- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
Duymudtumda pek inanmiyorum capraz duruyormus kirpikler oyle diyolarYaa kızlarrr bişy söyliycem hani hamilelikte kirpkler çifleşir diyorlar ya. Snki bnm öyle olms yada psikolojikmen öyle düşünüyorm. Nasıl oluyo acaba bu kirpik karısması veya çifleşmesi ??
2 aydir mi adet gormuyosun yani anlamadim 7martta oldysan 8 7 nisanda olman lazm ama suanda 5 mayis tarihtemi bibyanlslk var acaba eger tarih dogruysa test ypmadn mi hic
HH oldu smdi 2 gun kalmis adete pembe lekenin kirmiziya donsme ihtimali var uzulme. Ama kesilirse bi umut bende dun.pembe leke gordm kesildi devami yok adete 4 kaldi bklemedeym 2 gn gecikirsen test yapAy pardon evet tarihi yanlis yazmisim. 7 nisan da oldum en son.
HH oldu smdi 2 gun kalmis adete pembe lekenin kirmiziya donsme ihtimali var uzulme. Ama kesilirse bi umut bende dun.pembe leke gordm kesildi devami yok adete 4 kaldi bklemedeym 2 gn gecikirsen test yap
Aynwn oyle alistim gbi bnInsallah ikimizde hayirli, guzel haberler aliriz yaaa. Yoksa her ay her ay bu beklemeler bana kafayi yedircek artik :)
Aynwn oyle alistim gbi bn
Valla her ay oyle deyp takmaya devam etcez malesef :)Yok ben alisamadim hala. Bu ay da olmazsa zaten ben artk takmycam ne hesap yapcam ne belirti dusuncem
Valla her ay oyle deyp takmaya devam etcez malesef :)
Hımm saol canm cevabın içinDuymudtumda pek inanmiyorum capraz duruyormus kirpikler oyle diyolar
Aslında evet benim düşükle sonuçlanan ilk hamileliğim de sabahları uyandığım da kipriklerim daha belirgin ve sanki kiprik makasıyla bilerek kıvırmışsın gibi oluyordu. Ayrıca göz bebeklerim daha belirgin ve iri oluyorlardı. Ama uzun sürmüyor uyandıktan en fazla yarım saat içinde kirpikler eski haline dönüyor.Yaa kızlarrr bişy söyliycem hani hamilelikte kirpkler çifleşir diyorlar ya. Snki bnm öyle olms yada psikolojikmen öyle düşünüyorm. Nasıl oluyo acaba bu kirpik karısması veya çifleşmesi ??
Hımm bi dikkat edelim bakalımAslında evet benim düşükle sonuçlanan ilk hamileliğim de sabahları uyandığım da kipriklerim daha belirgin ve sanki kiprik makasıyla bilerek kıvırmışsın gibi oluyordu. Ayrıca göz bebeklerim daha belirgin ve iri oluyorlardı. Ama uzun sürmüyor uyandıktan en fazla yarım saat içinde kirpikler eski haline dönüyor.
Sen adet oldunmu canım ne durumdasın?Hımm bi dikkat edelim bakalım
Yok henuz olmadm oluck gibi de degilim. Hsyırlısı olsnSen adet oldunmu canım ne durumdasın?
Ayy canım umudunu kurmak istemem ana bu certain marka teste asla guvenme.ıkıncı sılık cızgı çıkartıyor sürekli.Ben daha önce kac kere denedim o marka testı hep bekleyınce çok belirgin şekilde ikinci cızgı çıkıyordu.Inşallah en yakın zamanda hamıle kalırsın.Bebegıne kavuşursun.kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorumbenim 10 gündür inanılmaz derecede sırt, bel ve kasık ağrım var. akıntım da olunca üşüttüm diye düşündüm idrar yolu iltihabı falan mı dedim test yaptırdım temiz çıktı, vajinit mi dedim kadın doğuma gittim temiz çıktı ama ağrılarım hiç geçmedi. adetten 1 hafta önce hem evde idrar testi hem de hastanede kan testi yaptırdım beta hcg 0.1 çıktı. 2 gün önce de CERTAİN marka test yaptım evde negatif çıktı. bir kaç saat sonra da içimde de bir şey git tekrar bak dedi ikinci silik çizgyi gördüm heyecanlandım (içeriğinde 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın dese de ). dün de gidip tekrar kan testi yaptırdım beta hcg<0.1 çıktı . yarın adet olmam gerekiyor ve ağrılarım hiç kesilmedi. forumu okuyup okuyup ufak da olsa bir umut yakalamaya çalışıyorum böyle olanlar olabiliyormuş diye
canım çok teşekkür ederim. o gece sabaha kadar uyumadım sabahın köründe de eşimi kaldırdım kan testi yaptırmaya gidelim diye. o da çok heveslendi ben böyle davranınca. sonucu alınca onun haline de çok üzüldüm. Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cnm.Ayy canım umudunu kurmak istemem ana bu certain marka teste asla guvenme.ıkıncı sılık cızgı çıkartıyor sürekli.Ben daha önce kac kere denedim o marka testı hep bekleyınce çok belirgin şekilde ikinci cızgı çıkıyordu.Inşallah en yakın zamanda hamıle kalırsın.Bebegıne kavuşursun.
canım ne zamandır çocuk istiyorsunuz.yanı bir rahatsızlığın fılan varmı.?canım çok teşekkür ederim. o gece sabaha kadar uyumadım sabahın köründe de eşimi kaldırdım kan testi yaptırmaya gidelim diye. o da çok heveslendi ben böyle davranınca. sonucu alınca onun haline de çok üzüldüm. Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cnm.
bu ay ilk denememiz oldu. bildiğim herhangi bir rahatsızlığım yok cnm. bakalım artık bu ay olmazsa nasip değilmiş dicem kaç ay/yıl bekleyen var. siz de durum nedir cnm?canım ne zamandır çocuk istiyorsunuz.yanı bir rahatsızlığın fılan varmı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?