Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ooo o zaman gozun aydin. bide normal adet tarihin gecince yaparsan iki kirmizi cizgiyi daha net gorursun. Hayirli olsun canim : )
Sağol canım yaaaa umutlanmakta istemiyorum 7gun önce geldi böyle birşey olabilirmi ? Sabah ilk idrarımla yaptım yaptı çıktı başka bir test aldım miratech diye onda bir ruhaf oldu çıkmadı ikinci sizce?

Sağol canım yaaaa umutlanmakta istemiyorum 7gun önce geldi böyle birşey olabilirmi ? Sabah ilk idrarımla yaptım yaptı çıktı başka bir test aldım miratech diye onda bir ruhaf oldu çıkmadı ikinci sizce?

Bence cok zor biliyorum ama : ) bekle bi hafta daha ondan sonra yap daha net belli olur. Baska test yapip karistirma kafani. Hatta direk kan testi yaptir testlerle ugrasma

Kızlar bende öğlen test yapmıştım negatifti sonra ara ara takip ettim testi çizgi olusacakmi diye yoktu az önce baktım çok çok çok silik bi çizgi adetime 4gun var karnimda adet sancısı var batma falanda oluyor başka bi belirti yok acaba gecerli mi test aradan baya saat geçti. S

Dün kan verdim negatif , biz kendimize eziyet ediyoruz kafaya takmamak en iyisii

Dediginn gibi gerçekten canım.karnim çok kötü ağrıyor belim çatlıyor resmen bugünde goguslerimde duyarlılık oldu tam hasta olacak gibiyim .s

Dediginn gibi gerçekten canım.karnim çok kötü ağrıyor belim çatlıyor resmen bugünde goguslerimde duyarlılık oldu tam hasta olacak gibiyim .s
Biz kendimizde belirti arıyoruz , biyerimizde birşey olsa acaba hamilemiyim diye düşünüyoruz stres başka birşey değil dün silik çıkınca nasıl sevindim , sonrada üzüldüm her ayy kendimi kandirip üzüyorum , herşeyi akışına bırakalım arkadaşlar Allah belki de hiç ummadigimız anda verir

Bende ilk denemede tutturdum sanırım :) adetime 10 gun kana göğüslerim acayıp şişer ve acırdı hıc tık yok ama ben 1 hafta kala kan testleri idrar testleri allahhh neler neler yapıyrm hep negatif sonra adetim geçti 3.gun testımde cıktı ama ılk tek cızgi cıkrı 2.cızgi 10 dk sonra cıktı ben artık psikolojık olarak gecıktım sanıyordum ama oldu o yuzden gecıkmenı bekle bılıyorum coook zor inşallah sevınclı haberlerini duyarız canım

Arkadaşlar benim yumurtlama döneminde ilişkiden bir hafta sonra kahverengi lekelenmem geldi, doktora gittim rahmin kalinlasms muhtemelen hamilesin dedi. Ama sabah aile hekimliği test sonucu 0.20 akşam yaptirdigim ise 1.20 çıktı . Hamilelik olmasına rağmen gelen lekelemeye hiçbir anlam veremedim. Adetime de sekiz gün var. Bir fikri olan var mı acaba ?

Dok
Doktra sordunmu bu lekenmeyi

Dok

Doktra sordunmu bu lekenmeyi
Sordum canım belki yumurtlama lekesi olabilir dedi, ama benim yumurtlama geceli alti gün oldu , daha önce de böyle bir lekelenme olmadı dedim, bişey demedi,, bir ağrı da olmadı geldiğinde . Burda arastirinca yerleşme kanaması olarak düşündüm ama değilmiş demek ki, neydi o anlayamadım

Kuzum baska bi doktorada gorun bakalm.o ne dice acaba yerlesme kanamasi deriz bizlerde normalde ama merk ettm bnde

Kuzum baska bi doktorada gorun bakalm.o ne dice acaba yerlesme kanamasi deriz bizlerde normalde ama merk ettm bnde
Aynen canim çünkü doktor temiz rahmin dedi , kist vs. Olsa görürdü herhalde hem bundan önce iki farklı doktorada gebelik hazırlığı için görünmüştüm bir sorun yok demişlerdi. Adetim de duzenli . Garip oldu cidden. Bu hafta içi tekrar gorunurum buraya yazarım sonucu yine

İnşallah canım regl günüm 2 mayıs az kaldı şimdiye kadar regl ağrısından kıvranmam lazım ama şu ana kadar yok denicek kadar az arada bir hafif oluyo geçiyo göğüslerim şiş halâ ama hiç acı yada hassasiyet yok bakalım kısmet artık. Güzel haberler veririm inşallah. Sende bebeğini sağlıkla al kucağına canım

Amin canım inşallah hadi bakalım sık dişini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…