Kızlar ben bu ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım ilk defa mayisin 31 adetimin 18.günü yumurtlama oldu çok yüksek ihtimalle arefe günü test yaptım üzerinden 15 gün geçmişti sonradan çizgi belirdi bende bayramın ikinci günü kan verdim 30.22 çıktı baya düşük.az önce idrar test tekrarladım silik ama hemen 2. Çizgi çıktı sizce yükselme varmidir resim atıyorum yorumlarınız benim için onemli
İlaca başladım zaten bayram girdi araya ondan yaptıramamıştım kan testi bugün tekrardan kan verdimCanım bence lan testini tekrarla yukselisteyse düzenli şekilde vardır heralde bazı gebelikler de kana durmadan devam ediyor yada ilaç kullanirsin ona gore
Hayırlı olsun canım hamilesin:) o yüzden bulantıların oluyorMerhaba arkadaşlar ben 17 mayısta adet oldum bu ayda 8 haziranda oldum normalde arası 33 gün olurdu bu sefer çok kısa sürdü.Bir kere baş dönmesi her gece mide bulantısı var gebelik testi yapıyoruö çift çizgi çıkıyor acilden kan vermek istiyorum ama sağlık ocağından yaptırın diyor. Ama çok fazla mide bulantım var neden böyle oluyo tahmini olan varmı şimdiden teşekkür ederim
Çok pardon çift çizgi çıkmıyor yazacaktımHayırlı olsun canım hamilesin:) o yüzden bulantıların oluyor
Olsun canım önemli değil :) çift çizgi çıkmasa da umut var bence kan testi yaptırın en kesin sonuç oÇok pardon çift çizgi çıkmıyor yazacaktım
Tabi canım bilmez miyim :/ öyle mı ya bunu bilmiyodum ben De acilden kan vermek istiyodumİnsan korkuyo her seferinde o negatifi görüncebide acilde de yapmıyolar artık sağlık ocağını beklemek ölüm gibi
En az 5 kere geri döndüğümü bilirim.bi de bir kaç gün önce sol kasığımda batma vardı .çok zor sabretmekTabi canım bilmez miyim :/ öyle mı ya bunu bilmiyodum ben De acilden kan vermek istiyodum
Kötü olmuş ya sağlık ocağına da sabah erken gitmek gerekiyorEn az 5 kere geri döndüğümü bilirim.bi de bir kaç gün önce sol kasığımda batma vardı .çok zor sabretmek
Tabi canım bilmez miyim :/ öyle mı ya bunu bilmiyodum ben De acilden kan vermek istiyodum[/QUOTE senindemi şüphen var
Olabilir canım adet gününe kadar bekle o gün test yap benceKızlar bana da bi yorum yapar mısınız yumurtlama günümden beri kasıklarım ağrıyorum sanki patlayacakmış gibi hissediyorum. Adetime 7 gün kaldı dün çok şiddetli adet sancılarım oldu. Hani rahmin olduğu yerde ısırma gibi bişeler hissedilir ya onun gibiydi nefesimi kesti bütün gün devam etti. Bugun de ara ara oluyor. Kasık ağrısı bacağıma vuruyor. Sizce yerleşmeye çalışıyor olabilir mi
Çok sabırsızlanıyorum yaa bir dış gebeliğim var tekrar aynısı olacak diye korkuyorum. Onu adete iki gün kala öğrenmiştimOlabilir canım adet gününe kadar bekle o gün test yap bence
Cok gecmis olsun canım :/ en iyisi kan testi yaptırmak canımÇok sabırsızlanıyorum yaa bir dış gebeliğim var tekrar aynısı olacak diye korkuyorum. Onu adete iki gün kala öğrenmiştim
Bu kadar erken cikar mı canım kan testindeCok gecmis olsun canım :/ en iyisi kan testi yaptırmak canım
Aynı gün çıkar canım galibaBu kadar erken cikar mı canım kan testinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?