Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar ben bu ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım ilk defa mayisin 31 adetimin 18.günü yumurtlama oldu çok yüksek ihtimalle arefe günü test yaptım üzerinden 15 gün geçmişti sonradan çizgi belirdi bende bayramın ikinci günü kan verdim 30.22 çıktı baya düşük.az önce idrar test tekrarladım silik ama hemen 2. Çizgi çıktı sizce yükselme varmidir resim atıyorum yorumlarınız benim için onemli

Eklentiler

• 1529297417299-2001008804.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 107
Merhaba arkadaşlar ben 17 mayısta adet oldum bu ayda 8 haziranda oldum normalde arası 33 gün olurdu bu sefer çok kısa sürdü.Bir kere baş dönmesi her gece mide bulantısı var gebelik testi yapıyoruö çift çizgi çıkıyor acilden kan vermek istiyorum ama sağlık ocağından yaptırın diyor. Ama çok fazla mide bulantım var neden böyle oluyo tahmini olan varmı şimdiden teşekkür ederim

Hayırlı olsun canım hamilesin:) o yüzden bulantıların oluyor

İnsan korkuyo her seferinde o negatifi görünce bide acilde de yapmıyolar artık sağlık ocağını beklemek ölüm gibi

Kızlar bana da bi yorum yapar mısınız yumurtlama günümden beri kasıklarım ağrıyorum sanki patlayacakmış gibi hissediyorum. Adetime 7 gün kaldı dün çok şiddetli adet sancılarım oldu. Hani rahmin olduğu yerde ısırma gibi bişeler hissedilir ya onun gibiydi nefesimi kesti bütün gün devam etti. Bugun de ara ara oluyor. Kasık ağrısı bacağıma vuruyor. Sizce yerleşmeye çalışıyor olabilir mi

Olabilir canım adet gününe kadar bekle o gün test yap bence

Merhaba kızlar
Yazılarınızı ne zamandır okuyorum. Bende yazayım dedim artık.
Benim de belirtilerin akıntı ve uyku.
Ateşim de yüksek biraz
Bat a8 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…