Teşekkür ederim inşallah güzel şekilde ilerler Rabbim sağlıkla kucqğımıza almayı nasip etsin isteyenlerin de duasını geri çevirmesinMaşaAllah hayrlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşaAllahiki güne en aşağı %60 artması lazım sağlıklı gebelikte. Artış normalse kadın doğuma randevu alırsınız. Emin değilim sanırım hcg 3 bin olunca karından görünüyordu kese. Öncesinde ise alttan muayene ile gözükür. İsterseniz kanda yükseliş iyi ise battan 1, 1.5 hafta sonrasına randevu alın. Rast gider inşaAllah 
kızlar ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum 1 tane 2 aylık düşüğüm 3 tane kimyasal gebeliğim var, bütün testleri yaptırdım gen testi hormon testi eşimin bütün testleri tamam hiç bir sorunumuz gözükmüyor çok şükür gittiğim her doktor bugün yarın olur diyerek gönderdi en son bulduğum bir doktor 18 eylül adetimin 2.gününde klomen tedavisine başladı sabah 2 akşam 2 içtim 2 kutu bitirdim 5 günde 25 eylülde kontrolüm vardı yumurtalarımın 6-7 mm büyüdüğünü klomen kullanmaya devam etmemi söyledi dün tekrar 2 kutu yazdı pazartesi günü kontrole çağıracak, böyle bi şey yaşayanınız var mı? ve günde 1-2 tane sigara içmek çok mu zararlı olurErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ben dişçiye gitmeden 22 sinde yaptım negatif gördüm kan veremedim idrarda dişçiye gittim fakat işlem yaptrmadkm sadece diş taşı temizliği yaptırdım doktorum bundan bi sorun olmaz dedi iğne uyuşturma vs yapmadı zaten. Şuamdada adetimden 3 gün gecikme yaşıyorum ve elim teste gitmiyor negatif görürrüm diye bi korku var. Ama oto boka afedersiniz herşeye ağlar oldum aşırı aşırı duygusalım yani bu durum adet önceside oluyor genelde napsam bilemdim hafif kasık ağrılaromda var ama beyaz akıntım geliyor yogun tempodada çalışıyorum şiödiye olmuştum acaba gebelik oluştumu döllendimi ağrım hafif napcam bilemedimMerhaba bence bi tekrar kan testi verin inşallah vardır gebeliğiniz
Ay bence bi yapın test ya kötüsünü hiç düşünmeyin hep kötü kötü korkar oldukBen dişçiye gitmeden 22 sinde yaptım negatif gördüm kan veremedim idrarda dişçiye gittim fakat işlem yaptrmadkm sadece diş taşı temizliği yaptırdım doktorum bundan bi sorun olmaz dedi iğne uyuşturma vs yapmadı zaten. Şuamdada adetimden 3 gün gecikme yaşıyorum ve elim teste gitmiyor negatif görürrüm diye bi korku var. Ama oto boka afedersiniz herşeye ağlar oldum aşırı aşırı duygusalım yani bu durum adet önceside oluyor genelde napsam bilemdim hafif kasık ağrılaromda var ama beyaz akıntım geliyor yogun tempodada çalışıyorum şiödiye olmuştum acaba gebelik oluştumu döllendimi ağrım hafif napcam bilemedim
Birde geceleri çok sık tuvalete kalkıyorum iki damla idrar için bile kalkıyorum sabaha kadar dört dönüyorum ara ara beni kaldırıyor tuvalet içinHanımlar adetime 3-5 gün var iki uygulamada farklı gösteriyor buna nazaran bugün aşırı bir ateş basmam var gözlerimin içi yanıyor yani kasıklarıma ayakta durunca yada bi iş yapınca ara ara giren ayrılar var bazen otururken de bi anda ağrı giriyor bunlar gebelik belirtisi olabilir mi birde iştahım kesildi yani aç kalmamak için yemek yiyorum tad duyum biraz azaldı yemek yerken çok mutlu olurdum aslında ama suan yiyesim çok gelmiyor halsizim sırtım ağrıyor ama en çok kasıklarım
Bunları bu ay bende yaşadım gecikmem var ve 15 gündür süren devamlı baş ağrım kesildiBenimde bugün kan testinde ve gebelik testinde pozitif çıktı bende de aynı şeyler var 2 gündür kaşık ağrım daha da arttı ama yumurtlamadan beri hep ağrım vardı aslında ani baş dönmesi bayılma hissi çarpıntı günde bir iki geliyor gelince direkt yatmam gerekiyor daha çok yeni olduğu için ben migren diye de düşündüm.
