İnşallah canım senden de güzel haberler alırız :)evet aslında gecikmeyi beklemek lazım. ben de beklemeye karar verdim. ben de 28 güne göre sayarsam 13 mayıs. ama belli olmuyor bazen daha kısa bazen daha uzun oluyor.
Aynen Allah nasip ederse olur.. inşallah çift çizgili haberlerini duyarız en yakın zamanda :)
Bence adet olmadan kullanma çünkü eğer hamişlik varsa soğan kürü Allah korusun düşüğe sebep olur. Soğan kürü içerde ne var ne yok silip süpürüyor.Kızlar meraba sizlere bişy sormak istiyorum. Benim son adet tarihim 21 mart ve hala adet olmadım. Soğan suyunun adet düzenleyici ve hamileliğe yardımcı özelliği varms. Ama adet olmadıgım için hala baslayamadm. Acaba şimdiden baslasam sorun olur mu ? Yani herangi baska bir etkisi falan olur mu ?
Aynen haklısın canm . Bnde korktum zatenBence adet olmadan kullanma çünkü eğer hamişlik varsa soğan kürü Allah korusun düşüğe sebep olur. Soğan kürü içerde ne var ne yok silip süpürüyor.
Ya canım biz eşimle iki gunde bir ilişki ye girmeye çalısyrz böyle olunca yıne de ovulasyon a gerek var mıİyi akşamlar canım. Denemeye başladıktan sonra ilk bir kaç ay tutmaması normal kafana takıcak bişey yok canım. Hiç bir sorun yokken bile 1 sene olmaması normal. Fakat hızlı sonuç istiyorsanız sana ovülasyon testini öneririm. Bizde eşimle 6 aydır denedik ama olumlu sonuç alamadık tâki ovülasyon testiyle deneyene kadar. Geçen ay regl bittikten sonra ovülasyon testini yapmaya başladım ve yumurtladığım günleri değerlendirdik ve başarılı olduk . Sana da öneririm ama dediğim gibi 1 seneye kadar moralini bozma
Belki boş geçtiğin gün en yüksek şansın olabilirYa canım biz eşimle iki gunde bir ilişki ye girmeye çalısyrz böyle olunca yıne de ovulasyon a gerek var mı
Valla canım bizde denemeye başladıktan sonra hep gün aşırı ilişkiye girdik ama olmadı denk gelmedi. Ovulasyon testini dene derimYa canım biz eşimle iki gunde bir ilişki ye girmeye çalısyrz böyle olunca yıne de ovulasyon a gerek var mı
Siz de ovulasyon la mı hamile kaldnzValla canım bizde denemeye başladıktan sonra hep gün aşırı ilişkiye girdik ama olmadı denk gelmedi. Ovulasyon testini dene derim
Siz de ovulasyon la mı hamile kaldnz
bayramdan sonra bende deniyeym Ozammben de ovu ile gebe kalıyorum
B
bayramdan sonra bende deniyeym Ozamm
Ovülasyonla hamile kalan arkadaşım yardımcı olur musun bana, ovü testine başladım ama ikisi de aynı koyulukta olmadı hala. Sence yumurtlamış mıyım?Valla canım bizde denemeye başladıktan sonra hep gün aşırı ilişkiye girdik ama olmadı denk gelmedi. Ovulasyon testini dene derim
Ben kopkoyu çift çizgiyi gördüm defalarca ama gebelik olmadı, çünkü yumurtam gelişmiyormuş. Lh hormonunun yükselmesi yumurtanın çatlamak üzere olduğunu gösteriyor ama tabi yumurta varsa. İşin bu kısmını da düşünün. Bir yıldır boşuna ovülasyon testi yapmışım ben.Eki Görüntüle 2158022
Ovülasyonla hamile kalan arkadaşım yardımcı olur musun bana, ovü testine başladım ama ikisi de aynı koyulukta olmadı hala. Sence yumurtlamış mıyım?
Teşekkür ederim uyardığınız için, ben daha yeni başladım ovü testine, bu ay ilk ayımız korunmadığımız, eğer aynı durum olursa ben de bu konuya dikkat edicem. İnşallah olmaz, Allah şifanızı versin.Ben kopkoyu çift çizgiyi gördüm defalarca ama gebelik olmadı, çünkü yumurtam gelişmiyormuş. Lh hormonunun yükselmesi yumurtanın çatlamak üzere olduğunu gösteriyor ama tabi yumurta varsa. İşin bu kısmını da düşünün. Bir yıldır boşuna ovülasyon testi yapmışım ben.
Umarım siz de beklemez en kısa zamanda güzel haberi alırsınız :)Teşekkür ederim uyardığınız için, ben daha yeni başladım ovü testine, bu ay ilk ayımız korunmadığımız, eğer aynı durum olursa ben de bu konuya dikkat edicem. İnşallah olmaz, Allah şifanızı versin.
Canım bence lan testini tekrarla yukselisteyse düzenli şekilde vardır heralde bazı gebelikler de kana durmadan devam ediyor yada ilaç kullanirsin ona goreMerhabalar size birşey sorucam ben bu agın 6 sında adet oldum ve adetten sonra kanamam durmadı çok değil ama sürekli kanamam oldu kanamayla birlikte belde ve kasıklarda sancı başlayınca kan testi yaptırdım beta hcg 47 çıktı doktor şüpheli gebelik dedi 2 gün sonra kendim evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı böyle birşey yaşayıpta hamile olan var mı ? Bana yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?