Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar benim de reglime 3 gün var çok halsiz hissediyorum artımed gebelik testi yaptım ama erken test olanlardan değil. Böyle çok silik çıktı çizgi sizce negatif mi yoksa erken yaptım diye böyle çıkmış olabilir mi?

Artimed bazen yanıltıcı olabiliyor canım başka testle de denemeni öneririm başıma geldi çünkü benimde 2 günüm var lekelenmelerim oldu bugün itibariyle de belirtilerim kayboldu umudum da bitti regl olacakmış gibi hissediyorum ama gece ruyamda da test yapıp çift çizgi olduğunu goruyodum Esime gösteriyordum sanırım bilinçaltım çok etkilendi

Kızlar selam benim de BAT’a 4 gün var birkaç gündür göğüslerim inanılmaz derecede ağrıyordu ama bugün sabah kalktım yok denecek kadar azalmış sizce bu regl olacağım demek mi

Merhaba, bat 21 gösteriyor. Son iki haftadır memelerimde belirgin bir büyüme ve ağrı var (benim için hiç normal değil). Ayrıca kasıklarımda uzun süredir sızı ve batma gibi hisler yaşıyorum. 6 aydır deniyoruz, ilk kez bu ay böyle belirtilerim oldu. Hamilelik ihtimali olabilir mi? Sizde de benzer seyler olmuş muydu?

Benim de BAT 21 ama benim göğüs ağrım azaldı o yüzden biraz ihtimali düşürdüm ama kasıklarda batma ve hafif ağrı ben de yaşıyorum - biz de 4 aydır deniyoruz. Gönlünüze göre olsun inşallah

Amin, hepimizin inşallah. Belirtiler yanıltıcı da olabiliyor tabi. Hiç belirti göstermeyen de hamile olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…