Evet yaptım fakat negatif çıktı arkadaşm geç döllenmede olabilir 5. Günden sonra olmazsan kan ver dedi nasip kısmet artk artemed kit testi yaptımAy bence bi yapın test ya kötüsünü hiç düşünmeyin hep kötü kötü korkar olduk
İnşallah takip edelim ben diğer ay soğan kürüne başlıcam bakalım bu ayda olmaz saBunları bu ay bende yaşadım gecikmem var ve 15 gündür süren devamlı baş ağrım kesildi
Evet yaptım fakat negatif çıktı arkadaşm geç döllenmede olabilir 5. Günden sonra olmazsan kan ver dedi nasip kısmet artk artemed kit testi yaptım
Merhaba bende çekilmeyi düşünüyorum devlette mi cekildiniz inşallah gönlünüzce olurBende yeniyim bu sayfada,
16 eylul hsg çekildi iki tüpte kapalıydı acildi çok şükür ( merak edenlere aneztesiz çekildim agri eşiğim var mı bilmiyorum ama bu yol beni de evlat sahibi yapacak diye dayandım.
Birkaç gün sonra ovulasyon başladı güzel değerlendirdik sanirim olmuşsa yerleşme tarihindeyim ve çok fazla belirterim var, ilk kez ovulasyondan beri göğüs hassasiyetim devam ediyor normalde kesilirdi, sol kasigimda da ovulasyondan beri batma sizi vuruyor sürekli buda geçerdi bilemedim hsg sonrasi böyle yaşayan oldu mu acaba?
Cok tesekkur ederim. İstanbulda Sonomed'e çektirdim ikisi de kapali olmasina rağmen açarken aman aman bir acı olmadi en son iki sene önce çektirmiştim aynı kurumda cevat hocaya sağ acilmaz uğraşma ameliyatla da olmaz demişti bende bu kez teknikere yaptirdim çok uğraştı ama şükür ikisini de açtıMerhaba bende çekilmeyi düşünüyorum devlette mi cekildiniz inşallah gönlünüzce olur
Merhaba bende çekilmeyi düşünüyorum devlette mi cekildiniz inşallahBende yeniyim bu sayfada,
16 eylul hsg çekildi iki tüpte kapalıydı acildi çok şükür ( merak edenlere aneztesiz çekildim agri eşiğim var mı bilmiyorum ama bu yol beni de evlat sahibi yapacak diye dayandım.
Birkaç gün sonra ovulasyon başladı güzel değerlendirdik sanirim olmuşsa yerleşme tarihindeyim ve çok fazla belirterim var, ilk kez ovulasyondan beri göğüs hassasiyetim devam ediyor normalde kesilirdi, sol kasigimda da ovulasyondan beri batma sizi vuruyor sürekli buda geçerdi bilemedim hsg sonrasi böyle yaşayan oldu mu acaba?
Cok tesekkur ederim. İstanbulda Sonomed'e çektirdim ikisi de kapali olmasina rağmen açarken aman aman bir acı olmadi en son iki sene önce çektirmiştim aynı kurumda cevat hocaya sağ acilmaz uğraşma ameliyatla da olmaz demişti bende bu kez teknikere yaptirdim çok uğraştı ama şükür ikisini de açtı
İyi maşallah rabbim nasip etsin evladımızı insCok tesekkur ederim. İstanbulda Sonomed'e çektirdim ikisi de kapali olmasina rağmen açarken aman aman bir acı olmadi en son iki sene önce çektirmiştim aynı kurumda cevat hocaya sağ acilmaz uğraşma ameliyatla da olmaz demişti bende bu kez teknikere yaptirdim çok uğraştı ama şükür ikisini de açtı
Amin inşallah, hiç korkmayın o yol sizi evladınıza götürecek diye düşünün katlanıyor insan hemececik bitiyorMerhaba bende çekilmeyi düşünüyorum devlette mi cekildiniz inşallah
İyi maşallah rabbim nasip etsin evladımızı ins
Çok teşekkür ediyorum beni rahatlattınzAmin inşallah, hiç korkmayın o yol sizi evladınıza götürecek diye düşünün katlanıyor insan hemececik bitiyor
Mutlaka sancılı bir regl döngünüz olmuştur onun gibi hepsi bu ve beni kokuttan çok şey olsa da burada öğrendiğim destek aldığım şeyler de çok oldu o yüzden yalnız değilizÇok teşekkür ediyorum beni rahatlattınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?