Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

inşallah herşey gönlünce olur cnm

bu ay ilk denememiz oldu. bildiğim herhangi bir rahatsızlığım yok cnm. bakalım artık bu ay olmazsa nasip değilmiş dicem kaç ay/yıl bekleyen var. siz de durum nedir cnm?
Canım daha ilk ayınmış olmassa hiç sıkıntı stres yapma.Benım 2 oglum var.canım.3.cocuk için 2 gün önce korunmayı bıraktım.olursa kısmet.

Canım daha ilk ayınmış olmassa hiç sıkıntı stres yapma.Benım 2 oglum var.canım.3.cocuk için 2 gün önce korunmayı bıraktım.olursa kısmet.
aslında hiç ilk aydan beklentim yoktu ama bu kadar belirti olunca ister istemez bi heyecan sardı. Allah bağışlasın canım çocuklarını 3. de gelicektir doğru zamanda hayırlısıyla.

aslında hiç ilk aydan beklentim yoktu ama bu kadar belirti olunca ister istemez bi heyecan sardı. Allah bağışlasın canım çocuklarını 3. de gelicektir doğru zamanda hayırlısıyla.
Canım söz konusu annelik gebelık olunca yaşadığımız bu heycan ve merak birden ortaya çıkıveriyor.Yaratılısımızda var bu içgüdüler.Bendede kadınlar kulübünü takip edelı 3 çocuk isteği arttı malesef.aklımda böyle bir fikir yoktu.pozıtıf testler fılan.3.cocugu düşünmeme sebeb oldu.

İyi akşamlar canım. Denemeye başladıktan sonra ilk bir kaç ay tutmaması normal kafana takıcak bişey yok canım. Hiç bir sorun yokken bile 1 sene olmaması normal. Fakat hızlı sonuç istiyorsanız sana ovülasyon testini öneririm. Bizde eşimle 6 aydır denedik ama olumlu sonuç alamadık tâki ovülasyon testiyle deneyene kadar. Geçen ay regl bittikten sonra ovülasyon testini yapmaya başladım ve yumurtladığım günleri değerlendirdik ve başarılı olduk . Sana da öneririm ama dediğim gibi 1 seneye kadar moralini bozma

Doğru söylüyorsun canım adet görürsem bitince direk alayım ovulasyon testi şansa bırakmamak lazım. Teşekkür ederim

Canim bendede aynisi oldu;

Martın başında adet oldum, 2 hafta sonra döllendikten 3 gun sonra yerlesme belirtilerimi hisettim (aşırı fazla akıntı, karnimda pıt pıt atışlar, Göğüste hassaslaşma, Kabızlık, Baş ağrısı, Bel Ağrısı, Aşırı duygusallık) bunları fark edince dedim AHHA kapmışım ki demek ki yerleşme oluyor derkeeen birdaha ki ay (nisanda) adet olacagım günüm geçti dedim hamileyim kesin günüm geçtigine göre (ki cok duzenliydim ben 28 gun) evde idrar testi yaptim aksam negatif cikti. Sasirdim oysa cok emindim hamileydim belirtiler cok vardi. Ertesi gun oldu gene tık yok. Sonra bir gün daha gecti gene test yaptim aksam gene negatif. Dedim allah allah 3 gun geciktim ve negatif gosteriyor, biraz daha bekleyim bari dedim ve ertesi sabah kan geldi dedim tuh adet oldum ama cokk az bende normalde 5 gun surer ve dolu dolu gelir. Bundada 5 gun surdu ama azar azar, 2/3 gunde bi ped degistiriyordum dusun ped temizdi hep. Dedim bunda bi is var hayirlisi bakalim. Derken adetim bitti temizledim. Ama icimde hala bi umit vardi, tuhaf geldi bu ayin adeti cok az gelmesi ve 1 hafta sonra birdaha test yaptim (sabah idrarimla) ve coookk kalin çift çizgi çıktı positif! Cok sasirdim hemen ettesi gun hastaneye gittim jinekologa, kan alindi ve alttan ultrasyona bakildi. Ultrasyonda bisey gozukmedi ama kanda hcg yani 559 cikti HAMİLEYDİM yani. 2 gun sonra birdaha gel dediler, tekrar kan alindi ve ultrasyon. Kanda artış vardı ama cok yavas (normalde 2/3 gunde bi iki katina cikarmis) ve kese gene gorulmedi. 5 gun sonra bidaha gel dedi gene kan aldin ve ultrasyon. Gene artis var ama gene cok yavas ve kese gene gorulmedi. Doktor dış gebelikten süpheleniyor ama emin degil. Belkide cok kucuk oldugu icinde goremiyoruzdur dedi. 9 gun sonra birdaha gel dedi oda bu önümüzdeki carsamba gunu iste. İNSALLAHHH kan degerlerim kat kat artış yapar ve bu sefer bebegim ultrasyonda gözükür hayirlisi bakalim. Bu benim 2. gebeligim. 4 ay once 8 haftalikken düşük yaptim, bu seferde dıs genelikten süphe ediyorlar ama bakalim insallah degildir. Bu demek oluyor ki; ben hamileyken üstüne adet görmüşüm demekki.

