Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba arkadaslar bat 9 ekim sizce bu kadar gün varken herhangi bir belirti yasama durumum olabilir mi
psikolojik midir bilmiyorum ara ara sağ kasığıma batma gibi ağrı giriyor sonrasında geciyor yine aynı sekilde kasık ağrım ve bel ağrım oluyor beyaz kremsi akıntım mevcut ara ara gelen ovulasyon testiyle bu ay süreci takip ettim ve olması gereken sekilde aksamadan değerlendirdim ayrıca folik asit kullanıyorum bilgisi olan cevap verirse cok sevinirim

Kızlar bugün yumurtlamadan sonra 9.gun ve dijital gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Regl tarihime 5 gün vardı. Hiçbir belirti yoktu. Tamamen regl olacağımı hissettim . Bir önceki gebelik belirtilerimin hiçbirini yaşamadım . Regl beklerken hamile oldugumu ogrendim. Hiçbir belirti yaşamıyorsanız hamile olmadiginizi asla düşünmeyin.

Benim de bat 8 veya 9 ekim
Ayni şekilde benim hep solda var ve normalde batmalar ovulasyon sonrasi biterdi ama bu hiç azalmadı ve akinti da var baya bende degerlendirdim ama ne takvim ne ovulasyon kasetleri kullanmıyorum vucudumdan anlıyorum ve guzel değerlendirdim inşallah ikimizde de vardır

Sende göğüs hassasiyeti var mı peki?

bende ovülasyon testi kullandım bu ay ilk defa denedik 20,23,24 birliktelik 23 pik oldu testte sadece gaz, çok tuvalete çıkma, kasıkta batma hissim var ama sanki hanile değilim gibi geliyo sanki daha farklı şeyler hissetmekiyim gibi bat 7-8 ekim bu haftasonu yapmayı planlıyrm bende inş hamileyimdir

Sende göğüs hassasiyeti var mı peki?
yani göğüslerde bir dolgunluk durumu var hassasiyet var böyle regl olmadan önce olduğu gibi üzerine yattğımda ve dokunduğumda ama normalde bu durum regl olmadan 1 2 gün önce baslardı suan bu süreç cok erken göğüs belirtim icin

Evet anlıyorum benim de öyle ya bu ay progesteron hormonu coi sagılanıyor o yüzden bu kadar net hissediyoruz ya da güzel şeyler oluyor

o belirttiğin salgılanan hormon nedir benim cok bilgim yok acıkcası
Yumurtlama sonrasi salgılanir rahmi gebeliğe hazırlar ve kalınlaştır bazi aylar çok salgılar ağrılar ondan olur eğer regl olacaksa kalınlaşmış rahim duvarı sokulur ve progesteron hormonu düşer belirtiler de yavaşça azalır, eğer gebelik varsa genellikle bu belirtiler devam eder az çok şeklinde

Bu arada bu hormonun genel tanımı fakat her kadınin vücudu farklı tepkiler verebilir, bu hormonu hiç hissetmeyen kadınlar da var hamile kalıp yani şans nasip yolu biraz da

Ben sabırsızlıktan ovulasyondan sonra hergun sabah test yaptım. Bu hamile kılığım çok farklı gerçekten kızıma hamile kaldığımda anlamıştım hamile oldugumu adet günüm gelmeden ama bu sefer hiçbir belirti yok. Çok umutsuzdum tek hissettiğim şey 7. Gun sag kasikta ağrı çekilme başka bir belirti yok. Oda regl öncesi ara ara oluyordu zaten. Ama 9. Gün çizgi silik çıktı digital testte pregnant yazıyordu. Büyük ihtimalle 2 gün rahime tutundu ve hcg ancak idrara geçti. Tek birliktelik yaşadık eşimle biz oda ovulasyon gunuydu. Yumurta testi peak yaptığı gün. Asla umutsuz olmayın ben umutsuzluğa kapıldığımda hamile kaldigimi öğrendim :) insalalh sizinde pozitif çıkar :)bana hamile bir arkadaşI’m demişti hamilesin sadece bekle :)

Benim de öyle supriz olacak inşallah olmayız haber veririz benim olmuşsa yerleşme zamanindayim
benim suan belirti olarak kasıklarım ve belim ağrıyor ara ara tek taraflı kasık batmalarım oluyor akıntım suanlık yok dün vardı ara ara da olsa gaz problemim oluyor halsizlik durumum var ama bat 9 10 ekim gibi bu saydpım belirtiler cok erken değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…