Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnşallah canım senden de güzel haberler alırız :)

Selamlar,simdiye kadar kafamdaki tum sorularin cevabini burda aradim. Kizlar! Adetten 1 hafta sonra memelerim inanilmaz agrimaya basladi ve 10 gunden fazladir agriyor.. Akinti hissim var birine sarildigimda bile zonkluyor memeler. Surekli uyku ihtiyacim var. Adetime 10 gunum var suan ve bugun iliski sonrasi kahverengi leke geldi... Sizce hamilemiyim? Bu belirtileri yasayip hamile olan var mi? Tesekkurler simdiden

Kızlar meraba sizlere bişy sormak istiyorum. Benim son adet tarihim 21 mart ve hala adet olmadım. Soğan suyunun adet düzenleyici ve hamileliğe yardımcı özelliği varms. Ama adet olmadıgım için hala baslayamadm. Acaba şimdiden baslasam sorun olur mu ? Yani herangi baska bir etkisi falan olur mu ?

Bence adet olmadan kullanma çünkü eğer hamişlik varsa soğan kürü Allah korusun düşüğe sebep olur. Soğan kürü içerde ne var ne yok silip süpürüyor.

Ya canım biz eşimle iki gunde bir ilişki ye girmeye çalısyrz böyle olunca yıne de ovulasyon a gerek var mı

Ya canım biz eşimle iki gunde bir ilişki ye girmeye çalısyrz böyle olunca yıne de ovulasyon a gerek var mı
Valla canım bizde denemeye başladıktan sonra hep gün aşırı ilişkiye girdik ama olmadı denk gelmedi. Ovulasyon testini dene derim

Valla canım bizde denemeye başladıktan sonra hep gün aşırı ilişkiye girdik ama olmadı denk gelmedi. Ovulasyon testini dene derim
Ovülasyonla hamile kalan arkadaşım yardımcı olur musun bana, ovü testine başladım ama ikisi de aynı koyulukta olmadı hala. Sence yumurtlamış mıyım?

Eki Görüntüle 2158022
Ovülasyonla hamile kalan arkadaşım yardımcı olur musun bana, ovü testine başladım ama ikisi de aynı koyulukta olmadı hala. Sence yumurtlamış mıyım?
Ben kopkoyu çift çizgiyi gördüm defalarca ama gebelik olmadı, çünkü yumurtam gelişmiyormuş. Lh hormonunun yükselmesi yumurtanın çatlamak üzere olduğunu gösteriyor ama tabi yumurta varsa. İşin bu kısmını da düşünün. Bir yıldır boşuna ovülasyon testi yapmışım ben.

Teşekkür ederim uyardığınız için, ben daha yeni başladım ovü testine, bu ay ilk ayımız korunmadığımız, eğer aynı durum olursa ben de bu konuya dikkat edicem. İnşallah olmaz, Allah şifanızı versin.

Umarım siz de beklemez en kısa zamanda güzel haberi alırsınız :)

Merhabalar size birşey sorucam ben bu agın 6 sında adet oldum ve adetten sonra kanamam durmadı çok değil ama sürekli kanamam oldu kanamayla birlikte belde ve kasıklarda sancı başlayınca kan testi yaptırdım beta hcg 47 çıktı doktor şüpheli gebelik dedi 2 gün sonra kendim evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı böyle birşey yaşayıpta hamile olan var mı ? Bana yardımcı olur musunuz

Canım bence lan testini tekrarla yukselisteyse düzenli şekilde vardır heralde bazı gebelikler de kana durmadan devam ediyor yada ilaç kullanirsin ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…