- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
İnşallah bakalım Allah isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip etsin,kucağını doldursun sevinçler yaşatsınBütün belirtileri gösterip bir de kan sonucunun çıkacağı sabah idrar testinde pozitifi görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım ama benim halâ umudum var ilk denememizdi zaten
Days doctordu benim ki ama predictor de hiç yalancı çizgi duymadımMerhaba. İdrar testiniz hangi markaydı? ben predictor early almıştım. doğru sonuç vermişti. acaba o mu merak ettim. yanlış sonuçlar da verebiliyor mu diy
Kaç gün geçikti adetinizMerhabalar adetim 1 Mart’ta ben 29 Mart’ta bu testi yaptım silik çikti aynı gün kan testi verdim negatif çıktı böyle bir şey yaşayan varmı daha adet olmadım bu test 30 saniyede silik çizgi çikti
Eki Görüntüle 3569227
Düzensiz ama 1 Mart’ta adet olmuştum 29 Mart’ta test yaptım pozitif aynı gün kan testi verdim negatifKaç gün geçikti adetiniz
Adetin düzensiz olunca bazen belli olamıyor test için bence erken bi kaç gün daha bekle sonra evde test yapDüzensiz ama 1 Mart’ta adet olmuştum 29 Mart’ta test yaptım pozitif aynı gün kan testi verdim negatif
Kan testinde mi beli olmuyor adet düzensizliği oluncaAdetin düzensiz olunca bazen belli olamıyor test için bence erken bi kaç gün daha bekle sonra evde test yap
Bazı insanların hormonel rahatsızlığı olursa belli olmaz ama evde test için bi 3 4 gün geçsin öyle yapKan testinde mi beli olmuyor adet düzensizliği olunca
Bazı insanların hormonel rahatsızlığı olursa belli olmaz ama evde test için bi 3 4 gün geçsin öyle yap
Kızlar testlerime bakar mısınız marka prodoctor Trendyoldan aldımMerhaba kızlar 1,5 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıldır bebek için deniyoruz Son adet tarihim 1 Mart. Yumurtlamam 16 sında oldu öncesini ve sonrasını değerlendirdik . Yumurtlamadan 2 gün sonra beyaz şeffaf akıntılarım başladı daha bugün azaldı biraz heray düzenli regl görüyordum ilk defa bu ay gecikti. Adetime 1 hafta kala sol kasığımda batmalar hissettim Adet olmam gereken günden beri kasık ağrısı bel ağrısı aşırı göğüs ağrısı başladı adet olacak gibi sanki. Bir kaç kere adet oldum sandım gidip baktığımda akıntı vardı sadece Hamile olabilir miyim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler
Benimde yumurtlama dönemim 24 marttı ve son beş gündür kahverengi lekelenmem vardı bel ve kaşık ağrısıyla birlikte tam azalmıştı leke ama şuan pütürlü ve çok az kırmızı leke gelmiş ama ovülasyon testlerim hala koyu çıkıyor adet olacak olsa. Bu kadar koyu çıkmaz diye düşünüyorum nedir sizce bu durum bilen varmı . İkinci görsel lekelenme varken yaptığın ovülasyon testleriBildirim olan herkes yardımcı olursa çok sevinirim iki gündür ovülasyon testleri pik çıkıyor iki gün önce hafif lekelenme oldu gebelik testlerim aşırı silik çıkıyor. Görselleri ekliyorum ovülasyon testlerinin. Gebeliği de ekleyeceğim ama çok belli olmuyor.bat 16 mart
Adetlerim düzenlidir 14. günde yumurtladım normalde yumurtlamadan sonra ovülasyon testim hiç pik olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?