Güzel haberlerini bekliyorum o zamanHayır değilim bu ay korunmayı bıraktık eşimle bat 18 mayıs beklemedeyim bende :))
Canimm benimde adetim ayin 3 u ama devamli bir gun once gelir bende bugn.bekliyorum eger gelmezse yarin sabah test yapmayi dusunuyorum erken gebelil testi aldm :)Ya bende öyle tahmin ettim demek ki yumrtlamam adetten 10 gün önce oldu bu ay inşallah hamişimdir bat 2 Mayıs kasık ağrılarım başladı ama 2 5 yıl vajinismus ile uğraştık .Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hadi inşallahCanimm benimde adetim ayin 3 u ama devamli bir gun once gelir bende bugn.bekliyorum eger gelmezse yarin sabah test yapmayi dusunuyorum erken gebelil testi aldm :)
Merhabalar! Ben eşimle 21 Mart’ta birliktelik yaşadım 28 saatin sonun da 22 Mart a regl oldum. 19 Nisan da tekrar regl oldum ama bu defa çok farklıydı 3 gün süren cam gibi parlak pedi doldurmayacak kadar az miktar da lekelenme şeklin de oldu 4.gün açık kahve rengi oldu ve biti evde defalarca test yaptım çıkmadı regl sonrası kanda verdim negatif çıktı. şu anda da regl a yaklaşık 16 gün var yaklaşık 10 12 gün önce temizlendim ve iki gün önce çok sarı bir akıntım oldu ve dünden bugün açık kahve rengi lekelenmem var belim ağrıyor.lütfen bir şey diyin. Uzun yazdım hakkınızı helal edinolabilir anatomin değişiyor
Merhabalar! Ben eşimle 21 Mart’ta birliktelik yaşadım 28 saatin sonun da 22 Mart a regl oldum. 19 Nisan da tekrar regl oldum ama bu defa çok farklıydı 3 gün süren cam gibi parlak pedi doldurmayacak kadar az miktar da lekelenme şeklin de oldu 4.gün açık kahve rengi oldu ve biti evde defalarca test yaptım çıkmadı regl sonrası kanda verdim negatif çıktı. şu anda da regl a yaklaşık 16 gün var yaklaşık 10 12 gün önce temizlendim ve iki gün önce çok sarı bir akıntım oldu ve dünden bugün açık kahve rengi lekelenmem var belim ağrıyor.lütfen bir şey diyin. Uzun yazdım hakkınızı helal edin
Teşekkür ederim. İlk defa böyle bişeyle karşılaştım açıkçası aklıma kötü şeyler de geldi. Sağoluncanım yumurtlama dönemin normal
bugünleri iyi degerlendir
Teşekkür ederim. İlk defa böyle bişeyle karşılaştım açıkçası aklıma kötü şeyler de geldi. Sağolun
Anladım sağol :) :) hayırlısı olsun ama başka zamana kaldırahat ol canım çalışmaları aksatma yeter :)
Merhaba regl günlerimiz neredeyse aynı benimde sarı akıntım oluyo yumurtlama döneminde olduğumuz içindir ben değerlendiriyorum bu günleri sende öyle yap canım umarım hamile kalabiliriz. Yalnız beklemek kötü ve daha çok var regl günümüze :))Merhabalar! Ben eşimle 21 Mart’ta birliktelik yaşadım 28 saatin sonun da 22 Mart a regl oldum. 19 Nisan da tekrar regl oldum ama bu defa çok farklıydı 3 gün süren cam gibi parlak pedi doldurmayacak kadar az miktar da lekelenme şeklin de oldu 4.gün açık kahve rengi oldu ve biti evde defalarca test yaptım çıkmadı regl sonrası kanda verdim negatif çıktı. şu anda da regl a yaklaşık 16 gün var yaklaşık 10 12 gün önce temizlendim ve iki gün önce çok sarı bir akıntım oldu ve dünden bugün açık kahve rengi lekelenmem var belim ağrıyor.lütfen bir şey diyin. Uzun yazdım hakkınızı helal edin
Haklısınız eşim iş için şehir dışında maalesef ben değerlendiremiyom umarım sizin ki tutar hayırlısıyla sağlık bir evlat kucağınıza almak nasip olur :)Merhaba regl günlerimiz neredeyse aynı benimde sarı akıntım oluyo yumurtlama döneminde olduğumuz içindir ben değerlendiriyorum bu günleri sende öyle yap canım umarım hamile kalabiliriz. Yalnız beklemek kötü ve daha çok var regl günümüze :))
Canım test yaptın mı merak ettim inşallah güzel haberler verirsinCanimm benimde adetim ayin 3 u ama devamli bir gun once gelir bende bugn.bekliyorum eger gelmezse yarin sabah test yapmayi dusunuyorum erken gebelil testi aldm :)
Yaptimmm kuzumm benimm carsamba gunu yaptm daha cift cizgiyi gordum hemen hastnye kan verdim 183 cikti degerim ve gebelik vae tebrikler hamilesiniz dedi doktor icim icime sigmiyo iki hafta beklicem snra doktra gidicem daha cok erken canimm :)Canım test yaptın mı merak ettim inşallah güzel haberler verirsin
Gecen ay ben o durumu yasamistim canim iki gun lekenme geldi hep kahveydi benm snra adet oldm 3 gunde bitto 5 gun suruyo normalde adetm bu ayda hamile oldgmu ogrendm :)Kizlar merhaba bir sorum olcak size
Yumurtlama gununden1 gun once korunmasiz oldu suanda adetime 5 gun var ama dun gece iliskidn snrapembe leke geldi devami yok sizce bunun anlami nedir bilgisi olan varmi. Tesekkurler simdiden
sıcak basması oldumuacaba ilk belirtiniz ne oldu?Yaptimmm kuzumm benimm carsamba gunu yaptm daha cift cizgiyi gordum hemen hastnye kan verdim 183 cikti degerim ve gebelik vae tebrikler hamilesiniz dedi doktor icim icime sigmiyo iki hafta beklicem snra doktra gidicem daha cok erken canimm :)
Yani adet oldktan snra mi ogrendin bu durimda ustune gormus olyosngalibaGecen ay ben o durumu yasamistim canim iki gun lekenme geldi hep kahveydi benm snra adet oldm 3 gunde bitto 5 gun suruyo normalde adetm bu ayda hamile oldgmu ogrendm :)
2 aydir mi adet gormuyosun yani anlamadim 7martta oldysan 8 7 nisanda olman lazm ama suanda 5 mayis tarihtemi bibyanlslk var acaba eger tarih dogruysa test ypmadn mi hicArkadaslar son adet tarihim 7 mart. 30 gunde bi oluyorum. Bi haftadr da adet sancim basladi. Bugun de yani bat tan iki uc gun once pecetede az bisey pembe bi akinti gordum. Gun boyu baska bi leke gormedim. Aksam yine cok az bi leke bulasmis camasirima. Karnim cok agriyo adet olcakmisim gibi ama bu lekelnmeler dsinda gelen giden yok. Acaba mi demeden duramiyorum :) olabilir mi sizcede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?