Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ne durumdasın canım bende ya 26 ya 28 inde regl olacağım ama regl belirtisi yok sabahları aç uyanırım midem kazınmıs şekilde kendimi o kadar inandırmışım ki kesin hamileyim diye Allahım amin ama içimde ki derinlikte değilsin diyor aaaah 26 sında test yapacağım bel ağrım geçti gibi kasık arada var birde sanki böyle karnımda bişey tık ediyo gibi nasıl anlatsam hani bişey dikerken geresin ya öyle göğüsler şiş hala belirti bakmama şaşırıyorum bende akıntı çok yok ama beyaz akıntı var kokusuz

Geç döllenme falan olmasın dikkat et yine de canım :) bakalım ilk sefer olduğu için pek umutlu değilim bir de pcos var bende

Bu kadar stresle zaten hamile olsam da çocuğuma zarar veririm sabah kalktım baktım kahverengi lekelenmem var buda demekki regl olacagim yarin al işte onca ugrastim hevesim kırıldı. Jel ve testlerle 3 ayda oluyormus ben bu ay elendim ama 21 gundur cektiklerimi ben bilirim agri sizi kramp duramadim agladim gunlerce sonuc . Yemin ediyorum kendimi hamile sandım her belirti vardi al iste halime bak acınacak durumdayım depresyona girdim sabahtan beri.

Biraz pozitif olmayı dene önümüz deki aya da şansın çok yüksek öyle düşün bence önümüzdeki ay olabilir sakin ol tam regl gelmedi bende cesaret edemiyorum test yapmaya keşke test yapabilsem

Yerleşme kanaması falan olmasın?

Benimde 26 ya da 28 regl günüm o kadar heyecan bastı ki cümleyi ben ilk defa sabahları aç uyanıyorum kendimi bildim bileli aç kalkmam yataktan nefret ederim bugün eşim işe giderken o kadar açtım ki yatarkende acıktım sandviç yedim sonra süt istedi canım koku midemi bulandırdı ve bu sabah eşim işe giderken aç uyandığım için gözümü açamıyorken muz istedim ve onu yedim sonra kalktım kahvaltı için kahvaltıyı çok güzel iştahla yaptım ki dediğim gibi kahvaltıyı yapamam ve ayrıca bel ağrım vardı geçti yine az az geliyor ama o kadar çok değil şok kasık batma ve sanki iğneyle lastikle göbek deliğimin alt kısmını bişey çekiyor göğüsler şişti ama regl ağrısı yok ağzımda kötü tat var metalik ve kilo aldım sanırım 1 2 en fazla baş dönmem çok nadir ama sürekli acıkma var tansiyon düşmesi gibi el ayak boşalması ve bi yerde okumuştum ayak ağrısı diye o bi
Kez olmuştu dün gece bi daha oldu ve ateş bastı şimdi çok az kaldı 14 gün sonra regl olunacağından yumurtlamanın 14. Günü ayın 26 su oluyor ama 28 e kadar beklemeye çalışayım içim kıpır kıpır test yapmaya çok korkuyorum birde geçen yaşlı biri gözlerin parlak dedi hamile olabilirsin diye Allahım amin ne olursun hepimize isteyen herkese nasip etsin bunu buraya yazdım 2 gün sonra değerlendirme yapacağım ve eğer hamileysem burdan kopyalayıp konu açacağım herkese de yardım edeceğim .

Biraz pozitif olsam keşkee halime kendime acıyorum
Evrene güzel enerjiler yayalım bu ay hamileyiz inanıyorum oldu oldu oldu olmazsa önümüzdeki ay olacak inanıyoruz bende stres yapmaya başladım biraz biraz ama bakalım artık Allah’a yalvarmaya başladım

Aaa belirtilerin bende de var bende 12. De pik gördüm sen test yaptın mı ben cesaret edemiyorum sen yapsana hahahahha bende sana göre cesaretlenirim belki

Görmemişim kusuruma bakma lütfen hayırlısı oldun enerjimizi bozmuyoruz ve tekrar değerlendirmelere başlıyoruz

Ya merhabalar soru sormak istiyorum. Ben 8 Mayıs adet oldum . Adetimin 4 . gününde ilişki girdim ilk przvtfle sonraki seferde ise 5 6 kere git gel yapıp çıktı. Ama benden o ara da su gibi kan geldi peçeteyle zor tuttum. Ertesi gün kahverengimsi kanlar vardı az az küçük küçük kan parçaları öbür günde bitti hastalığım beyaz akıntı geldi. Karnım şişti 4 5 gün midem de ağrıdı ilişkiden sonra .ilişkim geçeli 12 gün oldu bu günle şuan kasıklarım ağrıyor bı sağ bı sol yumurtalık ara sıra sırtta kaburgam ağrıdı bı kere diz kapaklarim da ağrıdı şuan sadece ara sıra kasıklar da ağrı var bide beyaz süt kesiği gibi akıntım var bazen uzayan şekilde bazen küçük küçük kremsi değil pek . Yardımcı olursanız çok sevinirim

Benim kahve lekem var bugun papatyam regl yada yerlesme bakalim nasip moralim dipte yasamak istemiyorum resmen bikmisim hayattan 1 ayda geldigim hale bak benden birnhalt olmaz bu psikolojiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…