evet hep duyduğum bişeydi ama normal adet gibi değilmiş insanlar normal adet gördüğünde üstüne mi gördüm acaba diye düşünmeye başladı. normalden az geliyorsa böyle algılayıp bi daha test yapmak lazım demek ki. canım inşallah değerlerin kat kat artar bebeğin seninle olur güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlaarr reglime 4 gün var dayanamadım test yaptım. Testte silik çıktı. Daha önce kimyasal geçirdiğimde reglimden 1 gün sonra yapmıştım o zaman da böyle silik çıkmıştı çünkü değerim düşükmüş. Bu kez erken yaptığım halde silik çıktı. Kullandığım gebelik testi bebek time. Sizce yanılma payı var mıdır bu testte

hamilesinnn

Canm ilk 10 dkda çıktıysa doğrudur. Çünkü bu marka bekledikten snra yalancı pozitf çıkarıyor. Ben buyuk bir hüsrana ugramıstm

Canm ilk 10 dkda çıktıysa doğrudur. Çünkü bu marka bekledikten snra yalancı pozitf çıkarıyor. Ben buyuk bir hüsrana ugramıstm
Canım ilk beş dakikada çıktı o fotoğraf 5 dklık. Ben de pek güvenemiyorum yarım saat sonra renkler falan birbirine karıştı.

Canım ilk beş dakikada çıktı o fotoğraf 5 dklık. Ben de pek güvenemiyorum yarım saat sonra renkler falan birbirine karıştı.
ilk 5 dakikada çıktıysa pozitiftir canım hayırlı olsun hemen git bi kan testi yaptır güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar reglım 3 gun gecıktı . sadece goguslerde hassasıyet ve kasık agrım var ama adet olcak gıbı deıl tam agrı. dun test yaptım ama negatıftı.

kızlar reglım 3 gun gecıktı . sadece goguslerde hassasıyet ve kasık agrım var ama adet olcak gıbı deıl tam agrı. dun test yaptım ama negatıftı.
normalde geciktiği oluyor mu hiç ilk defa mı bu kadar gecikti. ben de aynı durumdayım 2 gün gecikmiş olucak bugün de gelmezse ama negatif çıktı hep idrarda da kanda da. birkaç gün daha bekle bakalım canım gelmezse yine bi test yap.

benım normalde hıc gecıkme olmazdı ocak ayında bır gecıkme olmustu onda da zaten hamıleymısım ama kesede bozukluk oldugu ıcın almak zorunda kaldılar ama ondan sonra duzenlı olarak gelıyordu. oyuzden su an anlayamıyorum hıc. snn ilk gecıkmemı kanda da mı negatıftı ?

ben 1 senedir düzenli olarak adet günlerimi giriyorum telefondaki bi programa bugüne kadar en fazla 1 gün gecikmem oldu. yani en geç bugün akşama kadar gelmesi lazım. ağrım da var korkuyorum aslında her an gelicek gibi. ben adete 6 gün kala ve 3 gün kala test yaptım çıkmadı kanda da birinde 0.1 diğerinde <0.1 çıktı. o yüzden umudum yok denecek kadar az ama bakalım bugün gelmezse (inşallah) yarın test yapıcam yine.

bende bugun olmazsam yarın yaparım test .
bende bugun olmazsam yarına net yaparım test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…