Yarın test yapcam insAllah çift çıkar bir umutCanim bana da adetimden iki uc gun once ogle koyu renkli akinti gibi gelmisti ve bes gun surmustu. Kasiklarmda da agri oluyodu ara ara ama baska bisey yoktu. Iki kere test yaptm ama negatif
Insallah canim. Guzel haberlerini bekliyorumYarın test yapcam insAllah çift çıkar bir umut
Var gibi gerçekten de hayırlısı inşallah cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?