Benide sağlık ocağına yönlendirdiler cnmKızlar az önce acile gittim gebelik testi için yapmadıklarını söylediler artık acillerde gebelik testi yapılmıyor mu bilgisi olan var mı
Hamilemisiniz acabaArtık olmazsam öyle yapacağım
Merhaba bu sabah test yaptım negatif çıktı yarın tekrar doktora gideceğimHamilemisiniz acaba
İnşallah hamilesinizdirMerhaba bu sabah test yaptım negatif çıktı yarın tekrar doktora gideceğim
Amiiin inşallah teşekkür ederim inşallah sizinde gönlünüzden geçenler olurİnşallah hamilesinizdir
İnşallah canımAmiiin inşallah teşekkür ederim inşallah sizinde gönlünüzden geçenler olur
Hepsi var ama hamile değilimcanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Benim şuan beta hcg 1.31 çıktı hala adet olmadım haftasonu araya girdi tekrar kan veremedim sizce değer yükselir miarkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Selam bat ne zaman sizin, çatlamadan 1 hafta sonra gelen akıntı yerleşme olabilir o da beklenen reglden iki üç gün önce falan oluyor ortalamaKızlar ne olur bilgisi olan yorum yapsın bu ay ilk defa doktor takibinde Klomen kullandım ayın 13 de catladı yumurta ayın 20 sinder beri kahverengi lekelenmem oluyor arada sümüksü akıntı geliyor iki kere erken gebelik testi yaptım negatif çıktı neden olabilir sizce resmen akıntım açık renkte kahve rengi geliyor
Evet silik de olsa çizgi görünüyor ve pembe yani kuruma değildir kan verdiniz miKizlar bana da yardımcı olur musunuz. Üstteki i Sabah yaptım emin olmak için az önce bı tane daha yaptım. Sabah yaptigimda hemen belirdi ve şuan görselde görünüyor mu bilmiyorum kalite düşüyor . Alttakinde de var ama hayalet çizgi sabah ki kadar gözükmüyor hamilelik var mıdır acaba. Bat a 4 5 günüm var Eki Görüntüle 3564237
Bence var kan verinEki Görüntüle 3564031
kizlar bisey gorunuyor mu sizce kagayi yicem artik lutfen yorumlayin
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için öncelikle uygulamadan baktıgım zaman 7 gün var diyor ama muhtemen daha erken olmam gerekiyor çünkü 13 de catladı ya yumurta ama yerleşme kanaması bu kadar uzun sürer mi 4 gündür sürüyorSelam bat ne zaman sizin, çatlamadan 1 hafta sonra gelen akıntı yerleşme olabilir o da beklenen reglden iki üç gün önce falan oluyor ortalama
Eğer 13ü çatlama ise 27sinde falan olmanız lazım yumurtlama üstüne 14 gün geçince regl olunuyor çünkü. 3-5 gün sürüyor yerleşme kiminde bir kerelik geliyor kiminde kesik kesik devam ediyor yarın ilk idrar tekrar test yapın istersenizTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için öncelikle uygulamadan baktıgım zaman 7 gün var diyor ama muhtemen daha erken olmam gerekiyor çünkü 13 de catladı ya yumurta ama yerleşme kanaması bu kadar uzun sürer mi 4 gündür sürüyor
Bu sabah yaptım erken gebelik testi negatif çıktı canım artım regl tarihin geçmesini bekliyorumEğer 13ü çatlama ise 27sinde falan olmanız lazım yumurtlama üstüne 14 gün geçince regl olunuyor çünkü. 3-5 gün sürüyor yerleşme kiminde bir kerelik geliyor kiminde kesik kesik devam ediyor yarın ilk idrar tekrar test yapın isterseniz
Bence var kan veriy
yarin ilk isim cok tesekkkurlerBence var kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?