- 26 Ekim 2022
- 262
- 164
- 33
Allah Allah çok garip mutlaka haberdar edin test yaparsanzda atin bize merak ettim ciddenDefalarca test yaptım ama hiç birisinde cıkmadı adetten önce kanda vrrmiştim
Cok koyu cikarsa pik gbi gebelik olabiliyordu bildigimKızlar bende ovulasyon testi yaptım gebelıgı gösterir mi bilmiyorum ama biri adete 3 gün kala biri bugun yanı adet gunum giitkçe koyulasıyor gıbı gebelık testim dün negatif çıktı bugun tekrar yapmadım sizce gebelık olabılır mi
İnanabiliyomusunuz kan tahlili yaptırdım sonuc 100 şaka gibii ama hamileyimAllah Allah çok garip mutlaka haberdar edin test yaparsanzda atin bize merak ettim cidden
Canım sen adet olmuş muydunİnanabiliyomusunuz kan tahlili yaptırdım sonuc 100 şaka gibii ama hamileyim
Masallaahh ne guzel darisi basima adete 3 gun kala negatifti bugun sabrimda yokİnanabiliyomusunuz kan tahlili yaptırdım sonuc 100 şaka gibii ama hamileyim
8 kasim adetim ovulasyon yaptm bu ay 14. Gun 8 kasim yani meraktan catlayacagm sabaj test yaptm 3 gun var negatf cikti cok uzuldm bu ay gorcegme pozitifi cok inanmistim olcak gbiydi icimde oyle his vardi ama olmadi sanirimA adeninannesi12 canim sen naptin adetin ne zamandı merak ettim seni
Bir önceki gebeliğimde kullandım ama şuan kullanmıyorum acıkcası doktora hemen randevu alacagım cünkü ilk bebeğimi kalbi durdugu için kaybetmiştimMasallaahh ne guzel darisi basima adete 3 gun kala negatifti bugun sabrimda yokAllah im saglikla kucagnza almayi nasib etsin Cok dikkat edin kendinze beslenmenize folik asit kullanyomuydnz doktra ne zaman randevu alacaksiniz
Hayır adet olmadım adet sonrası 2 günde bir denedik ve adet sonrası hamile kaldımCanım sen adet olmuş muydun
Folik asit kullanmıyorum aslında ilk gebeliğimde kullanmıştım doktora hemen gidicem cünkü maalesef ilk bebeğimi kalbi durması sonucu kaybetmiştimMasallaahh ne guzel darisi basima adete 3 gun kala negatifti bugun sabrimda yokAllah im saglikla kucagnza almayi nasib etsin Cok dikkat edin kendinze beslenmenize folik asit kullanyomuydnz doktra ne zaman randevu alacaksiniz
Anladım sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederimHayır adet olmadım adet sonrası 2 günde bir denedik ve adet sonrası hamile kaldım
Üzülme canım daha adetin geçmemiş. Hayırlı ve doğru zamanda sağlıcakla gelsin umudunu yitirme8 kasim adetim ovulasyon yaptm bu ay 14. Gun 8 kasim yani meraktan catlayacagm sabaj test yaptm 3 gun var negatf cikti cok uzuldm bu ay gorcegme pozitifi cok inanmistim olcak gbiydi icimde oyle his vardi ama olmadi sanirim
Folik asit cok onemli ama baslamalisiniz yarn doktrnzda soyler insallah saglikli bi gebelik gecirip kavusursnz bebegnze rabbim kotu gunler gostermesin bidahaBir önceki gebeliğimde kullandım ama şuan kullanmıyorum acıkcası doktora hemen randevu alacagım cünkü ilk bebeğimi kalbi durdugu için kaybetmiştim
Yumurtlamaniz erken oluyo olablir ondan kaynaklanabilir erken yumurtlayabiliyorz veya birden fazla yumurtlayabiliyorz ay icerisinde kadin dogumdan randevu alip muayne olun isterseniz durumu size muayne edip daha guzel aciklar yumurtlamaysa 36 saat icinew degerlendrr kacirmamis olursunuzİyi akşamlar ben 5 yıllık evliyim ve adetim çok duzenlidir her ay 7 8 gün olurum bu ay ilk defa 2 buçuk gün sürdü ve şuan kasiklarim çok fazla ağrıyor özellikle sol kasigim sebebi nedir yaşayan varmi
Üzülme canım bir dahaki aya olur inşallahKizlar sabah gebelik testi yaptim golge bile yoktu yarin yumurtlamanin hesabima gore 14. Gunu karnmda sizliyo adet olurum bi kac gune sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?