Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

inş sabırsızlıkla bekliyoruz bakalmm haftasonu gelsinde test yapıyım diye

Bence de çok erken bende de aynı şeyler var ama sanirim progesteron hormonuyla alakalı belirtiler artıp azalıyor yani eğer progesteron çok salgılanirsa belirtiler de o kadar oluyormuş işte göğüs hassasiyeti vs biz yine iyiye yorumlayalım

Evet iyi düşünelim iyi olsun bebiş belirtisi olsun bunlar :)

Kızlar adet tarihi yarın eşimde kaset test almış acaba yapsam çıkar mı ? Bir hafta önce yaptığımda kaset testte negatif çıkmıştı

Benimde adetim 15 gün gecikti karnım ağrıyor sürekli sabahları miğdem bulanıyor aşırı hemde çok halsizim 12 gününde kan testi verdim negatif çıktı bilemedim acaba gebelik varmı ben pcosum geç döllenme olabilir mi acaba?

vula yazıyor pembe ve mor pregnancy test diyor
Biri erken gebelik sanırım. Aslında kullananlar memnun kalmış. İçinde kaç hcg algıladığı yazıyor mu? Eğer 20 ve üzeri ise gösterir ama 50 ve üzeri ise hatta bazı testler daha yukarısı yazıyor o zaman göstermeyebilir. Siz ona bakın bence onun dışında kullananlar memnun kalmış.

Bugün adet günüm gelen giden yok akşama test yapmayı düşünüyorum dün akşam yaptığımda çıkmadı eğer akşam da negatif çıkarsa yarın kan vercem hala olmazsam

Dort gündür benimde sol tarafimda ağrı ve sağ ayağımda Ağrı yatarken kalkarken sol tarafim ağıriyor bende göğüs ağrısı yoktur bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıkmışti acaba nedeni ne olabilir randevuda yoktur

Merhaba arkadaşlar evet var mı gebe olan belirti yaşayan bugün yarın test yapıcak olan beraber ilerleyelim ne durumdasınız

Merhaba arkadaşlar evet var mı gebe olan belirti yaşayan bugün yarın test yapıcak olan beraber ilerleyelim ne durumdasınız
Benim ovulasyondan beri göğüs hassasiyetim devam ediyor dokununca acıyor ve 30 ekimde aşırı sert bir sizi girdi sol kasığıma sonra 1 ekimde pembe leke geldi peçeteye, dün ve bugün ara ara kahverengi lekenlenmem oluyor peceteye gelmiyor ama başka da belirtim yok bat 8 ekim gözüküyor erken mi regl oluyorum bilmiyorum regl olsa karın bel agrisi olurdu göğüsler inerdi ayy bilmiyorum

Belirtileirn var mı peki lekenlenme veya başka?
Adetime 4 gün kala sanırım iç çamaşırımda kahverengi sulu birşey gördüm sadece ama sildiğimde gelmedi ama 10 gündür süren kasık ağrım var göğüs hassasiyetim gün akşam başladı ama çok yok yani kasıklarım çok ağrıyor ara ara girip ağrı çıkıyor böyle gerim gerim geriliyor içerisi ha oldum ha olcam diyorum adetliyken çektiğim agrıya çok benziyor ben bu ay Hsg de çekildim hamile kalma olasılığım yüksek ama Hsg yüzünden de adetim gecikmiş olabilir de bilemiyorum

Yaa ne kadar benzerler belirtiler inşallah pozitiftir geç dollenmedir diyelim dayanabilirsen pazartesi kan ver istersen?
Bende 16 eylulde hsg çektirdim iki tüpümde işlemle açıldı çok şükür o yüzden bende umutluyum ama günüm daha var ve ayrıca doktor bana hsg erken regl yapabilir ama geciktirme yapar mı bilmiyorum ilk kez duydum

Sen nasilsin ne durumdasin?
bende ara ara kasıklarımda tek taraflı kramplar oluyor bat 9 ekim onun dısında beyaz kremsi akıntım oluyor ara ara ama her gün görüyorum bu akıntı durumunu göğüslerimde bir doluluk var sislik ve hassasiyet onun dısında farklı bir durum yok bakalım beklemedeyim

Bir gün var aramızda yani akinti regle birkac gün kala başlıyor genelde bende ve böyle erken başlaması bazen umut oluyor inşallah diyelim

Bir gün var aramızda yani akinti regle birkac gün kala başlıyor genelde bende ve böyle erken başlaması bazen umut oluyor i

Bir gün var aramızda yani akinti regle birkac gün kala başlıyor genelde bende ve böyle erken başlaması bazen umut oluyor inşallah diyelim
benim akıntı durumum olmuyor pek genelde olursada regl zamanına bir kac gün kala bu kadar erken akıntı durumum yasamam garip suan mesala sol kasığımda bir ağrı var tatlı tatlı arada sızlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…