Benim acayip sivilce bastı ilk defa isilik gibi göğüs arası ve alnımdaMerhaba arkadaşlar,size bir sorum olacak:Benim adetime yakın cildimde bozulma ve saçlarımda da kuruluk olur normalde.Hamile kalınca da bunlar oluyor mu acaba?
Canım hemen bir kan testi yaptırırmısın sanli tutunma kanaması yasamassın sen inşallah hamişsindir :) hemen git acilden test yaptır bizede hemen haber ver :)Merhaba bayanlar konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama en aktif konuya yazmak istedim o yüzden şimdiden kusra bakmayın. 20 Mart'ta adet oldum 26 Mart'ta adetim bitti.20 Nisan'da adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Adetim geciktikten 2-3gün sonra yok denecek kadar az belli belirsiz kahverengimsi pembemsi akıntı geldi.Adetim bir hafta gecikince eczaneden test aldim ama negatif çıktı.10 gün geciktim hala adet olmadım.Hiç bir adet belirtiside yok üstelik.Geç döllenme olabilir mi acaba?Kafam karıştı iyice.Benim gibi bir durum yaşayan var mı ?Eminim tecrübeli arkadaşlarım ablalarım bana yardımcı olacaktır.Şimdiden teşekkürler
Ay heyecan yaptım şimdi eğer hamileysem ilk tecrübem olucakCanım hemen bir kan testi yaptırırmısın sanli tutunma kanaması yasamassın sen inşallah hamişsindir :) hemen git acilden test yaptır bizede hemen haber ver :)
kan testi yaptır canım.Merhaba bayanlar konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama en aktif konuya yazmak istedim o yüzden şimdiden kusra bakmayın. 20 Mart'ta adet oldum 26 Mart'ta adetim bitti.20 Nisan'da adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Adetim geciktikten 2-3gün sonra yok denecek kadar az belli belirsiz kahverengimsi pembemsi akıntı geldi.Adetim bir hafta gecikince eczaneden test aldim ama negatif çıktı.10 gün geciktim hala adet olmadım.Hiç bir adet belirtiside yok üstelik.Geç döllenme olabilir mi acaba?Kafam karıştı iyice.Benim gibi bir durum yaşayan var mı ?Eminim tecrübeli arkadaşlarım ablalarım bana yardımcı olacaktır.Şimdiden teşekkürler
Yarında adet olmazsam yaptırcam canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)kan testi yaptır canım.
Canım bildiğim kadarıyla eğer pozitif gördüysen testin doğruluk oranı çok yüksek negatif görseydin yanılma olabiliyor ama pozitif gördüysen yanılma ihtimali çok düşük sen en iyisi kan testi yaptır en sağlam ordan öğrenirsin :)Kızlar ya ben gebelik testi yaptım pozitif gördüm ama yüzümde 4 5 tane sivilce cıktı kasiklarim aşırı ağrıyor daha kan testi yapmadım yarın adet günüm olurum diye koruyorum . Normal mi acaba
hamilesin tadını çıkarKizlar ben adetine 3 gun kala test yaptim silik cimti2. Cizgi sonra diger ginlerde olmak uzere 2 test daha yaptim yine pozitif cikti bugn adet gunm insallaj olmam pazartesi kan verecegim ama benm kasik agrilarim ve gogus hassaiyetj disnda hic belirtim yok diger aylarda daha cok belirtim olurdu psikolojik olarak
Merhaba arkadaşlar,size bir sorum olacak:Benim adetime yakın cildimde bozulma ve saçlarımda da kuruluk olur normalde.Hamile kalınca da bunlar oluyor mu acaba?
Tesekkur ederim insallahhamilesin tadını çıkar
Hayırlı kandiller kızlar. Uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum. Sizlere bir şey danışcam ben vijinusmustum 19 Nisan yendik çok şükür yumurtlama son günüm 21 nisandı fakat 20 Nisan akşamı yumurta akı kıvamın da sünen bi akıntım oldu sizce nedir bu? Yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba büyük ihtimalle yumurtlama akıntısıdır. Ben vajinusmus değildim ama 1 ay kadar eşimle ilişkiye girememiştik çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın. Umarım bir an önce hamile olduğunu öğrenirsin de 2.5 yılın telafisi olur. Rabbim isteyen herkede nasip etsin inşallah. Güzel haberler alırsan bizide haberdar et canımYa bende öyle tahmin ettim demek ki yumrtlamam adetten 10 gün önce oldu bu ay inşallah hamişimdir bat 2 Mayıs kasık ağrılarım başladı ama 2 5 yıl vajinismus ile uğraştık .Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba büyük ihtimalle yumurtlama akıntısıdır. Ben vajinusmus değildim ama 1 ay kadar eşimle ilişkiye girememiştik çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın. Umarım bir an önce hamile olduğunu öğrenirsin de 2.5 yılın telafisi olur. Rabbim isteyen herkede nasip etsin inşallah. Güzel haberler alırsan bizide haberdar et canım
Hayır değilim bu ay korunmayı bıraktık eşimle bat 18 mayıs beklemedeyim bende :))Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kasık ağrılarım devam ediyor henüz gelen bir şey yok ama mutlaka yazarım :) inşallah Rabbim çifte mutluluk yaşatır çok ihtiyacımız varsiz hamile misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?