Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

mehabalar ben pkoluyum yumurta tedavisi ve 17.04 çatlatma innesi vuruldum 02.05 kan tahlili yaptırdım betam 34,01 çıktı
hamilesin ama tekrarlıycaz dedi 07.05 yaptırdım tekrar beta hcg 68.02 çıktı korkuyorum çünkü düşük degerde yükseliyo böyle olan var mı aranızda sonra degerleri artan

Canım moralini bozmak istemem ama 5 gun içinde deger neredeyse hiç denilecek kadar az artmıs bnmde öyle oldu ve maalesef kimyasal düşük yasadm.

EVET HAMILESIN!

Hayırlı olsun canım hamilesin benim de yaptığım test bebe time di kaninda çıkar bence en yakın hastaneye git gözun aydin olsun inşallah çok mutlu oldum

Merhaba size bişey sormak istiyorum benim bat 7nisandi beklenen bat5mayis genelde 28gun de olurum olmadım testin negatif gecikmenin 4gnu regl geldi dedim ama aksama kadar sadece parmak ucu kadar koyu kupkuru regl sonu gibi lekelenmem oldu acaba üstüne görme olabilir mi

Canim testi saat kacta yaptin? Genelde sabah uyanir uyanmaz ilk idrarindaki teste cikar. Aksam idrarinda hamile olsan bile negatif cikar gene eski idrar diye (bende oyle olmustu, 2x aksam idrari ile test ettim negatif cikti, sonra bi kac gun sonra sabah test ettim positifti)

Bide o 4gun boyu regl adetin normalden daha mi az geldi yoksa diger aylarda oldugun gibi dolu dolu mu? Eger 4gun boyu az az geldiyse üstüne kalmanın şanşı cok buyuk, gene seni ümitlendirmek istemem ama. Sen en iyisi adet bittikten 1 hafta sonra birdaha test yap sabah idrarinla. Eger ozamann positif cikarsa bilki üstüne kalmissin, positif degilse birdaha denemene gerek yok çıksa ozaman çıkardı. Önümüzdeki ay bekle bakalim regl olacakmisin. Sen genede her ihtimale karsi dikkatli ol, agir tasima, yukariya uzanma kendine iyi bak. Yada kan tahlili yap icin rahat etmesini istiyorsan, kanda illa ki cikar hamileysen eger ☺ İnşallah hamilesindir canim

Merhaba.Yeni konu açmayı başaramadığım için buraya yazdım.Bana yardım edebilecek var mı acaba?

12 yıllık evliyim 11 yaşında 1 kızım var elhamdülillah.19/07/2012 tarihinde omurilikteki bir kitle sebebiyle ameliyat geçirdim ve daha sonra pataloji sonuçlarına göre lenfoma hastası olduğum ortaya çıktı.4 kür kemoterapi 15 günde radyoterapi aldım.Tedavi öncesi bana kemoterapinin erken menopoza sebep olacağı söylenmediği için herhangi bir önlem almadık.6 senedir takipli hastayım ve kemoterapiden 3 yıl sonra onkoloji doktoruma yeniden çocuk sahibi olmak istediğimi söyledim ancak bana tedavimin 5.yılında izin verdi.Bende hemen gidip sprilali çıkarttırdım ama kadın doğum uzmanı ultrasonla yumurtalarımın durumuna bakılmasını istedi sonuç olatak 10 çıktı .Doktorum bana sınırın 9 olduğunı ve erken menopoza girdiğimi söyledi.Bu süre zarfında doğal yollarla tekrar çocuk sahibi olabileceğimi ama bir tüp bebek merkezinden yardım almamın iyi olacağınıda söyledi.Spirali çıkarmadan önce adet düzenimde sorun yoktu.Her ayın 1 inde başlardı ve 5 gün sürerdi ama spirali çıkardıktan sonraki 2 ay içinde aniden 1 güne düştü ve çok azaldı.2 ay sonra haberim bile olmadan 1 düşük yaptım .Aradan 1 yıl geçti tekrar anne olmayı istiyorum ama bir türlü olmuyor.Şimdi de adet tarihimin üzerinden 8 gün geçti ama hiç bir şey yok.4 defa idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı .Bütün belirtiler gebelik belirtisi ama omurilik ameliyatı olduğum için bel ağrıları zaten sürekli oluyordu

Yaşadığım ilçede kadın doğum doktoru yok en yakın kadın doğum doktoru Yozgatta oda 2 saatlik yol.Ne yapacağımı bilemedim açıkçası

Canimm öncelikle cook gecmis olsun, rabbim sifasini versin insallah regl gunune 8 gun gectiyse hamile olman gerekiyor aslinda ama test yapmissin negatif cikmis. Aksam idrarla mi yaptin yoksa sabah mi? Onun cok rolu var cunku, sabah uyanir uyanmaz sabah idrarin daha taze oldugu icin hemen positif cikar, aksi taktirde ondada negatif cikarsa bide kan tahlili yaptir derim ben. Bazen idrar testleri bile yaniltabilir, ama kan tahlillerde hamileysen kesin cikar. Yarin ilk isin doktorunu ara ve kan tahlili iste hamilelik icin. Bunun icin kadin dogum uzmanina gitmene gerek yok, herhangi ev doktorun yada bi hastanede bile yapilir, ancak ozaman bilebilirsin hamile olup olmadigin. Degilsende eger kadin dogum uzmanina genede gözükmeni tavsiye ederim, sonucta aradan 1 sene gecmis bi baksinlar sorun nerde diye. İcini ferah tut canim vardir rabbimin bir bildigi Hep dua et, bende ederim simdi senin icin abdestliyim suan hala insallah kabul olur ve tez zamanda rabbim seni tekrar anne olmani nasip eder Allah yardimcin olsun

Amin ecmain çok teşekkür ederim

ne yaptınız sonuç nedir?
benimde bata 4 gün var bugün test yaptım çıkmadı. yani hiç silik falan hiç iz yoktu. markası days comfort. erken gebelik testiydi yaptığım. Adetimin gecikmesini bekliycem şimdi. tabi o da gecikirse..

Canım benim yaptığım bebe time markasına pek güvenemedim açıkcası 5 dk da 2. Çizgi silik oldu ama nette çok fazla olumsuz yorum var bu marka ile ilgili. Batım 11 ve 15 mayısa kadar regl olmazsam kan testini o zaman yaptıracağım kendimi öyle endexledim. Kimyasal gebelik geçirdiğimde değerim düşüktü. Erkenden test yaptırırsam değerim düşük olursa kimyasal gebeliğe yorup kendimi yer bitiririm. Sende akışına bırak canım ben öyle yaptım. Kaderde varsa olur

Bir de ben kimyasal gebelik geçirdiğimde hissettiğim gebelik belirtilerinin tamamını hissetmiyorum şuan. Minik minik batmalar çok oluyordu. Şuan regl olcam gibi ağrılarım. Ağrılar beni gece uyandırmaz regl olduğum günlerde bile. Bugün uyku uyuyamadım sabaha kadar sağa sola dönerken regl sancıma benzer sancılarım oldu ağır sancılar değildi ama belirgindi sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıyor. Yani bu sebeple belki regl olacağımdır bilmiorm

evet aslında gecikmeyi beklemek lazım. ben de beklemeye karar verdim. ben de 28 güne göre sayarsam 13 mayıs. ama belli olmuyor bazen daha kısa bazen daha uzun oluyor.
Aynen Allah nasip ederse olur.. inşallah çift çizgili haberlerini duyarız en yakın zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…